Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Nu pot sa zic decat atat: ce bine e cand ai mama aproape de tine; ca si tine Dea, eu am sunat-o deja pe mama sa-mi faca salata de varza acra...asa ca astept sfarsitul programului sa ma duc la ea.

Si eu auzisem de acest calendar, iar la mine zice ca o sa fie baiat spre fericirea mea si spre disperarea tatalui care-si dorea fetita

Eu m-am cantarit aseara si am constatat ca am slabit jumatate de kg ...asta cred ca e de la "pofta" de acru

Ioana, sa ne dai de veste cu rezultatele de la control; din cate stiu eu dr. Badiu este un doctor de exceptie (cel putin asta sustine grupul de medici din Municipal) asa ca nu trebuie sa-ti faci nici un fel de probleme pt ca esti pe maini bune..... Mi-ar fi placut sa ne intalnim maine la sala, dar asa cum ma asteptam seful meu s-a gandit sa nu-mi ies din ritm cu week-endul si mi-a fixat 2 intalniri... asa ca astept sa ne povestesti si cum a fost la sala.

Maine seara ma duc si eu la control si sper sa fac o eco, pt ca tare as vrea sa-i aud inimioara batand... pt ca ne-ati innebunit de drag voi cele trecute de prima borna....

Tuturor-dutzelor care termina programul mai devreme, le doresc un week-end cat mai placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Si mie imi iese tot fata, si chiar am trait mereu cu sentimentul ca asa va fi.. acum ramane de vazut.
Am vesti noi. Am luat al doilea rezultat de la Anti-Listeria de la Sanador de data asta a iesit 1/160 si a fost facut inainte de a lua antibiotoc (prima data iesise 1/320 la Cantacuzino). Am inteles ca rezultatul asta e echivoc. Eu nu stiu ce sa mai cred.. as vrea sa il repet ca acum am terminat si tratamentul cu eritromicina.. dar cand? poate nu e bine sa fiu sub efectul antibioticului! Of.. abia astept sa ajung la dr. saptamana viitoare. Nu mai stiu, care din voi zicea ca la Cantacuzino ies rezultatele la Listeria in 3-4 zile ?

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salut burtici!
Am intrat si eu pe link-ul tau Tonia si mi-a iesit fetita. Zilele trecute mi-a facut si mama un grafic bazat pe anul nasterii mele si a sotului si nu mai stiu ce, ma rog n-am inteles mare lucru si mi-a iesit tot fetita. Eh, oi vedea. Pana la urma nici nu ma intereseaza in od deosebit sa fie ceva anume. Sanatos sa fie!
Fetele, nu stiu daca mai pot intra, asa ca va urez weekend placut! Aveti grija de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun ce cadou am primit de la sotul meu! O carte mare, groasa si cartonata, colorata si cu poze "Mama si copilul" -manual complet Johnson&Johnson; e foarte interesanta, am rasfoit-o deocamdata si explica in principiu cum sa ingrijesti copilul dupa nastere - alaptat, imbracat, baita, primele mancarici, vaccinuri, tot felul; la inceput este o parte mai mica - cam 50 de pagini in care sunt date amanunte despre sarcina pe saptamani, nasterea in sine, diferite metode de a naste si tot felul; mi se pare foarte interesanta si utila! Asa ca ce aflu nou din carticica va spun si voua!
si week-end placut tuturor burticilor!
Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Miflore, imi pare rau ca zilele astea nu am mai intrat pe DC pt a putea sa-ti raspund inainte de a merge la dr.
Eu te sfatuiesc sa-i ceri dr. sa-i asculti inima si sa-i ceri poza. Dureaza cateva secunde pana cand se imprima imaginea. Eu asa am procedat data trecuta. Asteptasem f.mult, era f.aglomerat, dar nu mi s-a parut exagerat sa-i cer aceste lucruri. Sunt dorinte normale pt orice .Deci, curaj!
Ma bucur ca ati crescut si sunteti bine!

