Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Eu sunt din Cluj, dar nu am idee de vreun numar de telefon la medicului Stamatian. Stiu doar ca e sef de clinica la Gine 1.

Maine implinesc 14 saptamani si intru in 15 sapt.uraaaa

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bravo, Romana! Le asteptam si pe restul de fete sa treaca de acesta prima borna.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Pai si eu am trecut, da' nu am stiut ca e o borna

Azi am 14 sapt si 4 zile

Adriana si bebitzica in burtica, 14+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

ce fericite sunteti....si noi ne uitam increzatoare la orizon si vedem minunata borna de la 14 saptamani...dar mai avem nitel...dar venim din urma

Eu tocmai am venit de la o intalnire si este un frig afara.......parca nu mai vine primavara si vine iar Craciunul....

Si nu mai stiu ce as putea manca acru...parca si greph-ul a devenit dulce, de portocale ce sa mai zic... aveti vreo idee....

Mihaela 8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mai fetelor, ce-i cu borna de la 14 saptamani?
Ce se intampla la 14 saptamani? Se intra in trimestrul 2? Nu la 13?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Buna burtici, un pupic la toate si felicitari celor care au mai trecut de "prima borna".

Flavia distractie placuta la concert!

norina sa stii ca nici eu nu am facut analize in plus, tot pe motive sa nu ma preocup degaba, DAR am facut toate analizele in care, in caz ca ies pozitive, pot sa-l ajut pe bebe in timp ce e la mine in burtica. Listeria si toxomplasmoza sunt unele dintre cele care impun un risc mare pentru bebe si pot fi tratate.

Pentru SD nu am sa fac pentru ca nu ma ajuta cu nimic, eu la bebe al meu tot nu renunt si oricum ar fi am sa fiu fericita sa-l am, pentru ca e din mine si sotul meu.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna burticilorva pupicesc pe toate eu sint bine numai ca am o intrebare la voi fetelor de vreo 2 zile am o scurgere( alb-verde pal) a mai avut cineva asa ceva ca eu m_am speriat foarte tare si ma duc la dc abia pe 15 martie.
Buna Flavia vad ca esti din bv spunem si mie se mai fac strudele cu mere si brinza care erau foarte bunenu stiu ce ma apucat dar mi sa facut o pofta de strudele de abia astept sa vina tata de pasti ca sa_mi aduca dar pina atunci pofta in cui.
Eu va pup pe toate si pe bebei.

nanadana 7 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare, dragele mele .
Asa harnice sunteti cu scrisul, ca imi trebuie cate o ora sa citesc tot ce scrieti; si nu am lipsit nici o zi.

Lucia . Imi place cum gandesti in privinta lui bebe mic. Asa spun si eu ca si tine.

nanadana, eu nu stiu ce sa zic in privinta scurgerii; nu o fi o candidoza? Candidoza e fffff frecventa in timpul sarcinii.

Tonia, din saptamana a 15-a (adica 14+) se intra in luna a 4-a. Deci e gata primul trimestru si perioada cu cele mai mari riscuri pt sarcina.

Mihaela, mananca varza murata . Eu ma indop nu alta cu varza. Si eu vreau mult, mult acru.

Fetelor, e super sa faci parte din categoria celor "mari" ; la categoria copilasi de martie-apr 2004, noi suntem codasi, suntem mici, mici; toata lumea se serbeaza, noi mai avem de asteptat. Aici suntem sefi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna fetelor frumoaselor,
ma bucur ca de data asta citesc vesti bune. Sanatate maxima pe mai departe tuturor.

Pofta de acru am si eu continuu...dulce nici nu vreau sa vad in afara de inghetata care mi-a placut dintotdeauna la nebunie.
Asa ca am pofta nebuna de castraveti murati, varza acra, lamaie ( o mananc pur si simplu, cea ce pana acum nu faceam).Ciorbele mai nou le acresc atat de tare ca saracu barbatu meu a ajuns sa ma intrebe ce e cu acreala asta puternica, mai si sincer va spun ca mie asa buna mi se pare...

Sunt datoare cu un raspuns legat de cautarea medicului. Eu am mers direct la medicul ginecolog, nu am nici o treaba cu cel de familie.
Trebuie sa fii atenta sa alegi ca medicul sa fie din retea, ca altfel platesti mai mult pt acelasi serviciu practic. Am citit ca ai PPO , trebuie sa ai o carte cu toti medicii din retea, cartea eu am primit-o in pachetul de asigurare.Pe card-ul de asigurare jos iti scrie tipul de network.
Mai exista posibilitatea gasirii medicilor si cabinetelor lor, mai rapid pe internet, pe seitul asigurarii.
Eu mi-am ales medicul ginecolog dupa recomadari si se pare ca n-am dat gres ca mi-e foarte draga doctorita si comunic bine cu ea.
Sper ca nu e prea tarziu raspunsul meu, timpul e singurul vinovat.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Azi am 14 saptamani...Ma simt bine si durerile de burtica parca s-au cam rarit. E bine...!!! Va doresc w-e placut si sa ne auzim cu bine luni!

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput