Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 6
monet spune:
uau, laurici, ce poveste ambitioasa! apai, sa stii, cu atita curaj si dedicatie, sint sigura ca fetitza din burtica o sa te faca o mindra mamica de patru!
ce multe admiratoare ai! multumim pentru poveste.
draga ina, imi pare tare, tare rau.... daca as fi in locul tau, m-as gindi ca asa a fost sa fie, ca sarcina asta a decis sa nu stea probabil din motive de sanatate. data viitoare, o sa se prinda una buna de tot! ma rog pentru tine, draga de tine.
miine (vineri) ma duc la doctor. o sa va dau de veste sa va zic ce imi spune. miine o sa-mi ia si o suta de litri (!) de singe si tineti-mi pumnii ca tare nu-mi place operatiunea asta..... uneori, lesin, pur si simplu, bleaga de mine.
noa, numai bine si aveti grija de voi si, mai ales, de burtici. 
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Giana spune:
Laurici,sa dea Dumnezeu sa fiti bine si tu si bb.E bine ca esti atat de optimista,asta te va ajuta mult.Nu-mi vine sa cred ca ai atata putere.Povestea ta m-a impresionat cu adevarat!
Succes si sa ai o sarcina usoara dusa la capat fara probleme!
Ina sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta si sa revii la
cat de curand!
Tuturor mamicilor de noiembrie-decembrie sa aveti sarcini usoare si 

sanatosi si frumosi!
Giana,mamica de iulie-august
16+
mimi_dumy spune:
Ina
,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta, dar trebuie sa fi tare si sa nu-ti pierzi credinta si mai ales speranta.
Laurici, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Tonnia spune:
Laurici, tin pumnii stransi!!! Oare tu stai in pat asa cum ar trebui acum sau alergi tot timpul?! Hai, fii si tu cumintica!
Ina, 
IrinucaR spune:
Hop si eu!!!
Sunt Irinuca, UM 8 feb 2005, DPN 15 nov 2005.
Am 22 ani si sunt cea mai fericita din lume din momentul in care au aparut 2 liniute
si ma simt asa de bine incat nu-mi incap in piele, cu mica exceptie ca exista o oarecare presiune sub buric, dar suportabila!
Am o prima intrebare: cum urmaresc mai usor acest thread?! nu pot sa ma abonez intr-un fel in care sa fiu anuntata cand apar replici noi?!
Pupici multi la toata lumea si sarcini usoare!!!
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase si gravidoase!!!!
An intrat sa va anunt ca vin de la curetaj, aseara am avut hemoragie si nu s-a mai putut salva numik din pacate. Deci...o iau de la capat.
Rog frumos una din moderatoare sa se ocupe de subiect si de listutza pentru ca eu ma retrag la ASPIRANTE.
Va doresc din suflet sarcini usoare la toate, inclusiv la cele care o sa vina, si sa ajungeti cu bine la termen.
pup mult 

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
natydea spune:
Imi pare nespus de rau Laurici. Ai mare grija de tine acum si incearca sa fi optimista si de acum incolo. Pana la urma D-zeu te va ajuta. Pe tine si pe toate fetele.
Te pup si sunt alaturi de tine, Dea
flori76 spune:
Lauriciul meu scump si drag nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare!!!Iti doresc sa reusesti sa treci peste aceasta mare dezamagire si sa sa-ti ajute Dumnezeu sa fii din nou
.
te pup dulce-dulce iubita.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
IrinucaR spune:
Imi pare tare rau ca imediat ce m-am inscris si eu pe lista, a trebuit sa se intample asa o nenorocire :(
Sper din tot sufletul sa stai cat mai putin la aspirante si sa revii la gravidoase.
IrinucaR
4+
mimi_dumy spune:
Laurici
, imi pare nespus de rau, sa nu te dai batuta de loviturile primite, tu esti o luptatoare si pana la urma tot o sa ai fetita ta mult dorita, ai grija de tine.
Irinuca, bine ai venit printre noi.