Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
buna burtici
sunt si eu o mamica de septembrie(13 saptamani) departe de tara,familie,prieteni(cam greu acum cand sunt insarcinata departe de familie).citind mesajele voastre de pe forum ma simt mult mai bine.
va pup si ne mai auzim
mary ilie spune:
Buna fetelor!
Am facut in sfarsit echo in seara asta, mi-am vazut bebele, dadea din manute, batea inimioara, ce mai, a fost super!!! Are dimensiuni perfecte pentru varsta lui(10 saptamani de sarcina)55,5mm.cel putin asa spune doamna doctor. Si inca ceva, fetelor! Se pare ca bebele meu are puta! deci e baietel, mai!!!Peste 2 saptamani cand mai merg la echo, o sa se vada mai bine.
Spuneti-mi si mie va rog cum sa fac sa obtin cont pentru album, ca vreau si eu sa ma laud cu bebitu meu!
Sper sa aud din partea tuturor gravidutelor numai vesti bune!
Pentru mamicile "ranite" : capul sus fetelor!!!O sa treaca!!!
Pupici!
mary(10+)
nanadana spune:
Buna buricutilor dar harnicute mai sinteti scrieti de jor
va doresc la toate o saptamina buna si multa grija la puiuti la care le fac cite un![]()
![]()
.
Mariana mersi ,dar drept sa_ti spun nici nu stiu de unde a fost
.
Oana ma bucur pt puiutul tau si sa_i dea dumnezeu sanatate
,pt scurgerea aia alb_verzui o sa merg miine la dc si o sa vedem ce spune ea si o sa-ti transmit.
Ioana sa_ti traiasca pasarica si sa_i dea dumnezeu sanatate
.
Flavia da sint din bv mai precis din Zarnesti si sotul meu este din schei din bv de acceia cunosc strudele cele bune cu brinza

dar mult nu mai este si vine tata cu strudulete cu brinza ca aici chiar daca este tara brinzei nu fac nici o prajitura cu brinza
,sa-ti traiasca puiutul si sa-i dea dumnezeu multa sanatate,
.
Bine ai venit Mihaela si sarcina usoara

Eu va pupicesc si va doresc o seara buna la toate mamicutele si puiuti vostri

nanadana7sap+2
monicafrosa spune:
Buna seara, fetelor,
Oana si Mary, felicitari pentru bebelusi, ma bucur ca i-ati vazut si ca sunt bine. Sa-ti traiasca feciorasul, Mary!!!
Flavia , si eu am cateodata dureri cand stranut, dar nu intotdeauna, numai cand sunt culcata pe spate. Odata am zis ca paralizez de durere, asa de puternica a fost.
Mihaela, bine ai venit si sa ai parte de un bebe super dragut si destept si sanatos. Si noi (eu si sotzu') suntem fara familie aici. E greu, dar asta e calea pe care am ales-o. Te inteleg.
Despre mine, mai nimic nou. Burtica creste, suntem bine. Azi am fost la clinica pentru o analiza de urina. Eu am avut probleme cu o infectie urinara in trecut si doctorita vrea sa fac lunar cate o analiza, sa fie totul sub control.
Va urez o saptamana buna si insorita.
Monica 
oana0204 spune:
Ohhh fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, in seara asta iar am sangerat. Nu f mult, cateva firisoare roz-maronii pe hartia igienica. Dar ce m-a pus mai tare pe ganduri..o umezeala pe chilot si din cate imi amintesc nu e prima data.Oare am transpirat numai sau pierd lichid amniotic, mai ales ca la ultimul ecograf d-ra mi-a indicat sa beau mai multe lichide. Fetelor, sunt disperata, este posibil sa pierd lichid amniotic? O sa fac si un subiect aici la odiseea sarcinii, poate sunt gravidute mai mari care poate au trecut prin asta. Offffff
Oana D - 13+ saptamani
Foto
Ioana75 spune:
mihaela_specht, bine ai venit!
Sa ai o sarcina usoara! Daca vrei, scrie-mi te rog UM ca sa te trec in listuta la locul potrivit.
Pentru fetele care afla sexul bebelusilor si vor sa apara caruciorul corespunzator colorat in lista, rog sa specifice clar acest lucru (pe PM sau aici).
Am fost la Institutul de Hematologie, n-a fost coada deloc. Am facut si eu o analiza gratuita in sfirsit
(im daduse doctorita trimitere). Vineri iau rezultatul, dar habar n-am sa-l interpretez (inca
). Trebuie sa mai sap pe internet.
oana0204, si eu am avut ieri o scurgere roz
. Dimineata, apoi nimic. Apa te-a pus sa bei, cel mai probabil, pentru ca ti-a iesit concentratia din urina foarte mare, si sa mai "cureti" rinichii. Asa iese la aproape toate
.
Ioana
mysweetest spune:
Buna dimineata ,
Bine ai venit mihaela_specht,sarcina usoara si un bb sanatos! 
O saptamana calduroasa si fara probleme va doresc !
+15 sapt
kristinutza spune:
fetelor, am inviat!!! rau mi-a mai fost! gata, cred ca am scapat de greturi si stari proaste. si parca de-abia acum, cand mi-e bine, imi dau seama ca a fost destul de nashpa... pot sa mananc! si chiar o fac! 

asa mai zic si eu viata!!!
n-am mai scris de mult pt ca... nu-mi venea sa fac nimik in general, dar v-am urmarit
.
pt listuta, va rog treceti-ma cu DPN 3.10.05, spit. Elias, dr. Tutunaru.
sapt. 11+
miflore spune:
Buna fetelor! Bun venit, Mihaela, sa faci un BB sanatos si frumos!
Ce de Mihaele pe aici!![]()
Oana, ma bagi la idei cu scurgerile de lichid... e posibil asa ceva, mie nici nu mi-a trecut prin cap! Spun asta pt. ca astazi de dimineata am vazut si eu ceva pe chilot, ca o umezeala.. e-adevarat ca la mine acasa e ff. cald, dar acum nu stiu ce sa mai zic.
Martta, e super vestea pe care mi-ai dat-o cu rezerva! Eu ma gandeam ca trebuie cotizat obligat; deocamdata e prea devreme de vorbit cu doctorul despre problema asta, o lasam mai spre toamna! Ce noutati ai cu ganglionii? Tine-ne la curent si s-auzim vesti bune!
Mary, felicitari pentru Fat-Frumos!
Mihaela 11+
Lucia_B spune:
Buna fetili
Felicitari mary ilie pentru putsulica, si noi vrem
. Imi dau seama cit de fericita te simti, noi tot am vazut cum misca din minute, o saptamina imi statea imaginea in ochi
.
Bun venit mihaela_specht si curaj, si noi suntem departe de familie, insa nu ne temem, suntem siguri ca o sa ne descurcam singuri de minune. Capul sus si aveti grija de voi
.
O zi buna in continuare si
pe burtici.
10 +
Tot raul e inspre bine.