Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 7
lauricipani spune:
Cata, multzumesc din suflet ca suntetzi alaturi de mine. Este extraordinar sa fie cineva langa tine in momente dificile. Deja mi-a revenit optimismul!!!
Coralia, vreau sa fi optimista si increzatoare in viitor. Viata ne da atatea palme ca daca ne-am lua dupa ea ar fi catastrofa. Totul este sa mergem mai departe. Asa ca...CURAJ, altfel ma supar!
pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
maria_alexia spune:
Doamne, Laurici, nu-mi vine sa cred
Parca s-a prabusit un munte aici, si cred ca pe tine mai ales...
Am gasit acum povestea ta intreaga de la gravidute, sa stii ca esti un exemplu de perseverenta si curaj. Si cu siguranta ne vei da si un exemplu de reusita, curand !
Iti doresc din toata inima sa treci cat mai usor peste moment, sa te refaci repede si sa-ti vezi visul implinit!

tania-z spune:
Laurici, iubita, iti tineam pumnii de ieri, vazand ca si tu esti ingrijorata. Stii desigur si de la celelate fete
ca ai intotdeauna loc la aspirante, dar nu ca locul tau este aici (doar temporar, sa zicem vreo 3 luni).
Sunt tare trista
de cele intamplate tie, dar nu abandonam, nu-i asa?
dulce,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
lauricipani spune:

tania, maria alexia, 

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
salomea spune:
Fetelor, heeeelp!!! Sunt in ziua 8/9 de la ovulatie si m-am trezit cu niste pete de sange...
.... Is tare speriata... stiu ca pot fi de la implantare, dar e normal in acst caz sa fie rosu deschis si nu chiar niste picaturi, ci cateva pete? Mi-e foarte frica pentru ca luna trecuta am inceput tratamentul Liviei (simplifiucat pentru cele fara probleme) si am sangerat vreo 2 saptamani. Am inteles ca asa isi face trataemntul efectul la inceput.... Dar acum is in a doua luna si ma tare tem, sa nu fie vreo dereglare la mijolc...voi ce ziceti?
gabitaco spune:
Laurici, scumpa de tine,
imi pare sincer rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si sunt alaturi de tine. Te inteleg foarte bine pt. ca si eu am trecut prin asa ceva. Important este sa ne pute reveni si sa mergem mai departe, caci viata ne rezerva atatea surprize... O sa vezi ca minunea sa va repeta si cat de curand o sa fii din nou fericita.
dulce.
coralia76 spune:
Un weekend linistit va doresc la toate !sa fiti inconjurate de multa dragoste!
Pupilici!
utocatalina spune:
Salomea eu cu ceaiurile m-am dereglat...cel de cretisoara si de napraznic...de aia am renuntat pentru moment la ele...sper sa nu fie vorba si in cazul tau de vreo dereglare...ia vezi nu cumva te napadesc rusii mai repede?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
salomea spune:
Cata, eu sper ca nu... Oricum, deocamdata ma simt un pic balonata si-atat... Va tin la curent daca mai apare ceva...
utocatalina spune:
Fetelor am luat rezultatul la progesteron....pentru faza luteala limitele la Medsana sunt :3,28-38,63....iar eu am 18, 63...Ura!!!! E bine!!!
Deci luna trecuta a fost o greseala la rezultatul primit de la Giulesti...valoarea 3...pentru asta ii dau o bila neagra
...
Va mai dau si celelalte limite pentru:
1. faza foliculara:0,27-2,61
2. faza ovulatorie:5,25-38,6, poate va ajuta la ceva
...
Ale astept vesti de la tine...cum este cu rusii...au venit...da-mi un semn cind poti, please
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata