Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

TONNIA balantele sunt persoane luptatoare; nu abandona niciodata ceva ce a inceput sa faca; sunt prieteni de incredere; au un suflet de aur; sunt inteligente; persoane calme ; extrem de rabdatoare; umile; iubitoare.......ti-as mai insira dar iti spun ca balantele sunt persoane extraordinare.Mama mea e balanta si-ti confirm acest lucru cu mana pe inima.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

fetelor unde se masaoara temperatura pt a afla ovulatia?am auzit tot felul de variante si nu stiu ce sa mai cred.eu sunt terminata.de 3 ani incer sa am un bebelus dar nimic.am facut artificiala doua,FIV una si nimic.sotul are probleme.spermatozoizi sunt cam lenesi.acum face tratament cu pregnyl si vitamina e forte.i l-a prescris un doctor din ro.astepr raspuns.bafta la toate fetele.sa ne ajute d-zeu sa avem cati mai multi bebici.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata somnoroaselor...mi-am luat de dimineata rezultatele la analizele de tiroida...sunt bune....
1. TSH = 0,572 valorile normale 0,490-4,670
2. A-TPO= 7,5 valorile normale < 12,00.
Acum astept diseara rezultatele de la progesteron, dupa ce m-a "incurajat" mama, asistent pediatru, si mi-a zis ca si ea crede ca am un deficit de progesteron...uf...voi vedea...dupa ora 20:00 o sa va scriu de acasa...
Sunt in a 22-a zi...a 7-a de DPO...si sunt sigura ca saptamina viitoare o sa ma intilnesc cu PARSIVA de SCUFITA ROSIE!
Nu-i nimic ...tot sper ca luna asta foliculul va fi pe dreapta, unde am si eu trompa buna...si poate dau lovitura de ziua sotiorului meu, in Aprilie...da Doamne! Va pupic ci astept semnale de la voi...sanatate multa!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, fetelor!

Danangie, ce bine suna zodia asta! Ma bucur tare!

Cata, bine ca n-ai nimic cu tiroida! Cu deficitul de progesteron nu-i mare scofala, un pic de utrogestan si gata! Poate nu mai vine scufita rosie, cred ca asa ii ramane numele!

Lucia1, poti sa-ti masori temperatura oral sau vaginal, unde vrei, dar in acelasi loc mereu. Poti sa treci rezultatele pe www.fertilityfriend.com,si iti detecteaza ei ovulatia. Hai, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza buna fetele!
Ma bucur pentru analizele tale Cata..lasa ca o sa vezi ca si progesteronul e Ok..si daca nu se regleaza el...
Si eu sunt in asteptare..ziua 4DPO..pana acum temp bune..si cu speranta in suflet..desi...
Tonniace-ti mai face punctuletul?te-ai mai dus la nenea doctoru'?
Sibiencele prezente la apel?Tania...ne dai vreo veste?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Coralia, cred, sper ca bine. Ma mai duc dupa a 2-a eco, care va fi in sapt. 12. Acum sunt in 8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor frumoase !
Eu mai tarzior azi, ca nu prea am cu ce sa ma laud. Asteptam, numaram ...

Referitor la discutia de ieri, daca progesteronul luat inainte de ovulatie o inhiba sau nu, se pare ca raspunsul e DA: un nivel inalt al progesteronului in sange ii indica organismului ca ovulatia a avut loc, iar el se comporta ca atare, deci nu mai elibereaza ovulul...
http://www.natural-progesterone-advisory-network.com/contraception-and-natural-progesterone.php
http://www.altmednetwork.net/articles/nat_progest_preg.html
Pe de alta parte, nivelul de progesteron creste discret chiar inainte de ovulatie...
Mai este evident si chestiunea dozelor, dar si influenta estrogenului ...
Complicata treaba, pana una alta mergem pe mana doctorului.

Sa aveti o zi frumoasa si ... asteptam vesti bune pe-aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata fetelor . Astazi sunt mai optimista. Mi- am masurat din nou temperatura si se pare ca a inceput sa creasca 36.80. Poate ca s-a produs ovulatia. Poate cu putin noroc am si prins-o.Ma simt si un pic mai bine, nu ma mai doare capul si nici burta. Eu sper ca Urtogestanul sa nu o fi inhibat. Va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dimineata fetele !

Vad ca Sibiu s-a trezit, de Cata nu mai vorbesc, ea e tare harnicuta, si Gabita-i optimista azi... bravo! Si Tonnia e prezenta...
Apropo Tonnia, pe tine te-au durut tare sanii?
Eu nu prea ma pot plange de asa ceva... Si nici greturi nu am...

Mergi la inceput

Nu m-au durut tare, dimpotriva, au inceput usor, usor, acum ma dor mai tare, dar nu mereu la fel.

Mergi la inceput