Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna dimineata, dragutelor!

Mariana, am inteles si eu datorita tie ce e cu 14! dar mai am mult pana acolo!Ce diferente mari sunt intre noi..

Despre mine nu am ce sa va spun nou: nu am greturi, pofte, nu ma deranjeaza nimic, nimic, nu m-am ingrasat, o fi in regula?

pe toate

, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'Neatza -utelor ,harnice la scris

Mie in ultima saptamana mi-a crescut destul de mult burtica, aproape de necrezut, mai ales ca pe 3 martie mi-am luat o pereche de pantaloni cu talie joasa si cu un numar mai mare care imi erau largi si pe care trebuia sa ii port cu curea dar ieri am constatat ca nu mai am nevoie de curea.
Ieri dupa amiaza si chiar si azi dimineata am avut niste dureri cred ca din cauza ligamentelor care se intind , oricum sper sa nu fie nimic grav si sa nu patesc nimic pana ma duc la medic. Tot de ieri incepand imi amortesc foarte des picioarele asa ca la serviciu ma descalt in papuci.

14 sapt+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineatza!

Azi ma duc la Badiu, de-abia astept sa-mi interpreteze rezultatele de la eco morfologica si sa vad ce analize imi da pentru trimestrul 2.

mysweetest, si eu am o burtaaaa. Se vede clar ca sint gravida, noroc ca port plovere largi. Pina acum nu m-a "ginit" nimeni, decit coafeza (si asta de pe la 8 saptamini, cred ca are un simtz special). Neaparat trebuie sa-mi caut de imbracat ceva pentru gravidute; daca da caldura nu mai am cu ce ma imbraca.

Tonnia, in saptamina 14 se incheie organo-geneza la bb.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Neatza fetelor,

am intrat ingrijorata pe forum si m-am linistit . Sa va zic de ce: de vreo doua zile ma tot "tzine" asa ba in stanga, ba in dreapta (jos), mai intzeapa, mai trage... De azi dimineatza ma doare parca si spatele... Eu aia viteaza si nepanicoasa, in lumina ultimelor evenimente ma panichez din orice, asa ca am venit la servici chitita sa va iau la intrebari pe cele care sunteti de o varsta cu mine .

Si cand colo, vad ca deja inca doua fete au zis ca si ele au acele dureri. Deci e totul OK, creste bebitzica ...

Ah.. si mie imi creste burtica vazand cu ochii, efectiv de la o zi la alta... M-a lovit disperarea ca trebuie sa dau o tura prin oras dupa haine si nu mai am cand, si e tot frig si ud si intunecat aici... In 20 plec pentru doua saptamani in Romania, sper sa gasesc de toate pe acolo .

Va pup si va doresc o zi minunata,

Adriana si bebitzica in burtica, 14+ saptamani.

Mergi la inceput

quote:

Despre mine nu am ce sa va spun nou: nu am greturi, pofte, nu ma deranjeaza nimic, nimic, nu m-am ingrasat, o fi in regula?

Tonnia e in regula .. Asa ma laudam si eu la 8+ si nu au trecut 2-3 zile si m-au lovit greturile .

Iar de ingrasat, m-am ingrasat pana acum un kg (pus in ultima saptamana ... )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oau, adriana, doar 1 kg? Eu am pus 4 kg in primul trimestru. Bine, si maninc foarte foarte mult, iar inainte de a ramine am tinut cura de slabire citeva luni ... las' ca ma duc la sala sa ma mentin fremoasa.

Ioana

Mergi la inceput

adriana_i_asa e ..si pe mine ieri ma tinea de parca eram cusuta pe interior, m-a durut si spatele si am avut si o intepatura in partea stanga ca la un moment dat schiopatam prin casa de teama sa nu se desprinda ceva acolo dar dimineata dupa vizita la toaleta mi-a trecut tot.

Mergi la inceput

Da si eu am luat pana acum 4-5 kg si primele 3 kg le-am pus din primul trimestru.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu am cu 3 kg. in plus!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Ioana75: pai nu mi-am dat silintza sa nu ma ingras, da' nici nu a mancat mai mult ca de obicei. Chiar (mult) mai putin in alea 4-5 saptamani de rau. Inca nu prea mananc mare lucru, parca stomacul meu traieste inca cu amintirea greturilor , si incerc pe cat pot sa mananc multe legume, fructe, carne slaba etc, si lactate, cat mai putine dulciuri (am inca aversiune la ele, sper sa ma tina pana in septembrie cel putin ). Deci un regim de mancare cat mai sanatos, care oricum e bun de respectat cu sau fara bebe in burtica .

Ah si ascult cu atentie ce imi cere organismul... De ex am avut o saptamana in care am mancat aproape in fiecare zi salata verde, asa rau mi s-a pus pata pe ea

Mergi la inceput