Mamici de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
carolinah spune:
Incep listuta:
Nume, saptamani incheiate, +Kg (+Kg luna trecuta)
Andutzy, 30, 9 (8)
lina, 31, 9 (8.5)
Crissi, 28, 8 (5)
Gabitzam, 28, 11.5 (9.5)
Cornelia, 31, 16 (12)
Irinuta, 32(?), 5
Simona, 31, 14 (10.5)
mariamunteanu, 30, 19 (16) - gemeni
androix, 31, 10
anky, 32, 19 (18)
danelutza, 27, 9 (6.5)
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
crissi spune:
fetelor.. se pare ca nu se grabesc prea multe la listutza cu kilograme..
..
io spre deosebire de luna trecuta , ma simt ca ursu panda.. nu mai incap in blugii cu care ma laudam atit.. adika incap dar nici pomeneala sa mai inchid mai mult de un nasture.. si la 28 de saptamini trecute , am luat aproape 8 kilograme..
vorba lui carolinah , socoteala de acasa nu se pupa cu cea din taRG.. ma gindeam ca scap cu totul in 10-12 kile.. da' de unde..
Crissi, 28+
crissi
gabitzam spune:
Hop si eu
Nu pun kilele pe care le am chiar in clipa asta, ca tocmai am venit de la masa. Iar cremsnitul inca e pe birou, nemincat, urmeaza mintenas ![]()
Deci, azi am exact 28 saptamani si plus 11.5kg.
Si eu sper sa ma limitez la final la 15 kilograme. Aaaaa...vise, maica, vise...
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Cornelia 31 sapt. + 16 kg!
Mariamunteanu, stai linistita, ia No-spa! O sa vezi ca or sa mai stea bb-ii in burtica!
Andutzy, sarcina usoara nasei tale! Eu am sangerat de la 4 sapt. pana in luna a 6-a, aproape zilnic. Stiu ca sunt 50% sanse ca sarcina sa fie dusa cu bine, daca apar sangerari la inceput. Daca s-a vazut inimioara batand, deja sansele au crescut. Tratamentul e ok. Eu am luat utrogestan si am facut injectii cu gravibinon, in loc de Duphaston. Depinde de medic. Stiu ca se spune ca e f. bun gravibinon-ul. Doamne ajuta sa fie totul bine!
Eu merg azi la dr., abia astept sa vad ce mai face bb.
Va pup,
Cornelia
(31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Irinuta spune:
Buna ziua la toata lumea!
Sper sa nu ma urati din tot sufletul, dar e pana acum nu am luat decat 5 kg. Ultimele 2 le-am castigat in ultima luna.
Oricum, asta este din cauza ca si inainte de sarcina eram un pic peste normalul meu de kg, si atunci in primul trimestru am ramas cam constanta.
Am si eu o intrebare: pana acum, toata lumea a facut testul de diabet gestational? Ca eu nu. La ce foloseste? Sa il cer eu la doctorita, daca ea nu se gandeste sa mi-l faca?
Pupici la burtici!
Irinuta spune:
Buna ziua la toata lumea!
Sper sa nu ma urati din tot sufletul, dar e pana acum nu am luat decat 5 kg. Ultimele 2 le-am castigat in ultima luna.
Oricum, asta este din cauza ca si inainte de sarcina eram un pic peste normalul meu de kg, si atunci in primul trimestru am ramas cam constanta.
Am si eu o intrebare: pana acum, toata lumea a facut testul de diabet gestational? Ca eu nu. La ce foloseste? Sa il cer eu la doctorita, daca ea nu se gandeste sa mi-l faca?
Pupici la burtici!
simonaeus spune:
Irinuta, nici eu n-am facut testul pt. diabet, ci doar glucoza din sange.
Andutzyii tinem pumnii nasei voastre.
Simonaus, 31 sapt. incheiate, 14-14.5 kg. (rusinica!!!!)
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
mariamunteanu spune:
Carolinah si Cornelia, multumesc de raspunsuri. Continui cu No-Spa si sa vedem la controlul de joi daca e totul in regula, sapt. trecuta era.
Irinuta, eu l-am facut pt. ca aici e musai. Asta nu e totuna cu glicemia care se masoara in mod obisnuit si care-mi iesise ca de obicei normala spre mica. La testul de diabet gestational pe care l-am facut in sapt.26 aveam normal spre limita maxima si m-au pus sa-l repet in sapt.32. E foarte important mai ales daca ai pe cineva in familie cu diabet, pot fi si bunici/matusi etc.
Si acum partea dureroasa: sapt.30, luat 19 kg (nu radeti, am 2 baietzi) dintre care 3 in ultima luna (fata de 5 in fiecare dintre cele 2 luni anterioare). Nu prea mai am pofta de mancare si nici nu ma mai fortez.
Maria
babygirl spune:
cred ca m-am laudat prea mult ca-mi merge bine. pana ieri seara cand nu mi-am gasit locul nici pe perne moi. am citit ca se fac daca esti constipat, dar eu nu am asemenea probleme inca. a avut cineva hemoroizi in sarcina? cum v-a sfatuit dr.sa-i tratati? am nevoie de un sfat, sunt tare trista.
Androix spune:
Salutari la burtoase!
Maria, imi pare rau ca te simti rau si nu mai poti iesi din casa.
Hai ca mai avem putin.
Fetelor, eu una mor de somn inca de pe acum. Arsurile nu imi dau pace si din ce in ce mai des simt nevoia in timpul noptii sa ma ridic in fund ca sa pot sa respir. Imi vine sa plang de somn dar nu pot dormi ca tre sa stau ca soldatii infipta la 90 de grade. Numar zilele care mai sunt pana la concediu si imi vine sa fug din ce in ce mai devreme de la munca. Radeam cu o prietena cand i-am zis ca-mi dresez angajatorii si ca daca aveam DPN-ul ceva mai indepartat in stilul asta puteam sa ajung sa vin la 11 la munca si pana la si jumate sa fiu plecata deja.
Nu stiu daca o sa reusesc asa performanta dar tactica e buna: vin tarziu si plec devreme. Bine ca nu ma cearta nimeni.
In ceea ce priveste kilutzele: 31 de saptamani incheiate peste 2 zile si 10 KG. Nu stiu cat vine in plus fata de luna trecuta dar oricum ma simt asa ingreunata, gafai ca o locomotiva in gara, nu mai pot face nici cel mai mic efort. Ma enerveaza starea asta. Am fost eu grasa mereu dar niciodata nu am sarit de 80 de kg, iar acum ma simt ca un elefant din cauza asta. Fi-miu ma tine la respect, imi da cu picioru cand mi-e lumea mai draga, bine macar ca acum inca nu plange, o sa vina si vremea aia ![]()
![]()
![]()
Va pupacesc si abia astept ziua de vineri sa ne vedem!
Andreea
30 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!