Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
liadi spune:
karmenutascuze ca nu am multumit de raspuns. De fiecare data imi notez pe o hartie ce zic fetele si ce sa raspund ca daca scrieti atatea pagini uit pana ajung la sfarsit.
Le-am spus si Tonniei si lui Valen, nu inteleg daca se considera varsta embrionului sau a sarcinii.
Te pup, Lia
liadi spune:
adriana_ima bucur tare mult ca bebe este sanatos. Este foarte important ca testefe genetice au iesit bine si nu indica probleme. Nu trebuie decat sa te gandesti ca fetita o sa fie sanatoasa. Este important sa gandesti poizitiv si sa nu iei intotdeauna in seama ce spun medicii. Din propria experienta iti spun ca de obicei au tendinta sa spuna cea mai grava posibilitate chiar cada exista sanse mici sa fie asa. Asa se simt acoperiti. Gandeste pozitiv si roagate la Dumnezeu sa iti ocroteasca bebelina.Luciaimi pare rau ca iar ai probleme. Trebuie sa stai linistita in pat. Iti tin pumnii sa se termine totul cu bine.
marttaganglionii inflamati nu inseamna neaparat ca faci rubeola. Desi daca nu ai facut acesta boala nu prea ai ce sa faci decat sa te feresti de colectivitatile, in special de copii. Primavara este epidemie printre copii. Si sa speram ca daca nu ai facut pana acum nu o sa faci nici acum. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
Va pup, Lia
Ioana75 spune:
liadi, stai linistita ca nu esti singura care uita
. Pe acel site e considerata virsta embrionului.
Mona, mai povesteste-ne, nu ne plictisesti
. Multumim de urari!
Ioana
lucia_cs spune:
Adriana,
sunt foarte fericita ca bebelina ta e bine, acele probleme la inima (daca or sa fie) se rezolva foara urmari, asa ca stai linistita ai sa ai o fetita sanatoasa, desteapta si frumusica.
Felicitari fetelor care au trecut de cosmarul celor 14 saptamani! 

Succes in continuare la toate!
Eu mai am ceva sangerari, de data asta nu prea puternice, dar sunt inca.
Am sunat la doctor si am reusit sa obtin o programare pentru luni la 1:45 - 8:45 ora Romaniei.
_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire. 
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny 
lucia_cs spune:
Am uitat sa multumesc tuturor pentru incurajari!
Multumesc!
![]()
_
monicafrosa spune:
Salutare,
-utelor,
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce ati scris, pentru ca dimineata am avut probleme cu site-ul.
Adriana, felicitari pentru bebelusa. Ma bucur sa aud vesti bune de la tine. Tine-o tot asa.
Fetelor, am ajuns si eu la saptamana a 13-a. Burtica a inceput sa se vada, dar numai cand sunt dezbracata, pentru ca, iarna fiind si avand haine groase, nu se observa nimic.
Flavia, am vazut poza cu bebicul tau. E fain de tot. Abia astept sa-l vad si eu pe-al meu.
La Multi Ani! tuturor sarbatoritelor din aceasta perioada, precum si sotilor lor!
Pe maine,
Monica 
lucia_cs spune:
La 13 saptamani deja se vede burtica?
Vai ce superb, sper sa treaca repede timpul si sa ajung si eu sa vad burticuta
si sexul bebelului. Se pare ca fetele conduc. ![]()

_
Tonnia spune:
Liadi, eu zic ca e OK. CRL determina varsta embrionului, pentru ca pe el il masoara, deci eu zic ca e bine, 4mm-ar corespunde pt. 6 sapt, deci e bine, nu? Cand te duci la urmatoarea? Si vezi sa te duci la unul bun!
Felicitari, Adriana! Ti s-a luat o piatra de pe inima!
Eliuta spune:
Salutare burticilor! Ma bucur sa aud vesti bune! Eu peste 2 ore ma duc la control si abia astept sa-l vad pe bebe. Partea nasoala e ca iar fac injectia aia (Gravibinon) si-o sa ma doara piciorul toata ziua. Da' las' ca trece, bebe sa fie bine! Pupici si bebei sanatosi!
13SAPT.