Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
valen spune:
Neatza, gravidutzelor!Felicitari pt. fetita Adriana!. Liadi, eu cred ca n-are rost sa te nelinistesti. O sa ne dai dreptate cand vei face urmatoarea echografie. Ma repet, dar sa stii ca el creste foarte repede in perioada asta. Eu sunt tare fericita acum ca aseara am fost la doctor si totul este bine. Gaza mea are 8 sapt.(calculate de la conceptie) si 23mm, asta inseamna ca in 2 saptamani si-a triplat lungimea. Am fost tare incantati sa-l vedem; tati s-a emotionat si a intrebat:"asta este inimioara lui?"...pai a cui sa fie?! Am vazut forma capului care se distingea de restul corpului si am plecat de acolo tare fericiti. Liadi sa stii ca si eu imi faceam griji ca e prea mic dar aseara nu mi-a venit sa cred ca a crescut asa mult, deci nu te nelinisti.Pupici pt. burtici
Ioana75 spune:
lucia, Eliuta, bafta la control!
valen, ma bucur mult ca bb creste ca Fat-Frumos!![]()
Fetelor, am trecut ieri pe la "Life", centrul de frumusete din Piata Alba Iulia. AM aflat toate informatiile, ba mai mult, l-am vazut si pe tipul care face ore cu gravidutzele
. Pare simpatic
. Uitati www.clublife.ro/natal.php" target="_blank">aici o poza si citeva detalii.
- fiecare vine cind vrea (nu e ora fixa!), 16 - 22 in timpul saptaminii si 10 - 14 (sau 16, nu mai stiu
) simbata;
- profesorul da fiecarei
exercitii "personalizate"; deci nu facem exercitii sincron
, ci fiecare dupa posibilitati
- prima ora este gratuita
- o sedinta e 200.000, un abonament de 4 ore pe luna e 720.000, un abonament de 8 ore pe luna e 1.365.000
Eu as incerca sa ma duc simbata asta la 10, daca reusesc va povestesc cind ajung acasa cum a fost. Daca vreti sa ne intilnim acolo, ar fi fain
.
Ioana
nicole74 spune:
Felicitari pentru fetita Adriana! Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!
Pupici pt. toate gravidutele
Nicole 14 saptamani
miflore spune:
Buna dimineatza frumoase gravidutze! Ne rotunjim pe zi ce trece! Voi vedeti ce-i afara? Ninge de rupe! - vorbesc de Bucuresti - ce se-ntampla, nu mai stiu anotimpurile care-i ordinea?
Multumesc RalucaN pt. raspuns! Vrem si noi sa vedem poza!!!
Mona, o sa ajungi si tu in curand la 12, 14 saptamani si o sa te simti excelent! Cum sa ne plictisesti? Nici vorba! Fiecare isi povesteste aici trairile si nedumeririle si problemele, ca doar cine sa ne-nteleaga cel mai bine daca nu chiar noi? Bravo ca ti-a trecut raceala si mai scrie-ne!
Lucia, sa fii cuminte! Nu fa efort si totul va fi bine! SUnt multe fete care au avut sangerari si au nascut BB-i sanatosi si frumosi! Asa ca nu te nelinisti dar totusi evita efortul!
Valen, felicitari! Si eu merg astazi la doctor si sper sa fie bine.
Eliuta, sa ne tii la curent!
Mihaela
11+
mihaela_e spune:
Jeeeez...sa-ti explic...doctorul ma stie de 7 ani si stie programel meu...de regula incepe la 8-9 dimineata si se termina cand se termina , niciodata mai devreme de 9 seara....si mai continua la telefon acasa....
Asa ca eu ii inteleg sfaturile....
Si ieri pentru ca am fost la Craiova si m-am intors la ora 7 pm in Bucuresti am trecut la sala de la Alba Iulia si m-am interesat de program...deci, programul pentru gimnastica prenatala este intre 4-10 pm. Este program individual, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme de ora...cursurile sunt tinute de un antrenor - Ionut - in sala de fitness....abonamentul de 8 sedinte costa 1.350.000lei/luna iar cel cu 12 sedinte aproximativ 2.000.000 lei/luna.....nu am putut sa vorbesc cu antrenorul pentru ca era putin iesit din sala....
pentru toate
duzele
miflore spune:
Multumim Ioana si Mihaela pt informatii!
Eu nu prea stiu ce sa fac, pentru mine e cam departe in piata Alba Iulia, eu stau in Militari, serviciul e la gara... ce vroiam eu sa va intreb: gimnastica e buna oricum, nu conteaza prea mult daca nasc cu cezariana, nu? Doar ne pune sangele in miscare si-l alimentam mai bine pe BB!
Cu timpul stau cam prost...
Mihaela 11+
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata gravidute!
Ma bcur ca mi-ati vazut bebelu! Eu sunt foarte mandra cand compar cele doua poze pe care le am pana acum cu bebelu meu: la prima era doar un punct negru, iar acum 2 saptamani avea deja 1,38 cem. Iar acum, dupa cate am citit ar trebui sa aiba 4 cm. Din pacte mai trebuie sa astept pana in sapt. 14 o noua intalnire cu inimioara mea.
Flavia 11+
romana_74 spune:
FLAVIA- ti-am vazut si eu bb-ul! E figura mare!
Imi aduc aminte cand eram gravida in vreo 6 sapt. cu Matei am dus poza cu ecografia la serviciu. Seful meu s-a uitat la ea si m-a intrebat: "asta e bb tau? punctul asta? super... sa fie sanatos!" Acum dupa 2 ani ma intreaba aproape in fiecare zi: "Ce-ti face punctul?" si ma enervez si ii spun ca punctul s-a nascut, a crescut, are un nume, dar el ma tot tachineaza.
ROMANA&MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 14 sapt.)
mihaela_e spune:
Bine ca s-a oprit ninsoarea....azi dimineata cand veneam la serviciu ningea ca in poveste....spre disperarea mea....pentru ca astept primavara cu nerabdare

