Mamici de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

M-am intors de la medic. Ne-am facut mari! Bebe are 2 kg! Mi-a zis si medicul ceea ce simteam eu, ca am depasit perioada critica, totul este ok si ca nu crede ca o sa am surprize pana peste 4 saptamani cand vin iar la control.

L-am intrebat daca pleaca in "vacanta" de Paste si mi-a zis ca nu, dar o sa lipseasca vreo doua zile de Florii. Dar asta sper sa nu fie o problema pt. mine. Ma gandesc sa nasc in mai totusi.

Starile mele de rau se datoreaza in speciallipsei de calciu (care e serioasa). Sper sa incep sa ma simt mai bine, ami ales ca lucrurile merg asa de bine pentru bebe.

Bebe e pozitionat cu capul in jos, sta f. bine si mi-a zis ca gata, nu se mai intoarce, asa ca si din punctul asta de vedere sunt linistita.

Carolinah, eu nu mia stiu cate kg aveam in plus acum o luna, asa ca astept sa vad listuta .

Simona, eu stiu ca lichidul aminiotic poate sa fie un pic rozaliu, dar sper sa nu fie cazul si sa te inseli. Sau dopul, dar atunci cred ca ar fi rtrebuit sa vezi niste firisoare rozalii si o secretie destul de mare si ...gelatinoasa (la mine asa a fost). Eu zic sa urmaresti "evolutia" secretiei.

Va pup,
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de mult timp,pt ca sunt cam lenesa(cu toate ca am net acasa),dar va citesc mereu. In legatura cu kilogramele,stau cam asa.sunt in 31 sapt incheiate si am luat 11 kg pana acum. Pe de alta parte,sunt f suparata pe copilasha mea,pt ca e f puturoasa.Cu cat se face mai mare in burtica,cu atat o simt mai rar.Parca as fi in 3 luni si o simt din ani in paste.Noroc ca aseara am fost la control,eu merg la CF2,la dr Nayel,si totul e ok cu micuta.Chiar e mai mare cu vreo 2,3 zile.Si ca sa mai am o problema ,capul il are sus,in ficatul meu si nu da semne ca ar vrea sa se intoarca.In aceiasi pozitie era si la 25 sapt.Cam asta despre mine.La voi cum e cu pozitia bb-lor?

Mergi la inceput

Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de mult timp,pt ca sunt cam lenesa(cu toate ca am net acasa),dar va citesc mereu. In legatura cu kilogramele,stau cam asa.sunt in 31 sapt incheiate si am luat 11 kg pana acum. Pe de alta parte,sunt f suparata pe copilasha mea,pt ca e f puturoasa.Cu cat se face mai mare in burtica,cu atat o simt mai rar.Parca as fi in 3 luni si o simt din ani in paste.Noroc ca aseara am fost la control,eu merg la CF2,la dr Nayel,si totul e ok cu micuta.Chiar e mai mare cu vreo 2,3 zile.Si ca sa mai am o problema ,capul il are sus,in ficatul meu si nu da semne ca ar vrea sa se intoarca.In aceiasi pozitie era si la 25 sapt.Cam asta despre mine.La voi cum e cu pozitia bb-lor? Ile31+

Mergi la inceput

Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de mult timp,pt ca sunt cam lenesa(cu toate ca am net acasa),dar va citesc mereu. In legatura cu kilogramele,stau cam asa.sunt in 31 sapt incheiate si am luat 11 kg pana acum. Pe de alta parte,sunt f suparata pe copilasha mea,pt ca e f puturoasa.Cu cat se face mai mare in burtica,cu atat o simt mai rar.Parca as fi in 3 luni si o simt din ani in paste.Noroc ca aseara am fost la control,eu merg la CF2,la dr Nayel,si totul e ok cu micuta.Chiar e mai mare cu vreo 2,3 zile.Si ca sa mai am o problema ,capul il are sus,in ficatul meu si nu da semne ca ar vrea sa se intoarca.In aceiasi pozitie era si la 25 sapt.Cam asta despre mine.La voi cum e cu pozitia bb-lor? Ile31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mie nimeni nu mi-a raspuns la intrebare...:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adina, imi pare rau, dar nu stiu ce sa iti zic. Eu am ceva hemoroizi cauzati de constipatie, dar nu sunt durerosi. Nu am facut nici un tratament. Acum am o perioada mai buna si nu mai sunt asa de constipata. Mananc un activia pe zi si pere.

Va pup,
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

A, acum am vazut ca tu nu esti constipata! Ce ti-a recomandat medicul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Seara buna fetelor!
Eu am trimis un mesaj cu kg. pe la pranz, dar asta seara cand m-am uitat nu l-am mai vazut.
Deci sunt in sapt 28 si am luat 10 kg. Sperante ca nu o iau prea multe kg nu mai imi fac caci mai mult ma enervez, asa ca ... ne vedem la La Mama.

Margott, DPN 5 iun David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor,
noi suntem bine dar stam cumintele in pat. cumintele!!!! hahahaha!!! bb-lina a fost extrem de vioaie zilele acestea si s-a plimbat prin toata burtica. nici nu stiu cand se odihneste ca tot timpul se agita.
maine marti 15 martie inauguram sapt 28!!! si avem 9 kg in plus de la inceputul sarcinii.
va pupam
monu si bb-lina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

NewMami,pe unde esti,cum te simti?
Simoneaus,si la mine secretia e tot alb galbuie
Luluku,las ca ai timp de regim dupa ce nasti,daca e sa te ingrasi oricum te ingrasi,profita de ocazie si maninca de toate.Dupa ce nasti vei slabi oricum,spun asta din proprie experienta,data trecuta m-am ingrasat 25 de kg si tot am scapat de ele.

Anca 32sapt. si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Luana, bine ai venit printre noi! Am vazut ca avem acelasi DPN - 22 Mai - poate ne dai mai multe detalii despre bebelusul tau si despre tine!

Babygirl - pentru hemoroizi incearca sa pui comprese cu ulei de masline tinute 15-20 min la congelator. De asemeni am inteles ca este si un unguent special care este recomandat in timpul sarcinii, poate stiu fetele cum se numeste......la mine a mers faza cu uleiul de masline!

De duminica am intrat in saptamana 31 (deci am 30 saptamani pline) si am acumulat 8.5 kg pana acum.

Florentina

Mergi la inceput