Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 8
Alé spune:
Buna, fetele
Scuzati lipsa de pe forum, dar abia acum o ora am ajuns acasa si trei sferturi din ea am vorbit-o cu mama la telefon, ca n-am putut trece astazi pe la ea. adriana, multumesc de intrebare
, mama face bine, a iesit ieri din spital, dar e depresata rau. Nu neaparat din cauza operatiei, mai degraba ca un efect secundar. Nu stiu cite stiti voi despre dezechilibrul hormonal dat de dereglarile tiroidei, dar are saraca niste stari cumplite - e nervoasa rau, plinge din orice, e depresiva, nu doarme si tot asa. Eu nu stiu prea multe despre asta, si tare mi-e greu s-o vad asa...
In alta ordine de idei, ciclul tot n-a venit, sint in ziua 35, 19 DPO si in afara de durerile sporadice de burta de ieri de dimineata, dupa test (v-am zis eu, descarcare nervoasa), altceva, NIMIC. Nu tu un junghi, o presiune, o impunsatura, ceva, nimic, dom'le, nimic. Sinii s-au mai intarit, dar nu din cale-afara...
A, azi dimineata m-am trezit mai devreme decit de obicei si cind mi-am luat temperatura, aveam 36.74, deci in scadere. Mi-am spus: astazi sigur imi vine, si iata ca e noapte si nici un semn. Poate maine...
Daca continua sa intarzie, sa zicem pina luni, mai fac un test, desi ma tot uit la Clear Blue-ul negativ si simt ca n-am nici o sansa... Oricum, daca nu e sarcina, tot e ceva in neregula. Nu cred ca mi-a intrziat asa de mult de cind am eu ciclu.
Laurici, nu-mi vine sa cred ce ti s-a intimplat, pe cuvint. Stiam ca singerezi, dar nu ma asteptam la asa ceva, caci sint atitea fete care singereaza in prima parte a sarcinii. Ce mai, soc de-a dreptul... Imi pare tare rau pentru tine. N-am trecut prin asa ceva si nu-mi pot inchipui ce simti, prin urmare nu-mi pot dori decit sa ai familia aproape in momentele astea.
Cata ma bucur pentru tine ca ai analizele ok, in special progesteronul care ti-a dat atitea batai de cap si nelinisti. Asa ca da-i inainte linistita, acum ca esti sigura ca esti bine, sanatoasa.
Va pupa fata - trista pentru laurici, bucuroasa pentru cata, linistita pentru celelalte fete de aici si usor ingrijoarata pentru mine. 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
salisa spune:
Fetelor vreti sa va indulcesc putin cu un ecler...Da a-ti vazut bine...am facut azi eclere....si va invit la eclere....
Pupici!!!
tania-z spune:
Cata roscatel, numai vesti bune de la tine in ultima vreme. Sper s-o tii tot asa!
Ale te gandesti sa repeti testul sau nu ai nervi pentru asa ceva? Tine-ne la curent, ca luna asta tot am avut abundentza de
!
Laurici
cum te simti?
E cam liniste azi pe forum...
toate fetele

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
tania-z spune:
Fetelor am postal mesajul meu si la aspirante, pentru ca simt nevoia unui raspuns cat de rapid. Eu sunt in a doua zi de rushi, care au venit pe capul meu cu o zi de intarziere (imi facusem sperante, mici, ce-i drept, dar erau) si cu un atac MASIV! Ieri m-a ingrijorat un cheag pe care l-am eliminat la urinare, de aspect asemanator unui mucus, dimensiune - cam cat diametrul unei nuci - si culoare foarte inchisa (aproape neagra). Aveti idee ce ar putea fi?
dulce,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
danangie spune:
LAURICI imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.Iti sunt alaturi si ma rog sa gasesti fortza sa treci peste asta si sa o iei de capat.Stii moto-ul meu care e?Dupa ploaie vine si soarele. Sa speram ca se va intampla acest lucru cat mai curand.Pupici.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Alé spune:
Buna dimineata, fetele.
Mirajul s-a terminat. Dupa fix 7 zile de intarziere, mi-a venit ciclul astazi de dimineata. Asta e, data viitoare. Acu ma doare
.
Va pupa fata.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
utocatalina spune:
Ale...macar ai scapat de griji...te pupic si stai linistita in pat...Tania nu-mi dau seama de la ce este cheagul...dar sper ca alte fete mai intelepte sa-ti spuna mai multe....sper sa avem o luna mai buna in aprilie si sa ne trezim toate grele
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Emi si mami spune:
Tania, nu te ingrijora. Cheagul ala nu e o problema, mai apar din astea la ciclu, eu am avut si nu a fost nimic.
E o bucata mai mare din mucoasa uterina care s-a desprins ca atare, in loc sa se "lichefieze".
Daca totusi vrei sa dormi linistita, vorbeste cu un medic.
Emi si mami spune:
Ale, imi pare tare rau...
Dar sa stii ca la mine la urmatorul ciclu dupa cel de 35 de zile a fost cu ochisori!
Multa bafta iti doresc.
Sper ca acum te simti mai bine.
ariadna33 spune:
Fetele-dragutele
, am avut netul busit cateva zile
, azi s-a remediat problema si am intrat sa vaz ce mai faceti.
Alé, draga mea, esti tristuta acum, stiu, dar o sa vezi ca primavara asta vom ramane si noi grele, in sfarsit. Ai incredere in mine.
Laurici, 

, te cautam la mamici, si cand am citit... Stiu cum e... Sper sa nu mai trecem vreodata prin asta. Sunt alaturi de tine.
Emi si mami, ma bucur pt. tine, stiu ca iti doreai inca un bebe. Sarcina usoara si bebe sanatos!![]()
Weekend placut in continuare, si fetelor nu uitati, vin berzele!
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"