Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
dar cand l-am intrebat pe doctorul meu a inceput sa rada si mi-a zis "nu te simti suficient de obosita?

Mihaela, nu-mi vine sa cred... In ce secol traieste domne' doctorul ala patronant??? Toate cartile si multi doctori, si nu de ieri, de azi, de pe vremea lui mama, spun ca e indicat sa faci miscare toata sarcina, numa' el e mai cu motz si spune ca nu....
Jeeeez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am si a 2-a confirmare, de la doctorita, ca e fetitza. Si i-am facut si poza la "pasarica". Totul e in ordine, nici o problema. Si doctorita tare de treaba, mi-a facut cadou consultatia ca e 8 Martie. Dupa ce downloadez pozele de pe telefon, promit ca le pun in album sa le vedeti si voi.

Martta, pentru rubeola se determina in prima faza anticorpii, IgG si IgM. Eu eram 100% sigura ca am avut boala cind eram mica, dar totusi am facut aceste analize. Analizele astea se fac din singe, si cred ca se pot face la orice centru. Recomand sa te duci la Cantacuzino (vezi pe site-ul lor cit costa) si sa le zici ca esti gravida, or sa-ti dea rezultatele mai repede.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna mamicilor cu burticuta stiu ca este un pic cam tirziu pt urari dar eu va spun LA MULTI ANI SI SA NATATE CU BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI.
Marta nu te ingrijora pt ca eu stiu ca 90%de femei sint imune la rubeole.Rubeola apare in primavara si este o boala virala contagioasa pe o perioada de 2 saptamini dupa care apar de pete roz pe fata si corp cu febra de 38°c deci asta stiu eu dar ar fi bine sa te duci la medic deci curaj si nu te mai gindi la rau .la toate mamicile.

Nanadana 7sap

Mergi la inceput

FElicitari Ioana pt fetita si sarcina cit mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, te felicit pentru fetita si iti felicit si micuta azi de 8 martie, ma bucur mult pentru tine! Mersi pentru actualizarea prompta a datelor mele pe listuta.
O seara placuta va doresc tututor.
Va saluta din ,
Dana_lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Asa Ioana, grabeste-te cu acele poze ca ne-ai facut cam mult sa asteptam. Vreau sa-ti zic ca eu am intrat de atatea ori pe acolo sa vad daca le-ai pus incat deja te-as recunoaste dintr-o mie.

Eu sunt bine, duminica am fost la Csaba la munca sa-l vedem pe bebe si era bine. Noi nu am vazut decat ca-i bate inimioara ca altceva nu intelegem pe acolo. Am ramas surprinsi sa vedem ca bat doua inimioare, dar noi credem ca este o greseala, posibil ca nu am pus exact unde trebuie acea "chestie" cu gel. Sunt sigura ca nu avem gemeni pentru ca la doctorita niciodata nu i-au aparut doua inimioare.
Noi banuim ca ne-am uitat la bebe dintr-o pozitie in care am vazut aceeasi inima batand. Ne-am gandit ca ar putea fi inceputul cordonului ombilical de unde se pompeaza sangele pt ca "a doua inimioara" era mult mai mica decat "prima", dar la ale noastre cunostinte...

Va pup pe toate!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Liadi si Karmenutza, uitati-va un pic pe linkul asta, pe care il am de la o prietena, la tabelul cu CRL, adica cu masuratorile embrionului:

http://www.ivfer.com/pg_calc.htm

Eu zic ca sunteti OK!

PS. Nu va uitati la varsta sarcinii, calculata de la um, ci invers, va uitati la mm si vedeti varsta reala a embrionului care este mai mica decat varsta sarcinii, scrie si deasupra tabelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

, fetelor!
La multi ani de 8 martie! Sa fiti niste mamici fericite!

Mi-a fost dor de voi, dar am motivare pt absente! Nu am avut net cateva zile (schimbare de retele), apoi am avut sarbatoare in fam. (adica a fost ziua mea ), apoi, Stefan a facut o raceala si in cele din urma nu a mers DC. Si uite, asa, cred ca e o saptamana de cand nu am mai trecut sa vad cum va simtiti.
Sper ca problemele de care v-ati lovit s-au rezolvat.
Ioana, Dana cum sunteti?

Noi suntem bine. Totul decurge "comform planului" . Adica fara nici o problema. Sper sa o tinem tot asa.

Am o nedumerire: mi-am facut analizele (mai demult) si mi-a iesit magneziu sub limita inferioara. I-am aratat medicului meu si a zis ca nu e bai, ca revine la normal cu alimentatie sanatoasa; mi-a recomandat multe banane si seminte (deci a zis ca nu e cazul de medicamente). Azi am fost la medica de fam. Ea, cand a vazut, mi-a prescris MgB6. Acum nu stiu ce sa fac. Sa iau sau sa nu iau?!? Nu imi vine sa iau. Voi ce ati face?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eu am avut iarasi sangerari acum vreo jumatate de ora. Tocmai ce ma bucuram ca totul e in regula si-i ceream parerea sotului daca as putea sa fac un dus, am inceput sa simt ceva cald iesind din mine, da, sange, de data asta putin mai inchis decat data trecuta si nu incantitate atat de mare, dar totusi mi-am patat putin pantalonii si am ceva sange si pe tampon.

Acum iarasi stau in pat.

Nu sunt prea ingrijorata pentru ca asa cum am spus mai sus, duminica bebe era foarte bine si asta dupa doua potopuri avute marti.

Cred ca bebe meu nu intelege ce e aia "cadou" si are impresia ca tot ceea ce vine de la el e cadou. Pe 1 martie de ziua femeilor mi-a trimis doua sangerari puternice, azi 8 martie de ziua mamelor mi-a mai dat putin. Cum sa-i explic ca asta nu e cadou? Vorba sotului, "bine ca nu mai vin si alte sarbatori d'astea!"

Ma rog ca voi sa nu aveti astfel de probleme. Sa nu va mai temeti de cateva firicele de sange, eu am avut "o tona" si bebe e tot bine.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Buna mamicilor sper ca ati dormit bine si ati petrecut bine ieri cu multe multe cadouri si rasfatate de sot ca eu asta am patit.
Luci imi pare rau pt ce ti sa intimplat ,parerea mea este sa-ti faci o ecografie pina atunci nu te mai gindi la rau si fi optimista .va pup pe toate si va doresc o zi buna.

nanadana 7 sap

Mergi la inceput