Lia, merci pt raspuns!
Eu am fost ieri si mi-am facut analizele pt rubeola, toxoplasmoza si listerie.Rezultatele le voi avea sapt. viitoare, iar pt listerie, in 2 sapt.
Din pacate, traiesc o adevarata depresie. Acasa am ajuns sa plang pt lucruri minore si nu mai am pofta de mancare. Dr. de la Colentina mi-a confirmat faptul ca am ganglionii inflamati si acum sunt intr-o grea asteptare.

Adriana, felicitari pt fetita!
pt o mamica asa de curajoasa!

Week-end placut!

Marta& Vladut(1an si 9luni) si bb din burtica(9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

diafera, Sanador-ul isi face "listeria" tot la Cantacuzino, deci practic ai facut analiza de 2 ori in acelasi loc. Mie mi-a dat listeria la Cantacuzino in 4 zile: mi-a luat singe marti, iar vineri aveam rezultatul. Dar le-am zis de la inceput, de cind am platit ca sint gravida, si a scris acolo pe cererea de analiza.

Fetelor, si eu am deja carte "Mama si copilul", una roz, scrisa de dr. Emil Capraru, dr. Herta Capraru. Mi-a recomandat-o nasa mea, dar nu am citit-o inca.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Doamne ce viteza de a umple paginile aveti!!!
Uneori nici sa citesc ce scrieti nu am timp. Deh cu doi copii mici ce sa fac.
Ma bucur ca starea de spirit e buna pe aici .

Mariana Tache: Ai avut un subiect in care cereai sfaturi in privinta pastrarii laptelui praf gata preparat. Eu la primul copil nu i-am mai dat lapticul daca treceau 45 de minute de cind l-am preparat si nu l-a baut. Dar erau si niste calduri mari in vara aceea. Si sa stii ca daca nu ai avut lapte la primul copil nu e obligatoriu sa nu ai nici la al doilea. Eu la al doilea am avut, dar din pacate am facut o mastita urita si in plus a fost si dificil cu mincatul, nici acum nu e mai usor cu el. Desi are 8 luni nu am reusit sa-i diversific alimentatia asa ca la carte. Ii place mult laptele si nu prea mai maninca altceva, nu tu mar, nu tu cerale, doar gusta din pireul de legume si din iaurt.

Romana, Cristian (22.06.2003) , Alin (25.06.2004) si burtica de 12 saptamini

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

romana, tu esti un exemplu ... o sa ai 3 copiii in 3 ani consecutivi! Cind o sa incepi peste "citiva" ani cu bacalaureatul si admiterea la facultate, nu mai termini ... o sa stii toate materiile si programele.

Eu am fost de atitea ori la medic pina acum, dar in continuare am emotii inainte de fiecare control. Uffff.

Weekend placut, ne mai "vedem" si miine!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna fetelor, tocmai v-am citit ce ati scris azi si cind am vazut ca ati vorbit despre kilograme.....mi-a pierit cheful. Eu m-am ingrasat substantial , adica vreo 4-5 kg si sunt abia in sapt.10. E drept ca bebe e destul de mare (asa mi-a zis doctorul sapt. trecuta la ecografie) iar problema e ca am si pofta de mincare nu gluma si cum nu mi-a fost nici macar o secunda rau de nici cun fel ....se acumuleaza, asta e!
Sa aveti un weekend placut, va
Dana_lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fete dragi cu burtici si mai dragi,
desi nu mai sint pe lista cu voi, o sa vin din cind in cind sa va vizitez.... n-o sa va bat la cap prea mult, numa' atita cit sa vad c-o duceti bine si sinteti vesele.

m-am intors de la ginecolog cu vesti bune: mi-a confirmat 6 saptamini de 'simburica'. fara ecograf, aici sint rare eco-urile (cu lia am avut unul singur, la 18 saptamini, ala morfologic). doar palpat si bagat degete, noa:). data viitoare merg abia peste-o luna si-atunci o sa-mi spuna abia rezultatele de singe si alte cele. sper c-a fi bine. nu-mi ramine decit sa fiu optimista si bucuroasa, ca sa aiba bebe ceva bun de la mine, acum pe la inceput.

va urez un weekend bun. va pup pe toate!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput