Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
RalucaN spune:
Ufff ma Kidule, surioara mea de suferinta..... Lasa ca bebeii nostri o sa fie caliti, dupa ce mamicile lor au trecut prin suferinte din astea ![]()
kid2003 spune:
Ralucule, numai sa nu iasa cascatzi ca mamicile lor si sa avem de furca pazindu-i prin casa...
mary ilie spune:
buna fetelor!
eu tocmai am scapat de o raceala urata, cu tuse, febra si tot tacamul. Stiti ce m-a ajutat foarte mult? Mierea de albine, dar din aceea mai naturala, luata de la plafar. Face minuni la gat, incercati.
Voi ati vazut ca vine primavara? E nebunie afara!
Diseara merg si eu la echo, abia astept, nici nu stiti cum numar orele!
Va pupic! Si bucurati-va de soare!!!
Flavia_Hurducas spune:
Kid, cred ca
o sa va pazeasca pe voi, nu voi pe ei!![]()
Imi pare rau pentru amandoua si va doresc sa scapati repede de dureri si sa nu mai patiti nimic!
Flavia 11+
Flavia_Hurducas spune:
Ioana, ti-am vazut si eu fotomodelul. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Nu am avut insa atata imaginatie ca sa imi dau seama ca este fetita.
Flavia 11+
romana spune:
Mariana Tache: Eu mai intru si mai citesc cind am timp, adica cind apuc si eu sa maninc si dorm copiii, dar pina citesc tot si mai vreau sa raspund se trezeste unul dintre ei …
Laptele praf gata preparat il aruncam daca trecea o ora si nu era baut de Alin. Acum nu mai am probleme cu el cu laptele ca-l termina in 3 minute ( 240 ml). Oricum a inceput sa mai deschida gura la mincare cind ii dau cu lingurita. Acum e mai mare si intelege mai multe. Alin e un grasan, dar Cristi e cam slabut si nici nu cere de mincare cind ii e foame , sta si rabda ca un ciinie daca nu ma gindesc eu ca ar fi cazul sa manince. Alin in schimb urla cind ii este foame de ma stie tot blocul. In privinta poftelor nici eu nu as refuza niste cirese si lebenita.
In legatura cu ingrasatul eu la celelalte sarcini m-am ingrasat mult 4 kg in luna a 5-a. Oricum am avut noroc ca dupa ce l-am nascut pe al doilea copil am dat jos tot ce am pus si am ramas cu kg in plus de la primul copil . Sper ca dupa ce o sa nasc acum sa-mi revin repede si sa le slabesc si pe cele suplimentare.
Ioana75: Si eu fac analize cu dozarea de anticorpi , eu am grupa 0 rh negativ si sotul A cu rh pozitiv. Si mi-au iesit niste anticorpi in valoare de 1/16 la grupa de singe ( anti-A). La cele doua sarcini anterioare am avut valoarea asta in ultima luna de sarcina, Dar acum e cam devreme pentru anticorpi. Sper sa nu fie ceva probleme cu bebe. Am inteles ca poate face icter la nastere.
In legatura cu medical e mai bine sa-ti alegi unul mai putin ocupat ca risti sa nu te poata urmarii cum trebuie ori sa trebuiasca sa-l astepti mult cind trebuie sa te consulte, eu am patit asta si in plus la nasterea celui de-al doilea copil nici nu era in Bucuresti. Asa ca atunci am nascut cu medicul de garda si l-am ales acum pe el ca sa nasc. Sper ca el sa vina , daca nu o fi bun oricare dintre ei, ca nu mai sint asa de speriata.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 13 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
diafera spune:
Ioana , inteleg ca nu poti sa mai ajungi la dr. Badiu. Dar pe el il gasesti nu numai la CMU,ci si la Diagnosis .. sau la spital daca ai timp. EU la prima sarcina mergeam la el la Diagnosis.. si niciodata nu am avut problemele de genul pe care le-ai enumerat. Daca doar astea sunt problemele in privinta lui.. incerca si la DIagnosis... chiar insista cand iti faci programarea sa ti-o faci mai devreme sau sa te anunte daca cineva renunta intre timp... acolo e cu confirmare telefonica inainte cu o zi.
Kid si Raluca imi pare rau pentru voi .. prin ce treceti ... va doresc sa va faceti bine cat mai curand.
Nu stiu cine zicea ca tocmai a fost la o eco si la 8 saptamani bb avea 3,98 cm . Asa de mare? Al meu la 10 saptamani avea 2,40. E posibil sa cresca atat de mult pana la 8 sapt.? Nu vreau sa se supere pe mine .. sau sa ma interpreteze gresit acea persoana... insa imi fac probleme ca al meu nu e destul de dezvoltat. Desi in acel grafic cu dimensiunle parca eram ok.
Poate ca acel bb o sa fie baiat si al meu fetita.. poate si asta e o explicatie ![]()
RalucaN spune:
Diafera, stai linistita mama draga. Si al meu la eco avea 2.5 cm la 10 sapt si se incadra in normal.
Fetelor, nu s-a anuntat nimeni cu gemeni pana acum? Chiar sa nu avem nici un "cuplu" printre noi?
valen spune:
Diafera-si bebitzu meu avea 23 mm miercurea trecuta, iar eu am intrat in sapt.11 azi, asa ca nu te nelinisti.
mysweetest spune:
Ioanasa iti traiasca fotomodelul si sa fie sanatos !
Nici eu nu mi-am dat seama de ce sex are din acea poza dar o fi cum zice dr.