Mamici din Constanta(29)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
gagici cind aveti timp am pus poze noi cu plimbaretu http://community.webshots.com/user/rocksy25
Tatiana bafta si sanatate Biutei!
sinzi_ana spune:
Roxa, ce mari sunteti!!! Nici pe departe nu arata cat un bebe de 7 luni!! Ii dai un an pe putin!!! Cat despre frumos!!! Hihihi...no comment, cuvintele nu isi au rostu!!!
Pupici pentru bebici!!!
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
Giana spune:
Mama...dar ce de probleme aveti...cu dintisorii...maraieli...
Ce va fi si pe capul meu la anu' pe vremea asta...Dar abea astept sa-mi tin puiul in brate...
Nu mai stiu cine ma intreba de kg(ca ma cam lasa memoria in perioada asta).Am pus 4-5 kg pana acum,la 18 sapt.Nu sunt foarte mare (se poate vedea si din poze),dar am adevarate probleme cand stau mai mult timp in pat.Ma dor rau de tot oasele,la mijloc si cand ma ridic din pat cateva minute nici nu ma pot deplasa.Am inteles ca este normal la gravidute.Ati simtit si voi asa?
Giana 18 s
http://photos.yahoo.com/gianadedu
sinzi_ana spune:
Ne vedem sambata daca e soare in parc??? Pe la ora 16.00 -18.00?
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
CRIXIA spune:
Bine mai, sa aveti voi probleme si sa nu ma cautati pe mine! Nu ca as rezolva orice, dar macar cate ceva! Degeaba m-am dus eu la servici!
Chiar sunt dezamagita ca nu m-ati cautat! Ce ati rezolvat? (Tatiana si Sanzi)
Apropos! Cornelia, ai primit banetul?
Mav, ai ramas datoare cu un numar si nume!!!???? Macar pe PM!
Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com
sinzi_ana spune:
crix, da am uitat ca tu acolo veciuesti...puuu daca stiam treceam sa dam salut...
eu am trecut sa schimb adresa pt alocatia copilului , dar nu era cada si era o tipa fff draguta (hehe...mai nimeresc si eu din astea!!!(
Sinzi si David
roxanaz spune:
venii si io de la coafor...hihihi ce bine e.
Sanzi sa-l vezi ce viteza a prins....tre sa stau dupa el deja ca alearga....
Giana, da stim cum e cu durerile de spate....eu am avut "noroc" si de o sciatica asa ca....eram paralizata...bleacks, nu vreau sa imi aduc aminte sanatate tie si sa nu te mai doara spatele!
io nu poci simbata....cum de gasiti tot timpul zile din astea imposibile pour moi? hai si saptamina viitoare (....adica va las sa va vedeti simbata, ce buna sunt....)
roxanaz spune:
buna dimineatza!
ce soare frumos e azi.....o minune!
Tatiana bafta sa rezolvi azi si santate Biei!
muuulta atentie cu virozele ca e epidemie maaareeeee si sunt in carantina toate spitalele asa ca evitati sa ajungeti acolo cu orice chip!
io azi sunt in balta, femeia care ma ajuta la curatenie e racita....si io....cu casa intoarsa pe dos! cred ca fac eu ceva curatenie vineri....ufff....ce ghinion!
plecam la plimbarici sa ma mai racoresc!
pupici tuturor!
gen68 spune:
mey, roxa, fii-miu are la gradi o prietena, tiza ta. o cheama roxana - sinzi, cum arata? - o pupa la plecare, m-a dat pe spate cand mi-a spus tata cum o pupa s-alte alea. mey, nu m-asteptam la fii-miu sa aiba treaba cu fetele. el era cu roboteii si masinile.
gen, mamica doar de marius
sinzi_ana spune:
Genn...aha Roxana!!!
E simpatica, cam alintata, micuta si cu fitze...
da nu stiu ce e in grupa aia ca toti suntr indragostiti si se pupa si se tin in brate...
cred ca a gresit cupidon
adreasa
Sinzi si David