Mamici de septembrie - octombrie 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Partea a 16-a este www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45207" target="_blank">aici
adriana, eu din ce am inteles de pe site-ul ala este ca inafara de Rh, mai exista niste anticorpi, pentru grupa de singe A si grupa de singe B. Fetele care au grupa AB si RH+ stau linistite
. La fel si fetele cu aceeasi grupa ca si sotul
. Restul, trebuie sa verificam daca avem "anticorpi" (au nume mai complicate) pt grupa sotului. Eu (v-am mai zis) sint O+ si sotul A+. Promit ca cer detalii de la doctorita ... martea viitoare, cind ma duc la ea. Iar faptul ca si alte fete au facut analiza asta imi confirma faptul ca nu e in plus. Dar eram sigura de la inceput ca nu e in plus, ca doctorita mea nu e genul care sa ma trimita la multe analize. In plus, e gratuita ...
.
Ioana
adriana_i_ spune:
Na bun, stati asa ca incepe sa imi functioneze neuronu'... Pai mie tocmai ce mi-a facut ginecoloaga grupa si rh-ul, si mi-a trecut rezultatetele in Mutterpass. Asta e echivalentul carnetului de gravida din RO.
Iar acolo scrie asa:
Grupa de sange: A
Rh-pos. (D+)/ Rh-neg. (D-): Rh (D) positiv.
Conform articolului Ioanei, deoarece am grupa de sange A, s-au uitat dupa antocorpi D. Iar tot din acel articol am inteles ca Rh inseamna prezenta anticorpilor, iar daca Rh e negatic se uita si ce tip de anticorpi sunt prezentzi.
Una peste alta, poate fi grupa sanguina oricare, daca Rh-ul e pozitiv, totul e Ok.
Adriana
si bebitzica in burtica, 15+ saptamani.
mary ilie spune:
buna fetelor!
Va multumesc din suflet pentru urari si sa dea Dumnezeu sa traiti si voi acele clipe magice in care va vedeti puiutul pentru prima data. Nu se poate povesti in cuvinte ce simti.
KID-eu am 10 saptamani de sarcina si 12 de amenoree. Dupa calculatoarele de pe internet ma cam luase valul si ma credeam deja in 12 saptamani, dar sunt 12 de amenoree si 10 de sarcina. Sa stii ca nici nu-mi trecea prin cap ca o sa-mi spuna sexul copilului, dar dupa o atenta examinare mi-a aratat si mie pe ecran ca se vedea ceva intre piciorusele lui bebe. Mi-a spus insa ca nu e sigur si o sa-mi confirme abia peste 2 saptamani cand merg din nou la echo.
ELIUTA- si eu am dureri de cap groaznice, si tot asa cica e hormonal, dar uite, mie doctorita mea mi-a atras din nou atentia ieri sa nu iau nici un medicament, macar pana trec de primul trimestru. Pot sa iau doar ceva homeopat, care este permis in sarcina, dar nu mi-am luat nimic deocamdata.
Fetelor voi va enervati? De la un timp eu nu ma mai recunosc, am niste accese de furie...Saracul sotul meu ma suporta, ce sa faca? M-am interesat si cica e tot de la hormoni.Probabil ca asa e ca dupa ce imi trec nervii ma apuca durerea de cap.