Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia_Hurducas spune:
Diafera, la 9 sapt si 2 zile bebelul meu avea 2,38 cm. Si mi-a spus dr. ca dimensiunile sunt bune. Asa am constatat si eu din grafic. Deci nu te nelinisti!
Flavia 11+
mihaela_e spune:
Diafera, eu eram cu bb de aproape 4 cm...si chiar si eu m-am mirat cand mi-a zis doctorul....mi-a mai zis ca dupa aparat ar trebui sa fie sarcina de 9 sapt si 2 zile...deci mai mare cu o saptamana decat calculasem de de la UM. M-am uitat si in tabelul postat de Antonia si am vazut ca e foarte mare...dar, poate va amintiti, tot eu ma plingeam ca in 6-7 saptamani luasem in greutate aproape 4 kg....si sigur, conform aparatului, nu sunt gemeni.
Poate totusi, ar fi bine sa ma duc sa-mi mai fac o alta eco la alt ecograf....
Raluca si Kid...aveti grija de voi...caci trebuie sa fiti sanatoase pentru bb-ei.
Lucia_B spune:
Buna burticutelor, o saptamina usoara si insorita.
Ma bucur sa aud ca o duceti bine. Raluca si Kid de voi imi pare foarte rau, sa speram ca pe viitor o sa fiti cit se poate de atente.
Sa ma laud: gata, cred eu, am scapat de greturi si
. Am pofta de mincare, si se vede ca incep sa maninc pentru doi. Pina acum am slabit cu 3kg dar sunt sigura ca in ritmul acesta de alimentare o sa le pun la loc intr-o saptamina
. De 2 zile gatesc singura si nu ma mai deranjeaza nici un fel de miros.
Saptamina trecuta am fost la eco sa vad si eu cum bate inimioara bb-lui, ca data trecuta dr. era tare grabita si i-a aratat numai sotului. Acum am vazut-o si eu, am vazut piciorusile si minutele, si minune mare, misca din ele, s-a vazut foarte clar. Misca din ambele, de parca ne saluta
. La 9sapt si 3 zile avea 2,2 cm, cam micut, marimea se potriveste pentru 8 sapt si 6 zile, asa ca nici mie nu-mi vine sa cred ca bb la 8 saptamini poate avea 3,98. In fine, sunt super fericita.
Hai ca de una singura umplu o pagina, va las si mai intru alta data. Pina atunci sa aveti grija de voi si bb-ei. Va
pe toate.
_
10 sapt
Tot raul e inspre bine.
diafera spune:
Multumesc fetelor, ca mi-ati confirmat ca sunt ok. Miercuri implinesc 11 saptamani si tot atunci am sa merg si la doctor.. pt o a treia foto. Sunt nerabdoatoare sa il vad cat a crescut si sa-i vad si inimioara!
diafera spune:
Mihaela_e nu te ingrijora.. poate e un motiv de bucurie.. poate sunteti voi mai dezvoltati si bb creste ca Fat Frumos
. Tu stii mai bine cand l-ai conceput si care este varsta lui reala. Eu zic sa te bucuri ca e mare si bine pana acum. La urmatoarele eco te vei lamuri.. sunt convinsa! Te (va) pup!
Flavia_Hurducas spune:
Eu am plecat la dr. De data asta la cel de familie. Din pacate mai trebuie sa astept 2 saptamani ca sa imi va bebicul.
O dupa-amiza frumoasa!
Flavia 11+
cge spune:
Pai sa mai dau si eu semn de viata!!
Si eu de cand sunt insarcinata, am observat ca sunt mai neindemanatica
, scap o groaza de lucruri din mana.
Imi pare tare rau de fetele "ranite", dar lasa ca o sa treaca.
Ganditi-va cum v-ar incuraja bebelushii daca ar putea..
Eu sunt bine, mi-a trecut raceala de saptamana trecuta cu remedii homeopate. Eu merg la o doctorita homeopata, impreuna cu Victor (5 ani).
In rest, am o groaza de lucru la serviciu, si in plus mor de somn.
A inceput sa mi se cunoasca si mie burtica, si sunt tare mandra de ea.
Deh, mamica la patrat.
Desi pe aici sunt si mamici la cub, am vazut. M-au intrecut !!
Acum serios vorbind, va admir din tot sufletul ca sunteti mamici in devenire ptr a treia oara si la intervale de timp asa apropiate.
Pe noi ne-a cam speriat Victor, asa ca am asteptat vreo 5 ani.
Va mai scriu, ca acuma trebe sa lucrez
.
Cristina
miflore spune:
Raluca si Kid, sa va faceti repede bine!
Sper sa nu va mai doara!
Ioana, multumesc!
Inca n-am reusit sa deschid pagina aceea...nu stiu ce-o avea, dar sper sa reusesc! Ce e dragut e faptul ca al meu sotior habar n-are ce grupa sanguina are, asa ca nu stiu pe unde sa ma incadrez... Ti-am vazut si eu bebelusha cea frumoasa, sa creasca mare si sa fie sanatoasa!
Mihaela 11+
Ioana75 spune:
toate fetele care ne-au mai dat un semn ca sint OK
.
kid, offf, io sint neindeminatica si cind nu sint gravida, te inteleg foarte bine. Imi pare rau de accident, ai grija
.
Fetelor, v-am zis ca la 12 saptamini si bb meu a fost mai lung, nu va speriati, io nu cred ca e ceva rau in asta. Va multumesc pentru aprecierile pozelor. Despre aia cu sexul, nimeni in afara de io si tata lu' bb nu a reusit sa "vada" poza.![]()
Despre anticorpii aia cu grupele de singe, nu stiu detalii, dar o sa ma documentez si va zic. Miine dimineata vreau sa ma duc sa fac analiza.
Ioana
mariana tache spune:
Raluca si Kid imi pare tare rau pt voi ca ati avut de suferit tocmai acum cand sunteti
. Imi inchipui ce dureri ati suportat
. Sper sa va treaca cat mai repede! 
Si la mine s-ar vedea burtica, dar nu-i permite "colacul" (e mai mare)

Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!