Mamici de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ooooo si eu am tensiunea mica, beau cafea si tot mica e nu stiu ce dz-eu. Dar la tine se "completeaza" c restul, lipsa Ca, Fe...
Vitamine nu iei?
Si primavara ne cam mananca urechile si fara bb in burtica:)
Vezi ce faci luni la doctor si mai da un semn.
Te pupam!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La ce data incepe concediul prenatal in romania?

You're unique. Just like anyone else.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

acum am citit si eu topicul despre Luca.
si eu sunt pacienta doctorului Poiana si sunt in 6 luni jumate.... si in acest moment nu stiu daca suntem bine, daca intr-adevar analizele sunt interpretate corect, daca bebe e bine, daca eco sunt bune, daca ce am facut pina acum nu este in zadar, daca si daca si daca.............
nici nu stiu daca ce simt e corect si e normal sa fie asa.....
nu mai stiu nimic. mi-e frica sa ma gindesc ce as mai putea sa fac acum!!!
va doresc multa sanatate voua si la bebei, cred ca pentru o perioada ar fi mai bine sa nu mai intru pe DC.
nu-mi ramine sa spun decit "cum o vrea Dumnezeu se va intimpla"

va pup si week-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lucas, in nici un caz nu am vrut sa creez panica. Dupa cum am mai zis, se aud atatea despre mai toti medicii. Poate a fost doar un episod nefericit. Si despre medicul meu am auzit atatea la un mom. dat si incerc sa nu am incredere oarba in el, dar nic sa nu ii desconsider parerea. Totusi, daca analizele tale sunt in limite normale, nu ai de ce sa iti faci griji. Poate, eventual, sa le vada si medicul de familie sa mai ai o opinie.

Daca tie ti-a placut medicul si ti-a inspirat incredere, eu zic sa mergi in continuare pe mana lui. Dar daca tu nu esti multumita, poti inca sa il schimbi.

Nu cred ca e o solutie sa nu intri pe DC. Poate or sa scrie si persoane care au avut experiente fericite cu el si astfel iti vor ridica moralul. iarta-ma ca am scris despre asta aici.

pisik4ever, concediul de maternitate are 126 de zile, care se iau, teoretic 63 de zile inainte si 63 dupa. Dar cum bb nu vine chiar la fix, se poate si compensa, cu conditia sa ramana cel putin 42 de zile pt. postnatal.

Va pup si va doresc multa sanatate
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu stiu ca la noi se poate intra in prenatal incepand cu sapt 32. stiu ca legea spune 126 de zile dintre care 42 postnatal obligatorii. dr insa sustin ca pot da concediu din sapt. 32.
mercvi pentru info legate de portocale. in ritmul asta nu stiu ce este mai bine sa stiu ce mananc sau nu! vorba aia parca asa suna - sa mori destept sau sa traiesti prost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
DA- vreau si eu la intalneala
Eu n-am mai intrat cateva zile si ce vad Nefertari - ai schimbat numele bebitei ? Freya imi facea si mie cu ochiul mai demult...
Fetele cu Polizu, de ce ziceti ca acum e tarziu sa mergeti la alt spital? Ca si eu am ceva dubii...maricele... legate de anestezia pt. cezariana..care e generala nu locala- fie ca e urgenta fie ca nu... In rest, eu alesesem Polizu pt. sectia de neonato- care am auzit ca e f. buna- totusi daca trec de sapt. 36-37 probabil merg la CFR2.
Cel mai bine vorbiti cat mai repede cu dr. despre cum o sa nasteti - ca eu am avut ceva surprize cand am deschis subiectul.

Voi ce stiti de prenatal- imi poate da adeverinta mai repede decat data la care intru in prenatal? Ca la CM obisnuit stiu ca se da cel mult cu o zi inainte. As vrea sa merg luni / marti la dr. si sa intru in prenatal peste inca o sapt....

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ce faceti fetelor?.Din nou liniste pe aici.Cum va simtiti?.Am impresia ca baietelul meu s-a intors caci am citeodata intepaturi jos in pelvis si nu il mai simt asa de tare ca si acum doua saptamini.La voi cum e?

Duminica placuta

Anca 32sapt.si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Buna seara!

in mai, pe 22 mai 2005, sarcina mea implineste 40 saptamani. Asa ca baietelul nostru e bebe de mai 2005. Fetita noastra va avea atunci 4 ani si jumatate (deja!!! Cand au trecut anii astia?).

Dragi mamici in asteptare,
va doresc somn bun si linistit!
(Asta e chinul meu nocturn - insomnia.)

In rest - toate bune si frumoase!

Numai bine tuturor - parinti si copilasi!

L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

vin si de darta asta la intalnire, dar nu stabiliti o ora prea tarzie.suntem totusi insarcinate...eu una prefer la restaurantul "la mama" de la eva.

Adina / saptamana 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ah,voi deja ati stabilit, doar ca eu iar n-am citit din urma. e ok. vin si eu. ma puteti trece pe lista.

Adina / saptamana 26

Mergi la inceput