Mamici de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mariamunteanu,odihneste-te cit mai mult,cu gemeni e si mai greu,eu am unul in burtica si abia mai urc scarile prin casa.In momentele astea am ajuns sa urasc casele cu scari interioare,mai bine una fara scari.Oricum e frumos sa ai gemeni,ai doi dintr-o data si ai terminat,sau mai vrei si al treilea copil?.Eu pic jos de somn si oricit as dormi tot obosita sint.Eu am pus 19 kg pina acum.

Numai bine

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Androix, la modul general ma simt destul de bine in afara de contractiile dese si suparatoare din ultimele 4 zile, ceea ce ma impiedica sa merg sunt durerile de lombosciatica ce incep din spate si continua pana in talpi. LOmbosciatica e o problema mai veche a mea si de aceea nu car greutati de ani buni, dar acum mi s-a "infundat" cu cele 19 kg dintre care 13 depuse in ultimele 3 luni si cu un burtoi de luna a 9-a.
Abia ma tarai prin casa de durere (e o durere pe nerv) si ma apuca toate transpiratiile pe drumul din sufragerie pana in baie (4 metri).
Trebuie sa rezist pana sambata sa merg cu sotul meu la cumparaturile si comenzile de carucior, patutzuri etc pt. bebei ca sa nu-l las singur sa faca toate astea.
Ma bucur ca sarcina a mers bine pana acum, restul trebuie sa-l suport caci n-am incotro. Mi-e greu in timpul zilei fiind complet singura acasa, dar fac eu fata. Mai am putin pana la nastere si apoi o sa-mi tin voinicii in brate fara sa-mi mai pese de durere.
Voi nu veti pati asa ceva sper, pt. ca nu sunteti asa grele ca mine.

Si eu sunt somnoroasa, dar dorm in reprize pt. ca ma trezesc ba sa merg la toaleta, ba sa-mi schimb pozitia de pe o parte pe alta. Indiferent cat as dormi, tot mi-e somn. Arsurile apar uneori, se mai linistesc cu un pahar de lapte.

Greul a inceput pt. noi o data cu trimestrul 3, trebuie sa fim barbate, fetelor !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Anky, nici nu i-am scos pe gemeni la liman si tu imi faci planuri pt. al treilea copil ? Glumesc, sa stii ca mi-a trecut prin cap mai ales ca - teoretic - unul singur e mai usor de carat in burtik si de ingrijit. As vrea o fetitza, dar ce ma fac daca ies iarasi 2 ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cam ce culoare are secretia voastra?
Eu folosesc mereu tampoane si am observat ca de la o vreme parca e usor rosiatica.
Sa fie de la fierul pe care il iau? Din cate am citit fe coloreaza urina si cine stie poate am scapari necontrolate...
Examenul de secretie de luna trecuta mi-a iesit bun, dar totusi...
Merg poimaine la dr., dar pana atunci m-a cam lovit grija.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A mea e alb galbuie dar eu nu iau fier...

Andreea 30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Uraaaa! Mi-am tras internet prin cablu acasa. M-am scos, nu raman fara net dupa ce intru in concediu. Pericolul acum este sa nu stau DOAR pe net

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

27 saptamini si 9 kg
Nu mai spun cit aveam acum o luna, ca de fapt acum se cam rupe cintarul. Dar de saptamina trecut pina acum nu am mai pus nimic pe mine.
Dar sa va povestesc ca si aici sint "oameni civilizatzi". Urc intr-o zi in lift unde mai era un tip la vreo 45 de ani. Ala mergea la etajul 3 sau 4, eu ii spun ca merg la primul. Se uita la mine si zice: "citeodata e bine sa mergem pe scari". La care eu cu un zimbet imens pe fata, desfac geaca, scot burtoiul in evidentza si spun "Eu nu pot", si i-am zimbit din nou apoi am coborit, lasindu-l cu gura cascata.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

27 saptamini si 9 kg
"citeodata e bine sa mergem pe scari"

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Trebuia sa-i raspunzi ca sa o ia el inainte ca vii si tu
Gabita, asta sa-ti fie clar ca numai pe DC ai sa stai. Eu cand sunt acasa nu mai fac nimic.Chiar ieri sunase maica-mea si fii-mea ii zice, ete na nu sti ce face mama, e la calculator
Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

am modificat listuta pana acum. restul maine. pupici

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Salutare fetelor, ati vorbit ceva azi, nu gluma...eu am avut ceva treaba si de abia reuseam sa tin pasul cu voi...Eu nu o sa ma alatur celor care si-au marturisit greutatea [pentru ca mie mi-e rusine cu greutatea mea, si prin urmare cred ca o sa ma abtin de la papanasi, si cioccolata, si tot ce e bun pe lumea asta...si o sa tin un pic de regim...doamne de gand tot zic asta, si am ajuns ca vai de mine! Oricum am inceput sa mananc branza dullce si legume si cat mai putina paune, paste, la dulciuri e mai greu, dar le mai rarim si pe astea, mai rau e ca nu mai pot bea 2 litri de apa pe zi...de abia bag 2 cani in mine
bine ca toate analizele sunt brici pana in acest moment, doar greutatea ma supara...
Eu va pup si astept detaliile referitoare la intalnire...cum o sa va recunosc eu?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput