Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Dea, bine ca esti bine!
Sa ne dai si tu un semn de viata macar o data pe saptamina, sa nu fim ingrijorate
.
Ioana
dana_lucia spune:
Buna fetelor si La multi ani!
Tocmai ce m-am intors de la ginecolog si uite ca Ioana iti pot spune acum DPN-ul meu care e: 12.10.2005 iar ginecologul este dr.Zanders de la MCA (Medisch Centrum Alkmaar). Bebe este foarte bine (are peste 2,5 cm acum cu o inimioara tare activa) si dupa calculele doctorului intru de miine in saptamina 10!
Multumesc inca o data celor care m-ati incurajat ieri la mica problema avuta, totul a trecut repede si suntem din nou foarte bine.
Va
!
Flavia_Hurducas spune:
Dana_lucia, ma bucur pentru voi - pentru tine ca te-ai linistit si pentru bb ca este sanatos.
Distractie placuta in seara asta. Em am plecat sa mai recuperez ceva cadouri si flori (de la tata) si dupa aceea poate sarbatorim si noi ziua asta cumva.
Inca o data La multi ani! 

Flavia 10+
natydea spune:
Scuze Ioana ca nu am dat nici un semn de viata dar crede-ma ca aici e ca la nebuni. De abia astept sa-mi iau cateva zile concediu. De fapt sa le dau vestea si sa ma mai lase in pace.
Dea
Ioana75 spune:
dana_lucia, ma bucur ca sinteti bine, te-am actualizat in listutza
.
Fetelor, petrecere frumoasa diseara! Eu plec acum la eco
, de-abia astept sa-l vad pe bb din nou, vine si tata lu' bb sa-i mai faca poze, sa vedeti ce picioare lungi de fotomodel are
. Apoi plec prin Unirea sa-mi aleg cadoul (vreau un rucsacel de piele, eu nu port poseta, si niste ciorapi lungi, pina la genunchi, cu dungi colorate
).
Ioana
liadi spune:
Dragi
-dute,
La Multi Ani!!! Si o primavara frumoasa.
Azi am fost la eco si desi dupa calcule ar trebui sa am aproape 7 saptamani doctorul mi-a spus ca bebe este de 4 mm si ca ar avea 4/5 saptamani. Pai nu prea arte cum ca pana in ziua 15 dupa cm s-a produs fecundarea. Si apoi sotul meu a fost plecat o saptamana. Eu sunt sigura de asta asa ca vreau sa va intreb daca vi se pare mic embrionul de 4 mm. Se vedea cum ii bate inimioara si este bine pozitionat. Totul este ok doar ca este mai mic. Ce ziceti? La voi cam cati mm avea la 4/5 sapt si cati la 6/7?
Va pup, Lia
karmenutza spune:
Liadi, si eu am aceeasi nelamurire ca si tine. Eu cand m-am dus la eco aveam implinite 7 saptamani si 2 zile. Si doctorul a zis ca are 4,8 mm. Dupa socotelile lui, am 8 saptamani, desi nu le implinisem (nici acum nu am implinit). Si mie mi-a zis ca e foarte mic. Am cautat si eu pe net cam cat trebuie sa aibe embrionul la 7 saptamani si era bine asa cum avea. Nu stiu ce i s-o fi parut lui!?
Tonnia spune:
Nu se poate sa fi fost o ovulatie mai tarzie? De exemplu in cazul tau Liadi, ai prestat pe 14 sa zicem ultima oara, si puteai sa ai ovulatia pe 18, cica sunt rezistenti tare cate unii![]()
Karmenutza, parca trebuia sa mai ceri o opine de la altul!
Eu nu prea stiu cu masuratorile cum sta treaba, dar e sigur ca la eco transvaginala ele sunt mult mai riguroase.
karmenutza spune:
Da, Tonnia, azi trebuia sa merg in alta parte dar avand in vedere ca e 8 martie, oamenii au cam plecat devreme acasa si nu am mai avut cum. Am reprogramat pe joi. Ce, are ceva ca e cu o zi inainte de a merge la celalalt medic?
martta spune:
karmenutza si la mine, cand am fost la control in sapt.7, mi-a spus dr. ca bb e cam mic si mi-a zis sa revin peste 2 sapt sa vedem dc ii bate inima si daca totul e o.k.
Nu vreau sa-ti spun cat de speriata am fost...iar acum, la controlul de la 9 sapt., i-am ascultat inima lui bb si era dezvoltat la zi!
Eu zic sa nu te sperii!
Am si eu o nedumerire...La un moment dat, una dintre fete(imi cer scuze ca nu i-am retinut numele)vorbea despre rubeola. Am rugamintea ca, daca citeste mesaajul, sa-mi spuna si mie ce investigatii medicale a facut. Eu sunt speriata pt ca nu am facut rubeola cand eram copil, iar de la inceputul sarcinii am ganglionii de la ceafa inflamati, iar medicul mi-a zis sa mai astept putin sa vad cum evolueaza lucrurile si apoi sa merg la un control la toxiinfectioase. Va dati seama ca numai linistita nu sunt!
La multi ani fetelor si bbeluselor din burtica!
Marta