Mamici de mai-iunie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Autor: Ile
Subiect: Mamici de mai iunie,voua va curg sanii?
Trimis la: 16/01/2005 21:22:49

Sunt23sapt si mie nu mi se pateaza deloc tricoul.Am doua colege gravide care deja au o secretie galbuie,iar eu nimic.Asta inseamna ca nu voi avea lapte?La voi cum e si ce stiti despre asta?Imi doresc fff mult sa-mi alaptez fetita! Ile23sapt

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: gabitzam
Raspuns la: 16/01/2005 21:36:35
Ile, de ce nu postezi direct la forumul cu mamicile de mai-iunie?
Te-am trecut si pe listutza noastra cu un carucior roz.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: mitub
Raspuns la: 17/01/2005 13:59:51
Draga mamica de mai iunie,
nu exista vreo legatura intre colostrul secretat inainte de nastere si capacitatea de alaptare. Eu am fost mamica apropae deodata cu cumnata mea, mie au inceput sa-mi curga sanii la un moment dat (dar nu permanent, ci doar la baie calda sau cateodata fara un motiv aparent), ei nu, si am alaptat amandoua copilutii o perioada aproape similara de timp, fara completare lapte praf sau altceva. Canalele le-am avut amandoua infundate la inceput, alaptat dureros si sani imensi.

Sarcina usoara si nu-ti mai face griji!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Autor: Liliann
Raspuns la: 17/01/2005 14:03:58
mie nu-mi curge nimic din sani, dar trebuie sa curga??si cam cand asta??si are legatura cu productia de lapte de dupa nastere???

Autor: gegea
Raspuns la: 17/01/2005 14:28:57

Sorry ca ma bag si eu, desi sunt mamica de aprilie...Mie imi curg sanii de la 16-17 saptamani, medicul a zis ca e fiziologic. Cel mai puternic curg atunci cand fac efort si in general pateaza.
Din cate am citit si din cate mi s-a zis, nu are legatura cu cantitatea de lapte pe care o vor secreta dupa nastere.
Cred ca nu trebuie sa te alarmezi, dar poti discuta si cu medicul care iti supravegheaza sarcina.
si sarcina usoara!

Geani cu Daria (26 saptamani)

Autor: mariamunteanu
Raspuns la: 17/01/2005 14:38:59
Nici mie nu-mi curg.

Maria

Autor: anky
Raspuns la: 17/01/2005 22:52:49
Maria,stai linistita,nici mie nu imi curg sinii.Las ca ai timp sa iti curga dupa ce nasti.LA prima nastere am avut lapte imediat dupa ce am nascut si am nascut si prin cezariana,deci nu este o regula.Fiecare organism reactioneaza altfel.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Autor: Bebe Beca
Raspuns la: 28/01/2005 18:09:20
Nu este o regula. Mie nu mi-au curs deloc sanii. Rebeca are acum 8 luni si inca papa lapte de la tzitzi...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Autor: clio
Raspuns la: 29/01/2005 19:54:47
Eu sunt in 27 saptamani si imi curg un pic sanii.De fapt numai sanul stang pentru ca cel drept are canalele foarte infundate...nu stiu ce sa fac ca acele canale sa se defunde...voi stiti cumva ce ar trebui sa fac?se vede cu ochiul liber ca sunt infundate...chiar sunt ingrijorata...

Nicoleta

Autor: Mary.F.08
Raspuns la: 10/03/2005 13:47:46
Si eu sunt mamica de mai-iunie si nici mie nu-mi curg sanii, si eu eram curioasa despre acest subiect.
Sarcina usoara
Mary 24 sapt

mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

monu, stai linistita din citeva portocale nu se intimpla nimic. si daca nu ai avut o reactie dupa prima portocala (ma refer la alergie) nu cred sa o mai faci. de obicei la alergii corpul reactioneaza imediat.
mezeluri maninci? si acolo este acest minunat E, pe de o parte, pe de alta parte s-ar putea sa fie un colorant alimentar. si nu as vrea sa va mai sperii in cite alimente sunt. (e-uri in general)
bine ca te-ai oprit din mincat. va sfatuiesc sa nu mai luati portocale rosii sau gref rosu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!
Ce mai barfim azi? Eu nu prea ma chef de nimic, ma gandesc la week-end. Maine mergem la un botez asa ca treburile casnice vor trebui sa astepte.
Bine ca nu e vreo mare masa la restaurant, mergem la biserica si pe urma la o bere....am uitat unde:)))) Altfel ma lua groaza ca nu am ceva de imbracat pentru ocazie.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cloreta, n-ai zis daca vii si tu la intalnire vinerea viitoare.
Ce sa mai birfim? Vad ca pe masura ce inaintam in sarcina nu mai sintem asa de vorbarete ca la inceput Cred ca avem mai putine griji acum, sintem in asteptare. Cred ca o sa ne apuce iar spre sfirsit cind o da panica peste noi

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va anunt saptamana viitoare daca ajung. Sper sa nu intervina nimic, acum e si vremea mai buna.
Ma bucur ca spui ca nu mai avem atatea griji. Dar gasim noi subiecte ca suntem fete istete:)

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hanelore spune:

Eu am sa nasc in Polizu, la dr. Herghelegiu. Nu prea cunosc detalii...doar tin neaparat sa stiu daca face cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Salutare fetelor, care mai e treaba?
Vad ca va tinetzi de prostiutze si mancatzi portocale vopsite....
Cred ca cel mai simplu mod de a inlatura orice suspiciune e sa vorbitzi cu doctorul......si eu era sa imi fur o mama de bataie de la doctor ca am luat o aspirina ca imi era foarte rau si nu mai rezistam..... dar a mai venit un alt doctor, care a zis " si ce daca a luat o aspirina?" nu se intampla nimic......
conteaza cantitatea ingerata pana la urma, in concluzie mancatzi portocale vopsite cu moderatie...hi hi hi- glumeam! doamne fereste!
Am si eu o intrebare: din ce saptamana se poate lua concediu pre-natal- sau mai bine zis incepand cu a cata saptamana se poate lua concediu pre-natal, in assa fel incat sa iti ramana cel putin 42 zile de postnatal( parca asa era treaba)?

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Cum adica "portocale vopsite" ? Nu se mai vopsesc oua de Paste, s-au inlocuit cu portocale ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

vopsite e un fel de a spune.....sunt injectate cu un colorant..care se ia pe maini

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragele mele, linistiti-va, nu e cazul sa va faceti atatea probleme cu portocalele!!!!

Nasii bebeului nostru au un magazin de legume-fructe si comercializeaza de ani de zile legume fructe si ne explica detaliat cum "se coc" peste nopate citricele, bananele, rosiile, etc.
Citricele sunt date cu un spray care le da acea culoare, care cica nu afecteaza cu nimic fructul(ganditi-va ca pe coaja, in interior, nu e culoare portocalie). Nu le injecteaza, ca nu au timp de asa ceva. Bananele si rosiile sufera un alt proces de fortare, prin care se explica de ce desi colorate, de multe ori nu au gust. In pungile in care stau in baxuri se injecteaza un gaz foarte puternic care le schimba in cateva ore culoarea. Dar la fel, cica doar culoarea, nu si interiorul. La fel si rosiile. Prietenii astia ai nostri stiu aceste procedee din en-gros-urile de fructe unde ei sunt buni prieteni cu importatorii (cei care fac aceste magarii pentru a-si vinde marfa...).

Asa ca linistiti-va, nu sunt toxice. Si pana la urma, nu mai stiu cine zicea, dar bine zicea de e-urile din tot ce mancam. Chiar si legumele de la tarani acum sunt fortate si modificate genetic pentru a creste mai rapid si sa fie mai mari. Diferenta am facut-o clar acum 2 veri cand tati a pus toata gradina cu rosii pe care nu le-a tratat sau stropit, nimic. NU am mancat in viata mea rosii atat de gustoase si savuroase, nici macar in plin sezon. Ce mai, te apuca plansu'.

Dar gata pesimismul. ati vazut ce frumos e afara? Bine, mai putin mocirla dupa ninsoarea de aseara...

Cam atat de la noi,
Va pupam,
Dragos Alexandru, 30 saptamani de la UM, DPN 24mai

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput