Mamici de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
mikka spune:
'Netaza, doamnelor!
Iacata ca ma intorc si eu dupa o saptamina de concediu de odihna (sau, ma rog, asa ar fi trebuit sa fie), si abia am apucat sa citesc pe sarite ce ati mai scris. Pe scurt, am montat mobila, deci nu ma invidiati, ca imi suna numai burghie si ciocane in creierasi.
Nu promit ca pot veni la intalnirea de vineri, dar va anunt in timp util. Simonaeus, merci ca te-ai gindit la mine!
In rest, burta maaaare, kupilu' obraznic, ma bumbaceste intr-una, de ma intreb daca mai si doarme... Sper ca au dreptate cei care zic ca nu are legatura cu temperamentul copilului dupa nastere, ca altfel... 
Am incheiat saptamina 31, cu 12 kg in plus.
Aaa, si merg la Badiu, la Municipal.
Va pupam!
DPN 15 mai
mamaruta spune:
Babygirl incearca cu unguent din extract de flori de nalba.Il gasesti la orice plafar
La mine a functionat.
Sanatate maxima
Mihaela
,
Mara si 
babygirl spune:
Multumesc, Cornelia, Florentina, mamaruta! Mi s-a recomandat unguent HERMOZON. Am inceput sa-l folosesc de ieri seara, dar noaptea asta n-am putut sa dorm. Si la voi a fost la fel de dureros? In cat timp trece? Ok, sa o saincerc si ulei de masline, si cu flori de nalba, dar intrebarea mea este daca scap de ditamai hemoroidul ori ba? Si daca nu, cum o sa fie la nastere in cazul in care imi vor face clisma?! Brrrrrrrr!!!! Cornelia, la tine a fost din cauza constipatiei, dar eu nu ma plang de asa ceva. Am citi pe site-ul asta ca se pot face si pt ca bebe apasa pe sfincter..!? Asa o fi...am vb.la tel cu asistenta dr. meu si mi-a zis ca daca pana la urmatoarea intalnire nu dispare, la urmatoarea intalnire care va fi luna viitoare...il vor INTINDE...Cum adica? Mi-au mai raspuns si cateva mamici de martie-aprilie, dar amandoua spuneau ca lor nu le-a trecut cu nimic. O prietena de-a mea a facut la nastere. A nascut natural in vreo 20 de ore. S-a ales cu hemoroizi dupa nastere, dar daca ii ai deja, ce se-ntampla? Explodeaza in timpul nasterii? Mno, glumeam. Ideea e ca hemoroidul meu e dureros tare si nici sa umblu normal nu pot. 
Adina/sapt. 28+/13kg
Ada_74 spune:
Buna dimineata, fetelor
M-am uitat pe listuta si am vazut ca mai sunt fete care nu au trecut in dreptul lor nici un carucior. Speranta, Luluku, voi vreti sa fie o surpriza sau nu s-a vazut la eco?
Eu am fost ieri sa-l vad pe bb, dar el nu cred ca a fost prea incantat, pentru ca ii tot dadea pumni si picioare in aparat cand mi-l plimba pe burta. Este in pozitie de lansare, cu capul in jos, si sper c-o sa ramana asa pana la sfarsit. Nu mi-a spus insa greutatea si lungimea lui, a facut masuratorile lor clasice (femur, diametru biparietal) si mi-a spus ca DPN ar fi 2 mai, +/- 2 zile (inainte era 11 mai). Sper sa fie + 2 zile, pentru ca nu stiu cine o sa ma bage in seama daca ma apuca de Pasti.
Cornelia, pe rezultatul tau de la eco ai si masuratorile de care spuneam mai sus? poate reusesc sa fac o comparatie si sa-mi dau seama cat de grasunel este bb-ul meu.
Va pup
Lili si bb Sergiu 32 sapt.
carolinah spune:
Actualizam...
Nume, saptamani incheiate, +Kg (+Kg luna trecuta)
Andutzy, 30, 9 (8)
lina, 31, 9 (8.5)
Crissi, 28, 8 (5)
Gabitzam, 28, 11.5 (9.5)
Cornelia, 31, 16 (12)
Irinuta, 32(?), 5
Simona, 31, 14 (10.5)
Mariamunteanu, 30, 19 (16) - gemeni
Androix, 31, 10
Anky, 32, 19 (18)
Danelutza, 27, 9 (6.5)
Ile, 31, 11
Margott, 27, 10 (9)
Monu, 27, 9 (5.5)
Florentina G, 30, 8.5
Mikka, 31, 12 (7)
Babygirl, 28, 13
Cloreta, 29, 11 (9.5)
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
babygirl spune:
Ile, sambata am fost la echo, iar bebe s-a intors deja cu capul in jos. M-a surprins, ma gandeam ca e cam devreme in sapt. 27, dar daca dr.n-a zis nimic, am tras concluzia ca e ok. Fetita prietenei mele s-a intors abia in luna a-8-a, deci variaza de la caz la caz.
carolinah spune:
Neata,
am actualizat lista. Spuneti-mi daca am gresit sau omis ceva.
De vreo saptamana ma lupt cu greturi de trim I. Nu pot sa cred ca au revenit, dupa ce le-am avut mai mult de 10 saptamani la inceput. De altfel, cam tot de vreo saptamana, doua, am inceput sa iau fier (Tardyferon). Ajutati-ma, poate fi de la fier? Vi s-a intamplat asa ceva? Ca eu nu mai stiu ce sa fac. Nu ma tin toata ziua, dar apar de mai multe ori pe zi si mi-e teama ca iar ajung la
.
Babygirl, din cate stiu eu Hemorzonul este interzis in sarcina. Este permis un medicament de la Schering Plough care se numeste parca Proctolog/Ultraproct sau asa ceva. Mai intreaba la farmacie, dar stiu exact ca Hemorzonul nu e permis!!! Eu nu stiu ce ajuta, ca m-a ferit Dumnezeu de hemoroizi, dar asta am citit si eu.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Irinuta spune:
Buna dimineata!
Eu ma duc vineri la eco si de-abia astept.
Stand si gandindu-ma, luna asta doctorita nu m-a mai controlat "la fata locului" ci doar ma va vedea la eco. E OK?
Va pup si compatimesc pe acelea dintre voi care aveti hemoroizi si va simtiti nashpa din cauza asta (eu nu am - inca).
Apropo de chestiuni nu prea placute - aveti idee daca este obligatorie clisma inainte de nastere? Am auzit de la o colega care a nascut la Municipal ca ea nu a facut - stiti ceva de Polizu?
Irina si
Xandra
mikka spune:
Off topic...
Nefertari, parca tu ma intrebai de mobila in rate... Am vazut asa ceva la niste magazine undeva pe Uverturii, in Militari, cum mergi spre Cimitirul nu stiu care, pe partea stinga, la parterul bloculrilor. Din vitrina aratau bine, dar nu am intrat ca sa le vad mai aproape si ma interesez de conditii. Poate ai gasit intre timp.
DPN 15 mai