Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Super, Mihaela_e, poate se aliniaza planetele si ne vedem simbata la sala!

Pentru monet si bic, care deja s-au inscris pe listuta lor de noiembrie - decembrie si in celalat grup de , le anunt ca de la capitolul urmator nu vor mai aparea si pe lista noastra. Va asteptam cu drag la noi cu intrebari. Asadar, asteptam noi !!! Hai, nu fiti timide, trebuie sa depasim numarul 70.

Fetelor, vreau sa va povestesc ceva ce mi s-a parut emotionant (deh, hormonii). Am citit in ultima luna forumul mamicilor de ian-feb 2005. Ce mi s-a parut dragut, ca mai erau 2 care nu nascusera, si tot grupul au asteptat o saptamina sa nasca fetele inainte de a se muta la forumul de bebelusi. Pina la urma s-au mutat asa, fara 2 bb-i, si ma gindeam si la noi, cum o sa ne incurajam si asteptam in toamna.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Raluca, deci nu sunt singura care face triplul test dupa sapt.13. Eu fac in 14, tu chiar in 15. Diferenta este ca pe mine ma va costa 2 mil. lei, chiar daca se face in cadrul maternitatii. Iti face eco normal sau morfo?

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ma, cred ca eco normal, caci m-a chemat tot la ea la cabinet, nu m-a trimis la morfo. De ce? Tu stii ca trebuie morfo?

Mergi la inceput

Mai, mie nu mi-au dat triplul test sa-l fac. Iar in primul trimestru mi-au dat analize, nu gluma ... Si acum nu stiu ce sa fac, nu ma asteptam sa-l faceti atit de multe. Sa-l fac de capul meu, sa nu-l fac ... Daca mai e cineva in dilema asta, o rog sa-mi zica.

Pentru fetele care fac, bafta la triplul test, sa va iasa probabilitate 0% la SD!

Ioana

Mergi la inceput

Raluca, dupa cate am citit eu, masuratorile se fac la eco morfo. Si de asta cred ca voi face si eu, ca altfel nu inteleg de ce m+a chemat in spital pentru triplul test. Dr. Mea are un eco foarte performant la cabinet. Si cred ca banutii nu i-ar fi stricat nici ei...
Ioana, eu nu as fi facut triplul test, daca nu ma trimitea dr. Nu mai fi asa paranoica! Pe mine exact din cauza asta m-a trimis sa il fac, desi in comparatie cu tine, eu sunt si prea linistita. Asta nu trebuie sa mi+o iei in nume de rau, fiecare cu firea ei.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Ioana, probabil ca nu ti l-a dat pt. ca a considerat ca nu exista risc. Nici la mine nu exista pt. ca am sub 35 de ani, sunt compatibila su sotul (d.p.d.v al grupei si RH-ului), nu am precedente in familie. Dar a zis ca daca tot e gratis hai sa-l facem. Daca vrei sa-l faci de capul tau vezi ca-ti trebuie o eco facuta cu o zi, max doua inainte. A, si am sunat acolo, la Institut si mi-a zis sa mai vin si cu nush' ce fisa completata de la spital. A zis ca stie medicul.

Mergi la inceput

Eu n-am facut nici o analiza in plus fata de ce mi-au dat doctorii pina acum. Sint curioasa ce-o sa zica Badiu miine dupa ce vede rezultatele de la eco morfologica din saptamina 12. Daca nu zice nimic, n-o sa fac testul. Io doar par paranoica pentru ca vreau sa stiu multe detalii despre tot ce aud.

De miine incep tratamentul cu ampicilina pentru listeria, sa vedeti ce kioara de somn o sa fiu dupa ce o sa ma trezesc doua saptamini in toiul noptii sa iau pastila. Dar ce nu fac io pentru bb.

Ioana

Mergi la inceput

Flavia, eu cand am sunat la ei mi-au spus sa vin cu o eco. Nu au precizat de care. Dar ma gandesc ca daca trebuia neaparat morfo., ar fi precizat. Oricum, am sa ma mai interesez.
Daca era dupa mine nici nu as fi facut triplul test asta. Ca am mai tot citit si eu pe aici de o gramada de fete care au avut rezultate cam ambigue si au avut un stres in plus ca ar fi ceva aiurea cu bebe, cand pana la urma s-a dovedit ca nu e nimic. Si chiar nu imi mai doresc inca un stres, ca si asa am destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Lasa Ioana, ca poate corespunde ora pentru pastiluta cu unul din desele drumuri de noapte la .... la mine aceste drumuri (chiar si cele nocturne) sunt atat de dese incat la meu iubit mi-a propus sa faca o noua decoratiune pentru acea camaruta, avand in vedere timpul petrecut acolo

Cat despre analize, v-am spus ca eu m-am dus intr-un tarziu (deh, lipsa de timp) si asta datorita discutiilor voastre de pe DC...si m-am dus la doctora de familie zicandu-i "vreau toate analize posibile si imposibile pentru sarcina...adica tot ce se poate" ...si vazand indarjirea mea, nu a mai spus decat ca sunt nitel paranoica, dar ca sa fiu eu linistita .... si mi-a dat o lunga lista... asa ca acum astept rezultatele. Sambata ma duc la ginecolog, care m-a certat pt ca am refuzat sa ma internez acolo la spital o zi si sa-mi faca el toate analizele... Sper sa iasa bine toate analizele

Oricum, tu vorbeste cu doctorul tau si vezi ce zice...

Mergi la inceput

Si eu gandesc la fel Raluca! Dar ce D-zeu sa fac acum? Sa-i spun ca eu nu ma duc? Mi-a explicat toti pasii si mi-a dat intalnire in materinitate data viitoare.

Am vrut sa ii spun ca ea este mai paranoica decat mine!!!

Flavia 11+

Mergi la inceput