Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
kid2003 spune:
Buna Mihaela Bine ai venit! Sa ai un bebelus super si o sarcina usoara. Spune-ne mai multe despre tine.
Mary e super ca ai vazut asa bine bebelusul la numai 10 saptamani. Si eu am implinit azi 10 saptamani deci de maine pot sa zic ca intru in 11!!! Totusi de abia peste 2 saptamani o sa ma duc la eco si tare imi doresc sa vad si eu o putza pe acolo
Daca e fetita, tot o sa o iubesc. Aseara am visat ca o sa am o fetita blonda, creata si foarte certareatza
Cine stie?
Cum de o fi vazut asa repede sexul doctorita ta? Inseamna ca a avut un ecograf foarte bun.
Ioana am fost si eu foarte impresionata de Institutul de Hematologie, eu am fost acolo pentru analize de coagulare. Nu am mai vazut un spital in care toate asistentele sa fie dragutze (si nu le-am dat nimic), saritoare si zambarete. Si nici coada nu era. Super! Eu am avut trimitere doar pentru 3 analize (astea speciale) si doamnele de la laborator au vrut sa ia probe sa imi faca iar toate analizele de sange, doar asa, ca sunt gravidutza si sa ma verifice si ele. Ma gandesc sa le duc macar flori cand ma duc dupa rezultat, luni.
Va pup!
kid2003 spune:
Aaah, multumesc fetelor care ne-au plans de mila (mie si Ralucai) pentru ca ne-am cam distrus mainile...asa e suntem ranite dar o sa treaca. Eu astept sa cada unghia si doctorul a zis ca in 6 luni creste la loc, asta inseamna ca o sa fiu full option din nou cand o sa ma vada bb in octombrie. Ce bine!
valen spune:
Bun venit Mihaela.Oana0204imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nici o parere, dar iti tin pumnii si te astept cu vesti bune. Fii optimista!Fetelor eu azi sunt ff ametita; abia reusesc sa ma concentrez asupra unui lucru; voi simtiti acolo jos asa o tensiune, ceva ca si cum ati avea febra musculara?Va pup pe burtici pe toate
Eliuta spune:
Salutare,burticilor! Ma bucur sa aud vesti bune, cat despre accidente...
.Am nevoie de un sfat de la voi. De vreo cateva zile am niste dureri de cap infioratoare de parca nici nu mai vad ca lumea. M-am documentat pe 'ici pe 'colo si cica hormonii de sarcina ar fi responsabili. Bine, asta inteleg da'ce pot sa fac pana ajung la medic - abia saptamana viitoare am programare?
13 sapt+
claudia_itza spune:
Buna ziua ,
Sunt noua pe acest forum, sper sa ma descurc, pe 11 februarie exact de ziua mea mi-am facut un test si........surpriza a iesit pozitiv.....l-am repetat dupa 24 de ore si la fel.De 1 an de zile eu si sotul meu ne-am dorit acest copil din tot sufletul ........este primul. Am fost la medic si m-a confirmat .....acum am 7 saptamni.Mi-am facut si toate analizele.......toate bune doar ca mi-a iesit in gat un stafilococ......e nasol?
Claudia Sandru
adriana_i_ spune:
Buna fetelor,
pe aici totul bine, bebitza creste, iar eu sunt in febra pregatirilor de plecare
. Plus ca pare ca vine si primavara, yupppyyy!!! ![]()
Eliuta:ginecoloaga mea, si medicul de familie mi-au spus ca pentru dureri de cap pot sa iau Paracetamol, e permis in sarcina.
Pupici,
Adriana
si bebitzica in burtica, 15+ saptamani.
kid2003 spune:
Eliuta si la mine durerile de cap infioratoare sunt singurul simptom de sarcina. Nu se intampla decat de 2-3 ori pe saptamana si atunci seara, nu pot sa dorm, sa stau culcata, nimic.
Eu am gasit la bunica alifie din aceea chinezeasca de pe vremuri, in cutiuta de tabla rosie. Nu stiu daca iti amintesti. Imi dau pe frunte cu ea, e singurul remediu pe care l-am gasit. Am inteles ca e si la farmacie un preparat, o alifie cu mentol tot pentru migrene. Am sa ma interesez. Nu am avut curaj sa iau nici un medicament.
Ioana75 spune:
Claudia, felicitari pentru testul pozitiv si bine ai venit la noi in
si pe
!
Sa fii sanatoasa si tu si bb! PS: Te-am trecut la coada listutei de pe prima pagina. Daca vrei, da-ne si noua data ultimei menstruatii, sa completam in listuta.
adriana, ma bucur ca sinteti bine
.
Eliuta, am vazut cutiute rosii cu alifie pentru cap chiar saptaminile astea la o farmacie.
Eu tot nu m-am hotarit cu doctorul si maternitatea
. Citesc pe net despre toate si nu ma mai satur
.
Ioana
idalie spune:
Burtica mea are 12 saptamani+ si ne alaturam si noi mamicilor si bebicilor de septembrie-octombrie!
romana spune:
Ioana75 : La analiza de anticorpi daca nu scrie nici o valoare e de bine. In cazul tau se urmaresc anticorpii anti-A ( ca parca tu ai grupa 0 si sotul A). De asemenea pe rezultata va scrie si perioada in care trebuie sa revii pentru o noua analiza . Atunci te vei prezenta doar cu rezultatul de la analiza de acum , nu vei mai avea nevoie de o noua trimitere de la medic.
Eliuta: Pentru dureri de cap poti sa iei un paracetamol, dar nu abuza. Daca iti trece si revin iar durerile mai bine intreaba medicul. Eu am intrebat si ginecologul si pediatra copiilor si am luat un paracetamol acum doua saptamini ca nu mai puteam de durere de cap. Apoi am racit zdravan toti si eu si copiii dar nu am luat altceva decit ceaiuri cu lamiie si vitamina C.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 13 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com