Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata!
Tonnia, este super site-ul la care ne-ai trimis cu masuratorile. Poate Ioana va fi draguta si va pune respectivul link la primul mesaj al capitolului.
Flavia 11+
Ioana75 spune:
lucia, daca a fost o cantitate mica, eu zic ca nu e foarte grav. Nu poti sa-ti suni doctorul gineco sa vorbesti cu el? Pina atunci, incearca sa nu faci nici un fel de efort (exceptind mersul normal
). Si ma bucur ca te uiti la pozele mele, dar fii fara grija ca va anunt cind le pun pe cele cu Miruna
!
mariana, la multi ani fericiti!
Sa fii iubita si sanatoasa, si sa ai copiii cuminti si frumosi!
Referitor la intrebarea ta, eu as lua MgB6, rau nu are ce sa-ti faca
.
Ioana
romana_74 spune:
LA MULTI ANI FETELOR SA AVETI O PRIMAVARA FERICITA SI NISTIE BB-I SANATOSI!
Va multumesc celor care mi-au raspuns la mesajul cu placenta inserata jos! Dar ma doare rau burtica de la inceputul sarcinii si nu stiu daca e de acolo, adica sa nu fiu paranoica si sa nu mai imi inchipui alte cele!
In rest totul bine, am dansat ieri la cheful de 8 martie si a fost super, am mancat ca purcelul si am baut un paharel de vin! Mi-a cazut super bine!
Azi sunt agiata ca sambata e ziua sotului meu si avem musafiri multi si merg la restaurant sa stabilesc meniul.
Matei nu vrea sa mearga la buni nici in ruptul capului si nu stiu ce o sa fac cu el atunci. De ce nu vrea? Ca a primit de la parintii mei pat nou si e super incantat de el si nu se poate desparti de el!
Hai ca va mai scriu dar sunteti asa de active ca nu tin pasul cu voi!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)
valen spune:
Neatza, fetelor!Liadi, la mine, la 5 sapt. si 4 zile de la conceptie, embrionul avea 9mm. Important este ca-i bate inimioara, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji. In perioada asta el creste foarte repede de la o zi la alta, asa ca stai linistita.
romana_74 spune:
IOANA, scuze, dar am uitat sa te intreb... Chiar nu o sa mai imi vad subiectul acela cu placenta inserata jos?! Tare as fi vrut sa vad ce mi-au raspuns fetele...
Ioana75 spune:
romana_74, la multi ani pentru sot! Sa-ti traiasca!
SI da, ai intuit bine, acel subiect nu mai exista, s-a pierdut. Eu iti sugerez sa creezi subiectul inca o data, mentionezi problema in subiect, si rogi ca fetele care ti-au raspuns prima oara sa raspunda si acum, ca s-a pierdut subiectul.
Fetelor, nu stiu daca m-am laudat suficient de mult aseara: s-au incheiat primele mele 14 saptamini
. Sper sa trecem toate cu bine peste acest prim hop.![]()
PS: am pus si link-ul nou.
Ioana
romana_74 spune:
Iti multumesc mult IOANA! Chiar dupa ce am postat acel ultim subiect care iti era adresat tie, am intrat la mine la membrii si l-am reintrodus. Mersi, sper ca fetele sa imi raspunda iar! Mersi pentru sot! Face 31 de ani si e tare mandru ca oricum arata de 20 si spera ca macar buletinul sa-i fie vechi!
va pusi pe toate!
lauricipani spune:
Ioana, sa fi sanatoasa sa mergi mai departe tot asa, cu Dumnezeu inainte!!!
Felicitari pentru PASARICA!!!!!!!

5
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
mariana tache spune:
Lucia, imi pare rau sa aud ca inca mai ai probleme. Sper sa treceti cu bine peste ele si sa ajungeti la 40 de saptamani! 
Mi-am adus aminte ca si Adriana a avut probleme. S-au rezolvat? Ce mai stiti de ea?
Ioana, zici ca tu ai lua MGB6? Parca nu imi vine sa iau daca ginecologul a zis ca nu e cazul. Chiar nu stiu ce sa fac.
Astept si eu poze cu Miruna. ![]()
Si eu am incheiat cele 14 saptamani.
Sunt in luna a 4-a
.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(15 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
alinam spune:
Neata burtici, ma doare capul de imi vine sa
...
Romana sotil tau e nascut in aceeasi zi cu mine ![]()