Mamici de septembrie - octombrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetelor,

va multumesc din suflet pentru felicitari si cuvintele voastre ...

Lucia_cs: eu am cam ramas in urma cu informatiile, nu stiu cu ce probleme te confrunti, dar iti doresc din tot sufletul sa fie bine

Pentru fetele care au intrebat de triplul test... Eu sunt Stan-patzitul... Incerc sa va dau cateva raspunsuri:

Eu din cate stiu, eco morfologica se refera la ceea ce se urmareste cu acea eco, deci scopul ei - si anume verificarea organelor, oaselor, capoului, etc, si nu cu ce fel de eco se face.

La mine pentru masurarea pliului nucal a folosit doctoritza un ecograf normal, 2D, initial abdominal, apoi a folosit si pe cel intra-vaginal (are un eco cu ambele). La clinica, eco a fost tot unul standard, 2D.

Despre cand se masoara pliul... pana la urma nu imi e clar, dar nu ma mai chinui.. la mine oricum e mare, si ramane sub observatie stricta...

Despre cand se masoara pliul si cand se face analiza de sange, doctoritza a insistat sa fie in aceeasi zi, le-am facut pe ambele la 13 saptamani plus o zi.

Despre grupele de risc... E o loterie... Eu am sub 35 de ani, rh pozitiv, fara antecedente in familia mea si a sotului, si totusi... Doamne ajuta nu e nimic genetic, dar am inca de tras pana o sa stim daca e totul OK sau nu din punct de vedere ne-genetic, sa zic asa...

Pana la urma, nu stiu si nu pot sa reomand nimic, adica sa faceti sau nu testul. Depinde mult si de cat de puternice psihic suntetzi, pentru ca in caz de risc sporit calculat matematic, urmeaza cateva zile, sau saptamani (rezultatul la amniocenteza vine in 10-14 zile) de iad pur pana cand aveti rezultatul analizei genetice...

Pupici si sa fiti vesele si linistite.. E cel mai important...

Adriana si bebitzica in burtica, 14+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

adriana, multumim mult pentru toate informatiile! Cum merge alesul numelui pentru bebelina?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Ioana75: cu multa placere

Cat despre alesul numelui, asa catinel, catinel .. Da' cred ca suntem pe drumul cel bun si finalitatea e aproape

Adriana si bebitzica in burtica, 14+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Adriana, la acest calcul matematic ma refer si eu. Stiu ca de multe ori poate indica un risc foarte mare, fara a fi insa real. Iar pana la viitoare investigatii , daca esti mai slaba de inger, te pot lasa nervii. Eu i-as fi propus dr. mele, daca chiar vrea sa ma „testeze”, sa ma trimita direct la amniocenteza. Stiu insa ca procedura este alta, stiu si care sunt riscurile unei amniocenteye facute prea devreme. Oricum, pe mine a inceput sa ma obsedeze acest triplul test, adica ideea ca trebuie sa il fac!!!

Nooc ca am cu ce sa imi umplu timpul si reusesc sa nu ma gasndesc tot timpul numai la asta. De astazi voi fi din nou plecata la un seminar in Sighisoara, iar maine seara, cu putin noroc, voi fi in Bucuresti la concertul Buena Vista Social Club. Deci distractie!!! . Ce, bb nu poate sa asculte si el putina muzica buna. Este drept ca si acasa poate, am tot ce a scos Buena Vista dar, e mai placut sa ii asculti pe viu.

Flavia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Astazi merg si eu la doctor, la ecograf! Sa-mi tzineti pumnii! Astazi am implinit 11 saptamani si am intrat in a 12-a! Oare mie o sa-mi zica ceva de triplu test sau amniocenteza sau pliu?

Mihaela 11+

Mergi la inceput

Miflore, iti tinem pumnii! O sa fie totul bine, nu te stresa! Sa ne zici cum a fost, si sa-ti iei aparatul sa faca tati o poza la bb sa ne arati si noua.

Ioana

Mergi la inceput

Iata si capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44849&whichpage=1" target="_blank">15.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Ioana!
Flavia, si mie imi place Buena Vista Social Club, eu am fost anul trecut la un concert; din cate imi amintesc a venit Ibrahim Ferrer atunci, la Sala Palatului; am mai fost si la concert la Cesaria Evora, super! Iti doresc de pe-acum distractie placuta si sa-mi povestesti cum a fost! Eu anul asta din pacate il ratez... Asa ca din Sighisoara direct in Bucuresti la distractie! Bravo!

Mihaela 11+

Mergi la inceput