Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI anticipat Alina! el e din 1974... tu?

Sunteti pesti... si tie iti place sa faci baie si sa dormi mult? Ma dispera cu somnul...

ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si eu sunt peste , ziua mea a fost a cum cateva zile si imi place sa fac baie dar am un somn foarte sensibil(nu pot dormi daca se foieste cineva langa mine sau daca e prea zgomot), doar daca sunt terminata de oboseala dorm foarte bine.
Am incheiat si eu cele 14 saptamani si sper sa ajungem cu bine toate pana la sfarsit !
Tonniafoarte interesant site-ul.
Apropo , voi ati inceput sa simtiti ceva miscari? Eu am niste senzatii foarte vagi de vreo 2-3 zile ca un tremurat de muschi la burtica si nu ritmic ci doar 1-2 ori maxim pe zi, nu simt nici un fel de falfairi, nici fluturasi .O fi miscarile lui bebe ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Alinam iti urez de pe acum „La multi ani!”, sa fii sanatoasa si fericita si sa faci un bb santos, destept, frumos!
La multi ani si sotului tau, Romana!

Flavia 11+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca si eu am pus cea de-a doua poza cu Tania sau Stefan, cand avea 9 saptamani si 2 zile si 2,38 cm. Sunt tare mandra de bb.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Alinam si pentru sotul tau Romana_74 !
Voi sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi !

+14 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, cred ca e Stefan! Am vazut eu ceva pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna burticilor!
Iata ca am reaparut si eu dupa o absenta destuuul de lunga. Ca si Dea, am fost cam ocupata, dar nu acesta a fost singurul motiv pt. care nu am mai dat nici un semn. Pur si simplu am avut o perioada cam ciudata, nu aveam chef de nimic.
In rest sunt bine, am greturi si tot tacamul, dar le suport cu stoicism. Luni am fost la eco, l-am vazut pe bebe. Dadea din manute si din picioruse de parca ne saluta. Mi-au dat lacrimile. Mi-a dat si pozica cu el. Sunt tare mandra, prima poza din album. Tati se uita la ecograf cu o fata.... ziceai ca i-a luat cineva glasul. A, si suntem mai mari cu 5 zile decat credeam, daci am avut ovulatie mai devreme. Asa ca Ioana, daca esti pe faza, schimba-mi DPN-ul pe 4.10..
Fetele, va pupic si va doresc multa sanatate. Sa nu ma bateti prea rau, promit sa nu mai dispar asa.
Raluca, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Romana da si eu dorm mult si din cada nu as mai iesi..... a, '77.

Flavia sarumana pt urari
Mysweetest asemenea

sa stiti ca de 8 mnartie mi-am fakut de cap, am baut o bere fara alcool

Mergi la inceput

Tonnia, nu esti singura care imi zice ca o sa am baiat. Si sincera sa fiu, asa presimt si eu. Dar acum chiar imi doresc numai sanatos sa fie, in rest il voi iubi la fel de mult si daca e Tania si daca e Stefan.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani peshtoaicelor si sotiilor de pesti!

Am intrebat-o ieri pe doctorita daca pot face 3 copii cu cezariana, si a zis ca pot, si 4 daca vreau, numai sa e bine fie la cel putin un an distanta (o nastere de urmatoarea conceptie). Fie cezariana fie naturala, organismul femeii are nevoie de un an sa-si revina dupa nastere si sa-si refaca toate rezervele de minerale si vitamine, ca sa fie numai bun pentru bb urmator.

Ioana

Mergi la inceput