Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
RalucaN spune:
Fetele, am uitat sa va zic la multi ani de 8 martie. Deci: LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!![]()
Eu am avut ieri dubla srbatorire, caci a fost si ziua sotului meu. Am un sot nascut de ziua femeii![]()
natydea spune:
Bine ai revenit printre noi Raluca. Ma bucur ca sunteti bine amandoi!
Eu inca incerc sa-mi revin dupa ziua de ieri cand am petrecut cu fetele si am reusit sa adorm dupa ce am ajuns acasa de abia la 1 si la 6.15 suna ceasul
!
Acum sunt plina de nervi si de treaba si am o stare, imi vine sa plang din orice. Spuneti-mi mai are are cineva stari din astea. Sa stiu ca nu sunt nebuna!
Pup, Dea
RalucaN spune:
Multumesc mult fetele! Sa-mi traiasca sotul, si noi pe lanaga el ![]()
Dea nu esti nebuna. Si eu trec prin aceleasi stari. E de la hormoni.
natydea spune:
Multumesc mult pentru raspuns Raluca. Pur si simplu nu ma mai recunosc. De unde inainte mi-era rusine sa plang, sa ma vada cineva, sau sa-mi cunoasca latura slaba, acum plang din orice, cel putin din cauza sotului. Tot ce face nimic nu-mi convine si parca nu ma intelege deloc. Acum am aflat ca peste o luna plec in delegatie la Cluj. Intr-un fel ma bucur ca ma distantez de tot ce am acasa. Nu stiu ce e cu mine!
PS. Sa-ti traiasca sotul Raluca, sa va iubiti mult si sa aveti o multime de copii sanatosi!!!!Pup, Dea
RalucaN spune:
O multime Dea?????????? 
Cu starile astea, nu stiu ce sa zic, sunt normale, dar pe de alta parte sunt frustrante. Dar lasa ca mai avem putin pana in trim. 2. Sa vezi atunci ce bine o sa fie! Te apuca asa o stare de bine si de multumire. Si iti iese fericirea prin piele. Cel putin eu asa m-am simtt la sarcina trecuta (cat am mai apucat din trim 2). De prin sapt 13 mi-au trecut greturile din senin si aveam asa o stare de bine...
diafera spune:
Buna fetelor,
Am sa imi pun si eu in album in curand pozele cu bb .. ca vad ca asa e la moda
.
Azi am implinit 10 saptamani si daca pana acum aveam niste greturi usoare.. acum au inceput si varsaturile. Nu mai am pofta de mancare aproape deloc si am arsuri de la stomac. Mi-e frica sa nu am ceva de la ficat ca am un chist acolo.
Mai am o problema care ma framanta. De aseara mi-au aparut pe fata niste pete rosiatice .. unele ca niste intepaturi de ac, altele putin mai marisore. Nu ma mananca dar sint vizibile... arata ca niste urme de cosuri.. in jurul celor mai mari pielea e cam uscata. Nu stiu ce sa fie si nici nu am cum sa iau legatura cu dr. meu ca e plecat din tara pt o saptamana. Dr de familie azi si-a incheiat programul.. asa ca azi nu am cum sa dau de nici un dr.
Voi ce ziceti? Aseara am mancat 2 prajituri cu crema de lamaie facute in weekend de soacra mea. Sotul meu nu are nimic si a mancat si el. Apoi aseara abia am mai putut sa mananc ceva ca aveam arsuri mari si nu am mai stat mult ca am dat tot afara. Si nici acum nu ma simt f bine dupa ce am mancat .
Voua v-au aparut asemenea pete pe fata?
Stiu ca cineva intreba de Magne B6. Mi-e dr. mi-a dat de la inceput sa iau pana in saptamana 14 alaturi de utrogestan, acid folic si pregnyl.
Aura
romana_74 spune:
Sa-ti traiasca sotul Raluca!
Mersi de uarari fetelor! Sa traiasca si ai vostri si sa va ajute ca mare nevoie o sa aveti de ei...!
Al meu e unul din ala exemplar, nu pot nimic sa-i reprosez, parca prea exemplar!
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)
natydea spune:
nu o multime Raluca, ci doar cati vrei tu, sanatosi safie si cu un dram de noroc!
Daca spui ca din trim 2 va fi mai bine de abia astept sa treaca luna asta. Greturile si restul le suport eu ca macar stiu ca e bebe bine, dar faptul ca sunt asa nervoasa mi-e mila de sot saracu!
Dea
norina spune:
Vad ca vorbiti de "vremuri Bune"....eu sunt prima care le astept sa vina odata, ca tare m-am saturat de indispozitie si greturi
Am vazut meniurile voastre, pai mancati frate!!,sunteti niste fericite..Ma gandeam ca va ajung din urma, dar in ritmul asta...ma cam indoiesc
. Chiar scrisese cineva meniul pe 1 zi (scuze, nu mai stiu cine) si chiar ma uimise, eu nu pap nici 1/4 din toata ratia aia...mi s-a parut super-mult.
Valeria tu cum te mai simti?.. ca erai exact ca si mine cu starileRaluca si eu abia astept trim II, speranta ca de maine va fi mai bine imi da putere sa depasesc starile astea... Haideti fetelor ca nu mai avem mult!!!
pe toateNorina 11+

!