Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18
Raspunsuri - Pagina 6
salisa spune:
Buna fetelor!!!
Ahhh ca scrisesem la subiectul care imediat dupa ce am trimis mesajul s-a si inchis.
Ce mai faceti fetelor???
Eu tocmai va spuneam ca nu e nici un bebe...., dar sunt optimista si stiu ca la un moment dat va veni si un puiut in familia noastra.
Va pup, Salisa
tania-z spune:
Servus fete harnice, se pare ca soarele si-a spus cuvintul astazi si simt o unda de optimism!
Cata ai dat tonul, bune rezultate, sa te tina tot asa!
Roxee
- cand ne dai o veste buna?
La mine au venit rushii - BLEAHH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cu surle si trambitze, mi-au resetat numaratoarea de la z1, dupa ce m-au lasat sa fierb o zi intreaga.
Aseara am fost si la endo, unde am primit macar o veste buna, cum ca saua turceasca e OK. Mai am de facut echo, TSH si testosteronul, si dr. se va pronunta ulterior. Ceea ce banuieste este ca am niste ovare "mai saracutze" - zice ea - dar sa vedem cum iese echografia.
Nu-i nimic, o luam de la capat. Va pup pe toate. Tonnia
pe burtik.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
Draga Tania, imi pare tare rau...

Dar esti pe drumul cel bun cu tratamentul si investigatiile, si se vor rezolva toate, o sa vezi ! 
Fetelor, sa nu radeti prea tare, eu am o listuta pentru perioada CM, pe care pun tot ce pot face atunci, si nu pot face in ultimele 2 sapt, cele de asteptare ... ![]()
- vopsit parul 
- tzopait la aerobic (la stepping imi place mie mai mult)

- sport in general , mers la munte si scos untul din mine 
Bine, astea nu chiar in primele 4 zile ...
- lenevit mai mult in paturi si rasfatz, ca doar... doare burtica, nu? Asezonat cu citit reviste, uitat la filme...
(Valabil pentru primele 2-3 zile).
- radiografie panoramica la dinti
. Daca s-ar ascunde suprize in zonele mai putin vizibile pentru dentista mea (inclusiv sub plombe) ???
- tratat orice banuiala de boala, doar n-o sa iau medicamente in ultimele 2 sapt!
Daca aveti si voi idei de "rasfatz"... le astept cu interes - cred ca se apropie si de mine momentul ![]()
Tonnia spune:
Chiar Maria, bine faci! Un pic de organizare!![]()
Tania, nu fi suparatica tare! Cine are sa ca a ta?
utocatalina spune:
Tania o sa fie bine pina la uram...nu privi in urma cu minie
....si ale mele ovare sunt cam saracute in oua din cauza FSH-ului maricel...8,9....mai ca-mi vine sa le iau pe ale sotului ca sa le completez
, dar apoi cum mai fac copii!??!
Maria Alexia si eu am program de exercitii fizice
...in weekend...un...doi...piciorul sus...grasimea jos
...de vopsit nu ma apuc inca, pentru ca printre "multele" fire albe
...mai am si citeva roscate....autohtone...si asta imi aduce aminte ca atunci cind am mers prima data la doctorita la care sunt acum....si eram pe "calul balan" ea
mi-a zis..."Vai, esti roscata natural!" iar eu era sa o intreb: "De unde stiti?"
...noroc ca mi-am inghitit limba ca ma faceam de cacao
....
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase! Cam tarzior dar asta este vin de la curetaj, am pierdut sarcina si ma intorc in randul aspirantelor DACA MAI AM LOC.
Si se pare ca am aflat si motivul pentru care se intampla minunea asta: deficienta de corp galben.
Trebuie sa iau anticonceptionale 3 luni dupa care am iar liber la BB.
Sper sa treaca repede lunile astea.
Sorry ca nu am mai scris cateva zile insa am avut de tras multe dupa urma sangerarii. Sper sa aud si io vesti bune ca sa ma mai inviorez. Anestezia asta m-a cam blegit!
pup fete frumoase

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Laurici am citit bine
...? Ai pierdut sarcina?
...deficienta de corp galben!...Parca nu imi vine a cred...mi s-a facut si mie rau
...
Laurici imi pare rau, sincer, si te primim iar in rindul nostru, te iubim
si suntem alaturi de tine...si la bine...si la greu
....
Cu dragoste multa, Catalina!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Offf Laurici![]()
![]()
...ti-am citit ieri un mesaj postat la alt capitol ca aveai ceva sangerari si m-am gandit la tine. Doamne..dar azi numai vesti din astea demoralizatoare..imi pare atat de rau..nici nu gasesc cuvinte sa pot spune ceva..si in astfel de situatii cred ca in cuvinte nici nu se poate exprima ceva coerent...Viata merge mai departe,dar uneori e asa greu...
Gata..s-a dus si optimismul meu..
Uite ,pentru o mamicutza curajoasa si luptatoare care nu se lasa niciodata
!
coralia76 spune:
Si bineinteles ca te primim printre noi ca doar ce s-ar face forumul asta fara tine,Cata,roxee,Tonnia,Ale si toate fetele care sunt sufletul acestui forum?