Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Laurici,
Tare rau imi pare. Sa-ti dea Dummezeu putere si sanatate si toate sa iasa bine in final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Draga Laurici,
Imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Eu practic acum am aflat povestea ta si-mi dau seama prin ce ai trecut dar si cat esti de curajoasa si indarjita sa-ti indeplinesti visul asa ca eu cred ca Dumnezeu nu va ramane neinduplecat in fata dorintei tale.
Iti doresc din tot sufletul sa revi curand la gravidute si sa ai fetita mult visata.
Sa ai grija de tine!
Te pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

laurici, iubita de tine, cu cit curaj ai postat mesajul, te admir. si stiu ca intr-o buna zi fetitza mult asteptata o sa vina la tine! ai incredere! iti doresc din tot sufletul sa fie cit mai curind!!!
pupici multi, multi!

eu, de la ginecolog, cu vesti bune: mi l-a confirmat pe 'simburica' de 6 saptamini. acuma, orice se poate intimpla, dar eu sper sa fie bine. oricum, ma simt bine si sa vedem, luam fiecare zi asa cum vine.

va pup pe toate si va doresc numai zile frumoase. si vesti bune pentru forumul nostru! cine o sa se ocupe de listuza acuma?

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Laurici, offf, ce rau imi pareee. Am intrat abia azi din nou si tocmai citeam su sufletul la gura povestea ta pentru ca peste doua pagini sa citesc si deznodamintul... Dar asa cum iti spune si titlul de pe forum, sint absolut sigura ca pina la urma tot o faci..
Oricum, sa-ti traiasca baietii... M-am uitat la pozele tale inainte de a citi povestea ta, dar mi-era imposibil sa cred ca sint copiii tai. Tu parca-ai fi sora, nu mama lor! (cred ca ti se spune asta o gramada)

Ina78, imi pare tare rau si pentru pierderea ta. Iti spun si eu la fel ca monet, desi imi inchipui ca e foarte greu, gindeste-te ca nu a fost sa fie de data asta. Se mai intimpla si porcarii din astea. Din cite am citit eu i se poate intimpla oricui in primele trei luni. E doar selectie naturala, n-ai ce sa-i faci. Eu stau tot timpul cu frica-n sin. Dar am incredere in D-zeu ca stie ce face si intr-un caz si in altul.
O sa-ti iasa data viitoare.

monet, cum ai reusit sa-ti faci programare asa de repede??? Eu am sunat acum o saptamina si prima data mi-au spus sa vin in aprilie. Apoi, la presiunea mea ca e prima sarcina si nu stiu ce sa fac, au gasit cu greu un locsor pentru mine pe 16 martie.

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

bic, ce draguta esti, cum zici ca stai cu frica-n sin:). sa stii ca toate sintem asa. in plus, nu conteaza de cite ori treci printr-o sarcina normala si-o duci la capat, una noua impune iarasi aceleasi griji si ginduri. deh, asa sintem noi, mamicile:). ai incredere ca vor fi toate asa cum trebuie si fericirea unui bebelus sanatos exista!
m-au programat asa repede ca eram 'clienta' lor deja - mai ales ca pina in aprilie anul trecut am mers de vreo 15 ori in cursul sarcinii cu liutza. cre' ca de-aia. imi aduc aminte, in 2003, cind am sunat ca sint insarcinata (pentru prima oara), m-au programat cind bebe era deja de 11 saptamini in burtic. dar tot a fost bine:).
sa auzim numai si numai de bine, fete dragi! o simbata-duminica minunate

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

monet, tu cum stai cu raceala? La mine s-a transformat mai intii in tuse de dimineata cu flegma tare urita in tuse seaca acum. De m-a secat aseara. E cazul sa ma ingrijorez???
Oricum, cu ingrijorarea astea eu o sa innebunesc. Tot mai descopar tot timpul chestii care imi sint interzise. De exemplu, in disperare de cauza ieri am facut o inhalatie de vapori cu ulei de menta, ca sa citesc apoi ca aromoterpia e interzisa in sarcina, in special in primele trei luni si in special, din sutele de uleiuri, uleiul de menta e cel mai toxic... Sa nu-nnebunesti?
Apoi citesc in nu stiu ce carte ca nici mezeluri nu am voie...
Eeee, comedia-naibii,, io cre'ca-mi bag piciorul si o sa duc aceeasi viata normala cum am avut-o si pina acum ca altfel ajung la nebuni in curind. Sarcina e un lucru firesc in viata mea, nu o boala domne'....
Eh, ca m-am suparat acum rau de tot.

P.S. Acum imi tratez tusea cu miere.... Sa nu aud ca nici miere nu am voie, ca-l sinucid prin luare de viata p-ala care-mi da vestea asta.

Mergi la inceput

bic, ce m-ai distrat facind haz de necaz!
mai, imi pare rau sa aud ca te chinuie tusea, saracuta de tine. sincera sa fiu, doar tu esti afectata atita tmp cit nu ai febra si nu iei medicamente - bebe e bine de tot, acolo la tine inauntru, fara sa-i pese ca tu-ti scuipi plaminii afara...of-of.
da, stiam si eu ca 'abureala' nu e bine pentru gravidute si nici mezelurile. adica, sa rectific, mezeluri crude. aici, in america, poti gasi, in schimb, tot de la deli, o varietate de mezeluri gatite: cooked salami sau cooked ham - alea sint ok. e vorba despre parazitii/bacteriile care dau boala numita listerioza. dar, poate cum stii si tu, aici in america nici nu se fac analize pentru asa ceva pentru ca nu prea exista: alimentele sint superverificate si nu au potential de hazard prea mare pentru public:). tot pe aceeasi tema, brizeturile de genul blue cheese sau cascavaluri nepasteurizate, NU sint recomandate. dar majoritatea brinzelor sint pasteurizate, cumpara-le pe alea. si, pentru nivelul de mercur din peste, limiteaza-te la 2 mese de peshte pe saptamina, ceea ce ar trebui sa fie ok. iti mai spun sau ma shtrangulezi?:)
eu mi-am revenit din raceala de tot, cu ceaiuri de musetel cu lamiie si miere, cu gargara cu apa cu sare, cu rabdare si mult somn:). noa, asta iti doresc si tie, sa te faci bine repede si sa nu ne mai pasca asa raceli niciodata, daca se poate!

va las, vad ca nu sinteti prea active pe-aici... poate de luni:). o duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Va salut din cluj, UM4.02.2005 DPN 11 noiembrie - sau prin zona.

Am si eu o intrebare: sunt normale anumite "junghiuri" ca dureri e mult spus asemanatoare celor premenstruale in zona uterului, vagin..... nu de sarit in foc, dar senzatii neplacute oricum?

Pt tuse si raceala, mi s-a recomandat de la o farmacista la randul ei viitoare mamica tinctura de ridichi negre, e horror la gust si miros, dar mi-a facut fte bine.

Referitor la mezeluri, e plin de mezeluri fierte inainte de preparare, plus ca mai sanatos e sa fierbi tu insati acasa o bucata de pui, porc, vita si sa o tai felii si mananci ca atare :)

Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Eu n-am prea avut mari dureri pana acuma, dar parca simt ca se reprganizeaza burtica mea!

Ma straduiesc sa elimin toate E-urile si toti conservantii din mancare, mai ales sucurile acidulate. Am renuntat la cafea, mai beau doar asa de moft cate un capucino.

Sper din tot sufletul ca totul sa fie bine...

Mergi la inceput

monet, multumesc pentru sfaturi, draga mea. Si mai ales multumesc ca m-ai linistit. Ca daca nu erai tu, credeam ca avortez dupa fiecare repriza de tuse...

Ripley, si eu am aceleasi senzatii. Nu m-am lamurit inca ce-i cu ele. Am tot intrebat pe aici, dar nimeni nu pare sa fie preocupat de ele, asa ca nu stiu sigur. O sa intreb miercuri la doctor si o sa-i spun. Am inteles ca pot fi reactii ale organismului fata de largirea uterului, reactie pe care organismele mai sensibile (ca al meu si al tau ) le simt. Oricum, cica daca nu-i cu singerare e totul in regula.

Cine a preluat administrarea listei de la laurici?

Mergi la inceput