Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna burtici!
Mi-ati facut o pofta de varza acra ca nu stiu cum rezist pana ajung acasa! O sun de acum pe mama sa-mi pregateasca.
Noi suntem bine am luat in greutate vreo 2.5 kg, dar de fapt 1. Pentru ca restul le pusesem cand m-am lasat de fumat, adica cu 1/2 luni inainte. Mi-am facut marti pe 15 programare la dr, asa ca miercuri o sa va comunic cum stam si din punctul de vedere al doctorului.
Pup, Dea10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Vin si eu cu vesti bune!
Aseara am fost la doctor si mi-a facut ecografie, tot vaginala; chiar ma gandesc, parc-a intrat mai greu de data asta, din ce cauza oare? Se mareste uterul si apasa sau lipsa ca nu prea am avut chef in ultima vreme...sunt curioasa data viitoare daca schimba procedura.
Dar sa nu ma pierd in amanunte; BB a crescuuuut fff mult iar doctorul mi-a bagat cateva zile in plus la calculul sarcinii, cateva mai multe; in orice caz, i-am vazut inimioara care pulsa repede si bebelusul meu era intr-o verva nebuna, facea bicicleta la greu, ce mai credeti! I-am vazut si manutele si piciorusele, corpul si capul maricel, arata exact ca o poza din aceea pe care o vedem prin carti! Sunt foarte fericita, mi-a zis ca totul e OK si mi-a scos pastilele de no-spa pe care le luam. N-am facut poza din pacate, era multa lume, de obicei baga cate doua, calare pe masa aia, in fine... Nu mi-a zis nimic de triplu test sau amniocenteza si atunci nici c-am mai intrebat...poate data viitoare sa intreb.

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Si eu am luat cam 2-3kg, depinde cum ma asez pe cantar; cu tot raul meu mananc de rup!
Mihaela 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Acu', ce-i drept, la mine intra si Craciunul in cele 14 saptamini, cind am stat la mama fro 4-5 zile, de m-am indopat ca . Nici nu stiam pe atunci ca eram gravida, doar banuiam - testul beta HCG l-am facut pe 29 decembrie in Bucuresti.

Peste 2 saptamini ma duc iar la mama, iar ma intorc cu 3 kg in plus (spre deosebire de mine care nu gatesc, mama mea este Mare Maestra).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Fetelor, am gasit la Femina intim postat linkul asta.
E un tabel cu sexul copilului, stiu ca sunt multe chestii din astea, dar fetele care au postat acolo spun ca e corect tabelul.
Incercati-l! Ioana, Adriana, cele care stiti deja sexul, ia vedeti merge?

http://www.wgnspike.com/spec/spec01.htm

PS. E vorba de varsta mamei la nastere, nu la conceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Salutare burticilor! Ma bucur ca sunteti bine! Cat despre kg...ce-i aia? Inca mai incap in hainele vechi (ce-i drept mai desfac cate-un nasture la pantaloni)da' am facut niste sani de se uita sotu' meusi nu mai poate de incantat. Din pacate dor rau de nu mai fac o tumba fara sutien! Deh, nu pot fi tote bune!
Week-end placutla toata lumea cu pupici si fara
13sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Tonnia: la mine se potriveste

Pardon. Acuma vad ca se cere varsta mamei la nastere. In cazul asta nu se potriveste , sau a iesit gresit rezultatul la analiza (peste tot s-au exprimat cam asa: "pare ca e fetitza" )

Adriana si bebitzica in burtica, 14+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu o sa nasc la 30 de ani fara o luna. Asta ce inseamna? Ca o sa am 29 sau 30? Ca daca pun 30 nu iese, dar daca pun 29 iese.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La mine iese fata dar o sa va zic sexul abia peste o saptamana , sper sa se vada cand ma duc la echograf. Mai am putin si o sa plec acasa in weekend , mi-e o foameeee si abia astept . Sa aveti un weekend mai calduros, si sa ne vedem cu bine !

Mergi la inceput

La mine iese baietel dupa tabel dar nu sunt f. sigura cu luna conceperii, ar putea fi si decembrie si ianuarie, sunt la granita! Verificam peste cateva saptamani!
Ioana, eu cred ca trebuie sa pui 29 daca n-ai 30 impliniti sau poate se considera in al catelea an de viata esti si atunci ar trebui 30???
Nu prea stiu...
Mihaela 11+

Mergi la inceput