Lucia, stai cumintica in pat si nu-ti fa probleme....din cate am inteles sangerarile nu sunt insemnate cantitativ...deci, fara efort fizic si se va rezolva![]()
Tie Aura nu pot sa-ti spun decat ca sunt multe femei care in timpul sarcinii au un ten cu probleme....pete, cosuri...toate din cauza hormonilor....
Felicitari pentru fetita Adriana 

si sa dea Domnul ca la sfarsitul celor 40 de saptamani sa ne dai numai vesti bune...sunt convinsa ca veti castiga toata lupta nu numai o batalie
....Si eu subscriu la ce a spus Lia, ca doctorii dau cel mai rau pronostic, pentru a te progatii pentru cea mai rea situatie.....dar nu se confirma nici in 40% din cazuri....este o tactica
profesionala, stiu asta din proprie experienta....
Cat despre parada hormonilor in organism...si eu sunt o nesuferita si uracioasa![]()
...am noroc de un barbat intelegator, as spune mai mult decat intelegator, care dupa ce ma lasa sa ma desfasor, se duce si imi aduce buchete imense de flori....asa ca sa mai zic ceva dupa....
...si tot e cel care imi pregateste masa, spala vase, face curat...ca eu nu suport sa stau in bucatarie...si cand vin acasa franta...ma duc direct in pat
Pentru toate burticile care au trecut de 14 sapt. felicitari

, si steptam sa ne informati despre primele semne de la bb.
Ioana, daca nu apare nimic pentru sambata, o sa vin si eu la sala la ora 10
...sper ca seful meu sa uite de mine in week-end...macar sambata sa pot sa ajung si eu daca in cursul saptamanii nu am nici o sansa.
Mihaela
RalucaN spune:
Mneata burtici!
Va doresc o zi frumoasa si sper sa vina odata primavara si pe la noi caci m-am saturat de ninsori si frig.
Am uitat sa va zic ceva ieri. Medica mea m-a chemat la urmatoarea eco in sapt. 15 dupa care a doua sau a treia zi max. ma trimite cu ecografia respectiva sa fac triplu test. Care triplu test cica mai nou se face gratuit la Inst. de Ocrotire a Mamei si Copilului, undeva pe langa Facult. de Contructii (Bdul. Lacul Tei)
Pipici
Raluca,
10+