Mamici de mai-iunie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
lucas spune:
ati citit topicul despre "ciocolaterie" de pe DC?
eu l-am citit acum. poate veti avea nevoie!!! pentru cadouri.
cele care poftesc sa nu il citeasca
.
gabitzam spune:
Lucas, stiu si eu ciocolateria Leonidas de pe str.Doamnei, am descoperit-o de mai mult de un an. O data mi-am facut avint si am si cumparat (eram in zi de salariu
), am dat 180.000 pe 6 bomboane, dar am zis ca pic lata acolo daca nu-mi cumpar ceva din magazinul acela. Acum nu cred ca as mai avea curaj sa intru, la cit sint de pofticioasa. Sint suuuuppppeeeerrr bune! Si magazinul arata tare bine, si vitrinele, si vinzatoare dragute, iti dau sa si gusti, au bucatele din fiecare bomboana taiate pe o tavita. Si cind am cumparat mi le-au pus intr-o cutiuta aurie, cu fundita si sigiliu, aratau demential, nici nu-mi venea sa le maninc! Alea sint sa te ascunzi si sa maninci singur, sa nu mai dai si la altii ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
andutzy spune:
Fetelor, am si eu o problema. Pe voi va doare vreodata la limita superioara a uterului? Pe mine ma doare(durere amestecata cu usturime parca) si eu cred ca e stomacul pe care il strang intre bebe si sani cand stau pe scaun. Dar mai doare exact la delimitarea uterului, acum simt si eu pana unde este exact. Uneori ma doare si la limitele din parti ale uterului, exact pana unde se extinde el in laterale. Ce o fi?
Aveti si voi astfel de senzatii??
Andutzy- UM 18.08.2004
gabitzam spune:
Andra, si eu am de vreo saptamina senzatia asta. Mai ales dupa ce maninc. Sint convinsa ca e din cauza lui bebe, care se face mare si isi face loc impingind toate celelalte organe interne.
DPN 31.05.05
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Hanelore
Eu am sa nasc in Polizu, la dr. Herghelegiu. Nu prea cunosc detalii...doar tin neaparat sa stiu daca face cezariana.
Maria
Hanelore, nu ne-ai zis daca esti mamica de mai-iunie 2005. Parca nu e nimeni printre noi sa nasca la Polizu cu Herghelegiu, dar daca este o sa-ti raspunda.
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Chiar azi am citit despre dr. Herghelegiu, fetele care au nascut cvu el au spus ca e un medic bun si ca au fost multumite.
O singura chestie am vazut urata despre el dar legat de altceva nu de sarcina.
Vedeti ca merge cautarea in forumuri, la un moment dat nu functiona.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu intru mai rar, dar acum doar ce am citit la discutii generale subiectul "un nume pe care ar fi mai bine sa nu-l folositi". Ii doresc multa sanatate lui bb Luca! Este cumva o mamica din grupul nostru?
Va pup
Cornelia
(31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Cornelia spune:
Parca noi nu aveam nici un baietel Luca in grup. Nu stiu daca a fost o intamplare nefericita, dar e amintit un nume de medic, dr. Poiana pe care l-am intalnit si la voi. Stiu ca despre medici se aud si bune si rele si nu ar trebui sa intrati in panica. Doar un mic avertisment sa fiti mai precaute.
Despre noi: eu nu ma simt bine in continuare. Am stari aproape de lesin, simt o slabiciune in tot corpul. Bebe este, in schimb activ si contractiile au fost mai rare. Luni ma duc la medic si sper sa am vesti bune. Sper ca bb sa fi crescut bine. Si sa vad daca trebuie sa ma ingrijorez de infectia urinara.
Va pup
Cornelia
Cloreta spune:
Corneila multa sanatate tie si lui bebe! Ai grija de tine. De ce ai stari de lesin? Sper ca nu mai mergi la munca.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Cornelia spune:
Multumesc, Cloreta. Eu am fost printre cele...mai putin harnice si am intrat in prenatal pe 1 martie. Starile mele cred ca se datoreaza tensiunii f. mici (am avut si 8 cu 5). Plus ca analizele mi-au iesit f. proaste: calciu mult sub limita, fierul la limita de jos, magneziul la fel, hemoglobina mica, o infectie urinara
. Mi-am propus sa o iau incet si sa nu disper. Ma duc luni la dr. Adevarul e, ca preocupata de alte probleme si luand atatea pastilute in sarcina asta, am ignorat complet vitaminele si nici prea sanatos nu am mancat.
Va pup
Cornelia