Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 9
maraki spune:
Fetele am si eu o intrebare pls... Dupa o luna de stimulare este normal sa fac o luna pauza ? Din cate am citit pe forum am inteles ca stimularea se poate face 3 luni consecutiv.Mie de ce mi-a spus dr. sa fac pauza ?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mirelaishappy spune:
Tania,
si eu am patit exact ca tine acum cateva luni !Eram cu cateva zile intarziere in urma stimularii si ma gandeam ca am reusit.Dar au venit rusii cu surle si trambite si ca totul sa fie mai tragic am avut si eu un asemenea cheag care m-a speriat rau.Exact asa cum a zis
Emi si mami a fost o bucatica de endometru iar eu pentru a fii linistita am dus-o si la un laborator de anatomo-patologie care a confirmat ceea ce imi spusese si medicul adica - mucoasa utrina.
lauricipani spune:
Fete frumoase si dragute, multzumesc la toate ca sunteti alaturi de mine.
Inca nu mi-am revenit dar am intrat sa va spun ca plec pentru 10 zile in Grecia, se opereaza sotzul.
Sper sa gasesc multe noutati cand vin!!!
un mare mare pup sa ajunga10 zile pentru toate fetele frumoase!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Buna fetelor
...sunt in a 24-a zi...a 9-a de DPO...nu imi fac iluzii si astept pe joi sa vina nesuferitii de rusi...temp. este 37.2, dar la mine asa se mentine ridicata pina cu 1 zi sau 2 inainte de ciclu...vreau sa spun ca dupa ce mi-a iesit buna anliza de progesteron parca mi s-a luat o piatra de pe inima
...18,5...fara de 3 luna trecuta la Giulesti...e beton
...acum astept sa treaca timpul sa mai trag o monitorizare in aprilie, dupa care mi-am mai facut o programare si la un alt doctor
...sa mai ascult si o alta opinie
..ca eu m-am cam saturat...de 4 luni fac numai monitorizari...simt ca ar mai fi niste analize pe care nu le-am bifat pentru ca nu mi se spune sa le fac...sa va zic ce m-am hotarit
...daca si a 2-a opinie este ca toate sunt bine si trebuie doar sa prestam
si ca este doar o chestiune de timp...nu am sa mai fac nici o analiza sau monitorizare, pina in vara
...urmind sa-mi iau temperatura...si sa prestez
la 2 zile, incepind cu ziua 10 pina in ziua 18 inclusiv...Ce ziceti de strategia mea??![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelaishappy spune:
Cata, esti o draguta 
Eu trec prin aceste stari de mai bine de un an si nu am de gand sa depun armele ,vorba ta!Te inteleg si iti doresc putere pentru a rezista.Sunt sigura ca momentul asteptat e pe aproape!Eu sunt in a 13 a zi dupa ovulatie la un ciclu de 25 de zile.Astazi e ziua 26 si temperatura a scazut de la 37.1 la 36.7!zii si tu.... si cat am sperat!cred ca maine cel mai tarziu am oaspeti cu toate ca fertility imi spune ca ma incadrez in limitele normale.Nici nu mai stiu ...sunt si eu tare demoralizata.Tot stau pe net si caut si caut nici eu nu mai stiu ce.Oricum am mai gasit cate ceva pe www.babycenter.com
Am vazut ,ca la tine ceaiurile au produs o dereglare!La mine este prima luna de cand le beau si cred ca datorita lor am avut cele mai bune temperaturi din toate timpurile.
M-am bucurat din suflet pentru analizele bune si mai ales pentru efectul care l-au avut asupra ta...
tania-z spune:
Cata, eu zic ca e o strategie MAI MULT DECAT PLACUTA. Dincolo de asta, si eu sunt de parere ca, dupa o vreme in care nu mai stii decat de analize si monitorizari, trebuie sa-ti dai si cate o pauza, asa ca ai gandit bine.
dulci!
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
utocatalina spune:
Mirelaishappy
...da...asa este...cunosc perfect sentimentul de nerabdare...speranta ca de data asta trec de ziua cind ar trebui sa-mi vina
...fac testul de sarcina si vad doua liniute
....din pacate, mie ciclu pina acum nu mi-a intirziat niciodata...a venit fie la 26, 27 sau 28 de zile...nu am ajuns si eu niciodata sa zis si eu ..."uite, e ziua 29...mi-a intirziat o zi...ura, e cu ochisori!"...mereu patesc ca si tine...iau temp...in apropierea ciclului si vad cum scade...si stiu ce va urma...nu-i asa Tania?...Mirlaishappy nici eu nu mai stiu in ce directie sa o apuc...de aceea mi-am facut o programare si la Ancar la Medsana sa mai vad si opinia lui...daca nu-mi mai recomanda nici o analiza...o sa stau linistita pina la vara...si o sa prestez sistematic....in zilele fertile...sperind la un bebe roscata ca mine si cu ochisorii mici si albastri ca ai taticului lui
...sa dea Domnul ca si la tine sa vina barza cit mai curind...ca si la toate fetele care-si doresc atit de mult
...Tania...
o pauza va fi bine venita...poate pentru mine in asta va consta succesul....in detasarea de ce tine de doctori...pina atunci mai au un hop de trecut la al doilea doctor...pupici si noapte buna!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
danangie spune:
UTOCATALINA e fain planul tau.Eu sunt in a 4-a zi de CM si am de gand si eu sa fac o monitorizare in ziua a 14-a de aceasta data dar voi incepe sa prestez din a 10-a zi.Si eu din 2 in 2 zile.Pentru ca eu am impresia ca ovulez in ziua a 17-a.Si vreau sa vad in ziua a 14-a cum se prezinta endometrul si foliculii.Tot luna aceasta vreau sa fac si progesteronul in ziua a 7-a dupa ovulatie,pentru ca eu nu l-am facut niciodata.In rest,sper mult in aceasta luna.TB nu mi-o mai iau pentru ca sunt prea stresata cand mi-o iau.Trebuie sa ma trezesc mereu la 5 dimineata si sunt stresata ca nu aud ceasul si ma trezesc mai mereu pe la 3,4.Deci,nimic TB.Un pupic si sa speram pentru tine aceasta luna pana in ultimul moment.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
mirelaishappy spune:
Cata roscatel!La cat sunteti voi doi de frumusei o sa aveti cei mai reusiti copii!Sunt sigura de asta.
Eu am o relatie extraordinara cu
mea care este un om extraordinar dedicata trup si suflet pacientelor sale si cu rezultate foarte bune in cazuri de infertilitate.Poate fara ea nu as fi putut atata timp sa accept situatia in care sunt.Vorbim des la telefon si la cabinet ce sa spun parca as merge "la o cafea cu fetele" .Au fost zile cand mergeam si la ore destul de tarzii la sfarsit de program 9.30,10 pm pentru a putea sta de vorba si face planuri pentru diferitele perioade.Ce sa mai conteaza... enorm relatia pacient doctor,increderea si respectul reciproc si .... faptul deloc neglijabil ,ca nu primeste absolut nici o atentie!Mai sunt pe lume si astfel de oameni!
Facem toate tot ceea ce e posibil si omeneste sa facem si cred ca Dumnezeu se va gandi la tot ce e mai bine pentru noi mai devreme sau tarziu,nu trebuie sa ne pierdem increderea in El.Noapte buna
Pentru toate fetele
o saptamana buna si plina de realizari!