Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nicole, te rog din suflet da-mi aici sau pe PM, cum vrei, numarul de la cabinetul particular al doamnei dr. Florina Mihalache. Multumesc!

Si mai am o rugaminte: zi-mi te rog adresa cabinetului. Multumesc

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna ziua fetele!
Sunt fericita ca maine ma duc sa-mi vad bebicul. Am programare la dr. la 18. sper ca totul e ok si bb se dezvolta bine. Deja la mine se vede un pic burtica, la voi cum e? sotul meu cica ma place mai mult asa ca inainte eram prea slaba totusi de ce m-a luat?
In schimb acum ma cam ustura pe gat si incerc sa ma tratez cu ceai si multa lamaie.
Va pup, Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Putina burtica se vede si la mine. Pot insa sa port inca pulovere foarte scurte si pe corp fara ca lumea sa isi dea seama ca sunt graviduta. Seara insa dupa ce mananc, parca as fi in luna a 7-a (de balonata ce sunt!!!)

Cand stranutati, nu simtiti pentru o fractiune de secunda un cutit in burta? Nu tot timpul, este drept, dar de cele mai multe ori.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

buna fetelor,
Si mie imi curge nasul si ma ustura putin gatul si tot beau ceai cu multa lamaie, sper sa scap curand .
La mine deja la pulovere mai mulate se obsera o burtica destul de mare si iti poti da seama usor ca sunt insarcinata.Dupa amiaza la fel patesc ei eu, am o burta mare si tare de zici ca sta sa pocneasca.

15 sapt+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticilor!
Sa aveti o saptamana minunata!!!!!!!
Apropos de burtic. Si la mine se vede, mai ales dupa ce mananc, vorba ta Flavia, parca as fi in 5 luni. Si imi pare tare ciudat ca se cunoaste asa de devreme. Saptamana trecuta m-a intrebat un coleg daca sunt gravida. Saracu', se jena sa intrebe, ca poate o dadea in bara.
Fetelor, eu am facut-o de oaie ieri. M-am oparit la mana dreapta cu apa clocotita. Am crezut ca fac pe mine de durere. M-a dus al meu sot la spital. Aia m-au spalat cu iod si m-au pansat. Si mi-au facut si un vaccin antitetanos, dupa ce au intrebat doi medici ginecologi daca am voie in sarcina. Ei au zis ca e OK, dar eu imi fac procese de constiinta, mai bine nu-l faceam. Ma rog.... sper sa fie bine, am sa mai intreb. Si acum sunt pansata si inca ma mai arde acolo. Ma chinui sa va scriu mesajul de 15 minute, cu o sg. mana. Si saracutul sotul meu au cazut toate treburile pe capul lui. Ieri a gatit, a spalat vasele, mi-a facut dus. Sper ca in cateva zile sa-mi treaca, ca tare naspa e sa nu-ti poti folosi mana dreapta.
Va pupic burticilor

Mergi la inceput

A, am uitat sa va zic. Si eu am fost racita sapt. trecuta, cu dureri de gat si tot tacamaul. Si m-am tratat numai cu lamaie. En gros. M-am acrit de tot.
Dea, bafta multa la doctor! asteptam impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Raluca, ai grija de tine! Nici durerea nu face bine la bb, asa ca mai bine te lasi de treburi casnice! Sa te faci bine repede!

Flavia 11+

Mergi la inceput

Merci mult Flavia. Vreau sa-ti zic ca in momentele alea, ma ardea de-mi venea sa ma urc pe pereti, nici nu am cuvinte sa expic ce fel de durere am simtit.Dar am incercat sa ma linistesc cat mai repede, numai cu gandul la bebe. Ca sa nu-l agit pe el.
Ioana, Miruna va fi manechin sigur. Are potential cu picioarele alea lungi si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, multumesc ca i-ai admirat picioarele. Imi pare rau de accidentul cu apa fiarta, ai grija de tine!

natydea, bafta multa la doctor azi.

oana0204, ma bucur mult ca l-ati vazut pe bb. Sananate multa in continuare.

miflore, am gasit informatii clare despre anticorpi anti-antigeni din grupele de singe www.ournet.md/~anatomia/omul_mediu.html" target="_blank">aici, la capitolul "Grupele sanguine – expresia „sinelui”".

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor. Iertare ca nu am mai scris la mesaje, am avut o saptamana mai grea...
Ca sa fiu in gasca cu RalucaN, mi-am facut un cadou pe 8 martie: un deget strivit!!! Am plecat eu ca o floricica mai devreme de la serviciu sa imi cumpar ceva frumos din mall. In parcare am iesit plina de avant din masina si...nu ma intrebati cum am reusit, mi-am trantit usa direct pe deget (inelar). Am murit de durere...am fost la spital, a pus toata palma in ghips, am stat asa 2 zile. Nu au putut sa faca radiografie si atunci au presupus ca e rupt...
Acum arata groaznic, cred ca unghia o sa cada si azi e prima zi cand nu ma doare asa tare. Nu am putut sa iau nici un medicament si am stat cu frica ca se infecteaza si am nevoie de antibiotice.
Uff, a fost ingrozitor. Sunt sigura ca si bebe s-a speriat, mi-a fost mai rau decat de obicei, am avut si greturi...

Gata, m-am vaicarit destul. Ioana, spune-ne si noua de analizele alea, ma sperii. Eu am A2 si tati are 01, adica invers ca la tine. Eu am RH pozitiv, la el nu stiu, inteleg ca nu e important. Ce compatibilitate mai trebuie?

Va pup pe toate si va felicit, burticilor mari. Eu implinesc maine 10 saptamani, cand va vad cu 14, 15, abia astept sa ajung acolo!

Mergi la inceput