Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Tonnia si Valenmultumesc mult de incurajari, informatii si sfaturi. Imi dau seama ca este prea repede acum sa imi spuna exact varsta sarcinii. De fapt nu este nevoie sa-mi spuna ca eu stiu cel mai bine cum s-a intamplat. Am vrut sa stiu daca si alte fete au mai patit la fel ca mine.
Oricum sunt linisatita si va multumesc de sprijin.
La control o sa mai perg la doua sapt dupa ultimul.Deci mai sunt 11 zile. Pana atunci sper sa creasca bebe mare ca sa se convinga si doctorul.
A1 si mai este ceva. Am o burtaaa desi am ramas la aceasi greutate. Sunt cam balonata si cred ca asta este cauza. voi cum stai?
Va pup, Lia

Mergi la inceput

EliutaStamatian are cabinet particular. El este seful clinicii Gine 1. Promit ca pana saptamana viitoare sa-ti fac rost de numarul de tel de la cabinet.
Te avertizez ca este mare badaran dar un ginecolog bun.
Lia

Mergi la inceput

Draga martta stiu ca este greu dar nu te stresa. Eu stiu ca ganglionii se pot umfla din cauza infectiilor. Diferite. Pt ca acolo au loc "bataliile". Medicul ti-a spus ca daca ai ganglionii umflati trebuie sa te gandesti doar la rubeola? Si o masea cariata poate sa-ti dea o astfel de reactie.
Sper sa nu ai nici o problema si sa fie totul bine.
Cred ca cel mai bine este sa stai linistita si sa gandesti pozitiv.
Iti tin pumnii!!!!
Te pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Vai, fetelor cat ati scris de aseara!
Ma bucur ca sunteti bine si nu aveti problemute.
Azi am fost la a doua acografie la acelasi doctor de saptamana trecuta si situatia este substantial imbunatatita. BB are acum 14 mm si inimioara batea cu 156 batai/minut! A crescut foarte bine. Si asta inseamna ca l-am conceput mai tarziu decat credeam. Este desprins putin, nai este si un hematom pe acolo dar parca nu mai imi fac asa probleme. Mi-a zis ca cu tratament se rezolva. Mi-a dat trimitere sa fac analize la Babes. Cine a facut acolo? Parca era o fata care le-a facut acolo. Spuneti-mi si mie daca stiti cat costa si cat dureaza pana la rezultate. Analizele: Listeria, CMV, Clamidya, Toxoplasma.
Va dulce pe toate si weekend placut! Oricum eu mai intru pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

karmenutza, ce bine ca bb a crescut, si esti acum mult mai optimista!

mihaela_e, imi pare rau ca nu mai vii la sala ... Eu singura nu stiu daca ma duc, aveam nevoie de suport.

Fetelor, mi-am sters numele doctorului de pe listuta. Sint in cautare de doctor nou cu care sa nasc. Sa va povestesc aventura de pina acum cu Badiu: in ianuarie am fost la el la CM Unirea, m-am programat dupa o luna. In februarie primesc telefon de la CMU ca dr. e de garda, asa ca m-au reprogramat pentru ieri. Ieri, la 8 fara 5 min (eu eram programata la 8), dr. a plecat de la CMU ca a avut o urgenta, si m-au reprogramat in aprilie. Pai daca patesc tot la fel ... Eu cred ca am avut o mare inspiratie atunci cind m-am hotarit sa merg si la d-na Constantinescu de la Bucur in paralel, cred ca am simtit ca o sa iau o tzeapa.

Ma duc azi sa vad cum arata maternitatea Bucur, dar ce am citit pe net nu e de bine. Adica e foarte curat, lumea foarte de treaba, shpagile mici, dar nu au dotari, si daca (Doamne Fereste!) apara vreo complicatie, nu prea au cu ce sa intervina. Eu stiu ca CFR2 e renovat si foarte dotat, daca e vreo fata care merge acolo o rog sa-mi zica!

Ioana

Mergi la inceput

Am reusit sa pun 3 poze cu bb, una de la 10+ si doua de la 14+. Va trebuie un pic imaginatie sa vedeti "pasarica".

Va transmit un mesaj din partea lui Ina (country girl): e bine, si ea si bb, sint in 14+, si va ureaza sanatate si sa ne vedem cu bine bb-ii la toamna.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna gravidute!!!
Ioana, si eu am cam aceeasi problema cu doctorii. Eu l-am ocolit pe dr. badiu, am o colega care e moasa la municipal si ea mi-a recomandat o alta doctorita care mi-a zis ea, ar fi foarte OK, dar...am fost pana acum de vreo 3 ori(la ambulator in municipal)dar este mereu f. aglomerat, consultatia e mereu pe fuga, nici nu apuc sa o mai intreb cate ceva, si cel mai ciudat nu mi-a facut pana acum nici o echo(mi-am facut eu una din proprie initiativa)dansa imi spune ca nu am de ce sa fac echo acum, ca e prea devreme!!!(eu am 12 saptamani)si pana la urma la insistentele mele ca vreau sa fac echo, ce credeti ca imi spune? ca nu are specializare pentru echo dar ma poate trimite la o colega, dar trebuie sa platesc evident.asa ca am inceput sa ma gandesc ca nu prea e in regula.
te rog tine-ma si pe mine la curent cu maternitatea Bucur. Eu am auzit numai lucruri bune, dar nu stiu la ce medic sa merg si mi-e teama sa nu dau tot peste unul ..la fel.
maine merg si eu sa fac in sfarsit echo, m-am programat in alta parte! abia astept!
vapupic pe toate!!!
mary(12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, tot in legatura cu echografia, voi v-ati programat la echo 3D? Vedeti ca lista de asteptare e tare lunga!! Eu m-am programat la Sanador la Prof.Herghelegiu si prima data libera a fost pe...25 mai. Asa ca grabiti-va!!!
Mary(12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, tu nu ai facut analiza de listeria? Spune-mi si mie te rog cat te-a costat? Pentru analizele astea speciale trebuie sa fiu nemancata? La care dintre ele mai stii preturile?

Mergi la inceput

Buna mary, ma bucur ca esti bine si ca ai intrat sa ne mai saluti! La Bucur am incercat sa intru simbata, dar nu am reusit sa vizitez, iti trebuie aprobare de la medic. Asa ca o sa merg intr-o dimineata. Oricum, de la intrare, arata ca un spital "comunist", foarte saracacios si vechi totul.

karmenutza, stiu toate preturile de la toate analizele de la Sanador, ca am luat lista cu preturi de la ei. Asa ca intreaba-ma ce preturi vrei sa stii (poti sa-mi dai PM). Listeria am facut-o de 2 ori, 1/320 de fiecare data, asa ca acum am intrat pe amicilina de 500 la 6 ore. Sper sa moara nemernica. La Cantacuzino a durat 4 zile si a costat 450.000. La Sanador dureaza 2 saptamini, pentru ca trimit proba tot la Cantacuzino, si costa 480.000. Pentru analiza asta nu conteaza daca ai mincat sau nu inainte. PS: daca mergi la Cantacuzino te sfatuiesc sa ajungi acolo pe la 10:30 - 11.00, ca inainte e foarte aglomerat.

Ioana

Mergi la inceput