Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

idalie, bine ai venit, tu si burtica ta! Da-ne si noua UM, sa te trecem pe listuta!

romana, multumesc mult pentru informatii.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna burtici
va multumesc pentru primire.astazi suntem foarte bucurosi deoarece a venit in sfarsit primavara uraaaaaaa.
ioana UM 11.12.2004 DPN 11.09.2005
peste cateva zile intru in saptamana 14 si inca ma mai lupt cu starile de greata(m-am saturat ),abia astept sa treaca odata sa pot manca si eu ca tot omul.
de cateva zile am o pofta de pufuleti si ce e mai nasol ca aici nu se gasesc ca noroc ca merge sora-mea in tara si i-am zis sa -mi aduca.cum as putea sa atasez si eu poze?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Mihaela, Claudia si Idalie, bine ati venit la mamici, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si desptepti!

Azi am fost scumpa la vedere pentru ca nu mi-a mers netul, motiv pentru care am fost de-a dreptul crizata. Ce ti-e si cu dependenta asta….Noroc ca ma pot abtine acasa.

Azi la mine in burtica se dau ceva lupte, pentru ca iar simt ceva dureri ca la menstruatie din cand in cand. Poate ca se mai intind ligamentele…sau poate face ceva pe acolo.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati auzit ceva de genul ca gimnastica ar fi bine sa o incepem numai dupa terminarea primului trimestru. Nu ca as mai avea mult, ca maine deja se incheie cea de-a 12-a saptamana si intru intr-a 13-a, dar eu am facut deja acasa niste exercitii.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Tu fetelor, legat de RH-ul asta si anticorpi etc... Lamuriti-ma si pe mine inainte sa ma loveasca paranoia...

Eu asa stiam, si asa am inteles din link-ul dat de Ioana zilele trecute, ca numai daca ai RH-ul negativ pot fi probleme, si asta daca sotul il are pozitiv. Si se intervine inca din timpul sarcinii. In rest insa, nu stiam sa trebuiasca facut ceva in directia asta.

Stiti voi altceva? Trebuie luat si sotul la purecat? Al meu habar nu are ce grupa sanguina are, ce sa mai vorbesc de RH... Dar cum al meu RH e pozitiv, a zis doctoritza ca totul OK, nu sunt probleme.

E cazul sa o iau de gat?

Adriana si bebitzica in burtica, 15+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticilor!
De cand vreau sa va salut si eu pe ziua de azi si nu reusesc deloc. Imi face figuri netul asta.
Bun venit noilor burtici! Sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vezi Ioana, ne inmultim, ne inmultim...
Fetlor, sunt disperata. Abia imi trecuse raceala si m-a luat din nou. Imi curge nasul ca la balamuc si ma doare capul ingrozitor. Oare picaturi de nas am voie sa-mi pun? Voi ce ziceti?
Raluca, 11+

Mergi la inceput

Nu Adriana, nu este cazul sa iti doctorita de gat. Si eu am Rh pozitiv si grupa 0I, drept pentru care nici nu a interesat-o Rh-ul sau grupa sotului. Cu toate acestea, eu i le-am aratat (AII si Rh tot pozitiv).

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Bine ati venit noilordutze Mihaela, Claudia si Idailie - sa aveti sarcini usoare si sanatosi si frumosi.

Constat cu bucurie ca lista noastra nu numai ca se completeaza (cu carucioarele aferente) dar se si lungeste...

Valen sunt firesti durerile din partea inferioara a abdomenului; poti lua o pastila de No-spa in caz de nevoie (aceste medicamente sunt permise in timpul sarcinii). Insa daca aceste dureri sunt foarte intense si dese atunci trebuie sa-ti consulti medicul.

Eliuta, durerile de cap sunt cauzate de hormoni care tropaie prin organismul tau. Intr-adevar Paracetamolul este permis in timpul sarcinii (dar nu in cantitati mari). Totusi, iti recomand sa-ti verifici tensiunea si daca este mica atunci bea putina cafea.

Cat despre lichidul amniotic...sa fim serioase...nu este vorba decat de umezeala (mai si transpira omul, chiar si in partile delicate)...folositi numai lenjerie din BBC 100% si absorbante zilnice...si fiti mai optimiste fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

BUna fetelor cu burtici pupici la toate.
Pt Idalia si Claudia bineativenit si va doresc bebei cit mai sanatosi si sarcina usoara.
Fetelor am o frica pt ca este prima mea programare azi la ora 17 la ginecologie sa vedem ce imi spune dar o sa fiu optimista si o sa
spun ca totul este ok.
Eu va doresc sa treceti o dupa_amiaza buna si sa auzim de bine.

nandana7sap+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

RalucaN: eu stiu ca nu-i voie picaturi de nas ... Da-i cu ceai si lamaie, si strange din dinti, o sa treaca...

Vezi ca in sarcina si mucoasele sunt mai iritate/schimbate, inclusiv cea nazala. Iar "simptomele" sunt asemanatoare ca la raceala: nasul ori curge ori infundat, respiratie ingreunata ...

Adriana si bebitzica in burtica, 15+ saptamani.

Mergi la inceput