Mamici din Constanta(29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina ai fost la stomatolog?
Nu stiam ca antibioticele se dau cu reteta, cred ca eu nu am mai luat un antibiotic de la 6 ani!!! Noroc ca sunt sanatoasa tun!!!
Am pus poze cu tractoru sef:
http://community.webshots.com/photo/298842596/298842596YMjxpd
roxa vrei sa vezi cum arata locomotiva noastra cu roti? sa ii fac i poza mai incolo
Am vazut o masinuta cu sistem de stat calare si dat din picioare pe langa la Tommy (magazinul de pe Stefan cel mare) au si de comanda acolo.
Eu una, sunt fan lamaitei (si de la 1-2 ani e super) am vrut sa i-o luam lui David, dar deja era marisor si nu mai incapea, plus ca aveam trenuletul...
E rotunda, cu un maner in spate pentru paritnti, copilul sta pe un scaunel inauntru si are fundul detasabil, ori da din picioare si merge singur, ori ii pui placa si il impingi tu. Poti sa il folosesti si in casa si pe afara in parc.
E tare haios, si era la 2.5 mil...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare! Vremea nu tine cu noi......

Sinzi, am vazut tractorul si tractoristul. Da, frumos, n-am ce zice. Dar asa scump....?!

Noi am fost la Metro azi. Sebi s-a aruncat din carut (il pusesem in picioare, in partea de sus a cosului) si....a plonjat pe jos!
Ta-su era cu spatele, eu am vazut toata faza, dar nu am reusit sa-l prind... Noroc ca a cazut intai pe partea de jos a carutului, unde isi lasase ta-su haina (deci a cazut pe "moale"), abia apoi a ajuns pe jos si noroc ca avea caciulita, deci nu s-a lovit prea tare la cap!
L-am ridicat imediat: n-a zis nici passss! L-a luat tati in brate, ca eu tremuram rau de tot.....
Ce sperietura am tras!!!! Nu mai am cuvinte sa va mai povestesc si altceva.................................

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello
wow Vic...ati inceput si voi sporturi extreme..si inca in public! bine ca-i ok sportivul. pupici dela noi!
Sanzi mama ce cool e tractoristu' sef...mor dupa el. cind plecati la buc? luni?
Cristina uite ca iar nu ne putme intilni...din cauza timpului. dar las ca se face frumos si o sa batem parcul in lung si in lat.
Crix pupi si spor la treaba!!!
http://gone2thedogs.com/game/preloader.swf uite aici sa ma distrati cind aveti timp.
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare mamici,
Dupa ce am fost la pictura cu Bogdan am vrut sa mergem la pitici dar sse pusese un vant si incepea si ploaia asa ca am lasat-o pe alta data.
Vic, bine ca nu a patit nimc Sebi.
Masinuta de plastic Porsche i-am cumparat si eu lui Bogdan din Gima din mallul care s-a desfiintat. Acum se joaca si Andrada cu ea si chiar e incantata sa o impingem cu ea.
Anul trecut am cumparat pentru un baietel care implinea un an o astfel de masina din Km 5, de la depozite si nu a costat mai mult de 350.000.
Daca vrei pot sa merg sa vad daca mai sunt dar dupa ce se incalzeste vremea.
Peste o ora am programare la biorezonanta si cand vad ce e afara n-am nici un chef sa merg.
Tania, nici un semn de viata?
Trebuie sa ne reorganizam programul ca acum avem si copiii mari acasa pe perioada vacantei. Poate vii cu fetele pe la noi saptamana viitoare.
Pupici tuturor.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Mav si noi am patit-o in Bv in selgros, DAvid a dat cu capul de bara de la carut si a facut un semn la ochi saracutul...Bine ca nu a cazut in ochii. dar a urlat de se uita toata lumea la noi!!!

Roxa, nu mai plecam la bucuresti, decat sapt viitoare cand il ducem pe tati la aeroport, nu stim inca exact data

D

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza frumoaselor
uite ca a iesit soarele....dar tot frig e. da macar e mai bine.
ce liniste pe aici....sunteti in relas?
am inteles Sanzi..cit o sa fie plecat Radu de data asta?

Mergi la inceput

Roxa, tot 5 sau 6 luni, ca la firma lui asa sunt contractele , depinde pe unde il apuca schimbul, ca fac curse lungi de cate 2-3 saptamani o data...
Bine ca pleaca pe aceiasi nava cu cam acelasi echipaj...si ii convine...
Dupa ce pleaca am sa va stresez in fiecare zi cu postarile si intalniri (nu ca acum le-as rari!!!) dar o sa trebuiasca sa imi umplu la maxim timpul si sa nu devin pustnica !!!!

Tatiana la ce firma e sotul tau? Dar fie ele 5 luni, fie 2 , tot despartire se numeste...si tot greu e!! Iar timpul asta cand e acasa zboara fia-ar sa fie asa repede ...astea 4 luni parca nici nu au fost daca e sa tragem linie acum...asa s-au dus...si e si mai greu daca lucrezi in fiecare zi...dupa ce ca nu te vezi atata timp sa mai pleci dimineata si sa vii seara obosita...macar profitam ca suntem amandoi casnici acum (eu semi, dar 2 zile pe saptamana cateva ore la gradi nu se pun!!! - e ca un shopping!!!)
Noi am plecat prima data pentru o saptamana fara DAvid cand avea 5 luni, si tare bine ne-a fost...asa relaxati, dormeam de paraia patul cu noi pana la 10-11 ziua!!! Imi era dor, dar am profitat la maxim...dar l-am luat pe david de la bunica nervos...cred ca asa isi manifesta supararea...ca in cateva zile s-a linistit...
Gata, astept sa se trezeasca David si fugim in parc, undeva mai la periferie sa nu infectam si alti copii, desi e mai bine acum, inca mai avem muci si mai avem o zi de antibiotic, dar mai bine sa nu intram in contac cu alti copii sa nu mai fie vreo urma de virus!!!

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara tuturor!
Azi am iesit si noi in parc, dar n-am stat prea mult ca i-au inghetat Alexiei mainile; era totusi frig!
Va dati seama ca la aceasta ora ma pregatesc pentru urmatoarea saptamana de munca. Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa, cu soare si lipsita de belele!
Va pup! si sper ca zilele urmatoare sa va pot citi, macar!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Buna fetelor,

Am avut o saptamana foarte agitata. Nici nu stiu cand a trecut. Andreas a racit si am fost nevoita sa-i dau antibiotice. In plus, a murit bunica mea la care tineam foarte mult (ea m-a crescut).

Sa auzim de bine,

Marlen & ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

marlen, condoleante pentru buna ta.

mey, sanzi, si al meu tot asa e cu jucariile noi. doarme cu ele. i-am luat vineri un trenulet pe sine, a dormit cu vreo trei sine in mana. acum vreo luna, i-am luat un robot destul de marisor, tot asa, primele seri a dormit cu el.

mamicilor de baietei, am gasit un articol in avantaje, cum ne crestem baietii? mi s-a parut destul de interesant: http://www.avantaje.ro/index.php?a=1207&p=1

si... vreau sa vina VARAAAA! iarna asta greu a venit, greu pleaca.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput