Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 5
dana p. spune:
Laurici tin pumnii stransi sa fie bine.
fata
Ina ar fi fost bine sa vorbesti de ieri cu doctorul tau sa-ti dea tratament.La ce doctor mergi in Constanta?
Na ca m-am bagat in vorba la Mamici si la aspirante nici n-am apucat sa scriu azi , dar lasa ca o fac acum
sa nu se supere fetele de acolo ca daca nu ma mai primesc si-o sa-mi spuna ramai la Mamici si io graviduta ioc
. 
fetele 
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
flori76 spune:
Laurici sper ca nu te-am suparat 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
lauricipani spune:
Flori!!! Te-ai prostit? cum sa ma superi febletea mea? Asa dragutza cum esti tu! Sti ca io 

pe tine.
dana p. si tie un mare mare mare pupi si sar'na!!!
5+ (inca)
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Relya spune:
Laurici
, intru si eu aici la mamici sa-ti spun ( pentru a cata oara ? ) ca te admir si ca-mi esti draga ...
Te pup
si iti tin pumnii
sa fie bine !
Relya
tania-z spune:
Laurici... mi s-a facut dor de tine, mamicutzo!
Iti tin pumnii stransi-stransi sa fie bine si sa ai o fetitza zglobie. Imi pare rau de stresul prin care treci, dar bucuria vestii a fost prea mare ca sa nu continue!
Daca nu ti-e greu, mai treci si pe la noi, pe la aspirante... please
tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
lauricipani spune:
tania, relya, multzumesc mult!!! suntetzi asa dragutze, nu ma asteptam la atata admiratie din partea voastra.
sigur ca o sa mai vin pe la voi numai ca vreau intai sa ma linistesc putzin cu faza asta.
pup fete frumoase.
5+ (inca)
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Tmihaela spune:
Laurici ce face optimista noastra la statutul de mamica.Cum te simti?Ce face fetitza din burticuta?Te pupic si am intrat si eu aici sa te salut,sincer imi este tare dor de tine.

![]()
Mihaela
flori76 spune:
Laurici bine ca nu te-am suparat
.Tin pumnii sa fie bine fetita ![]()
![]()
![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
thea_m spune:
Laurici se muta aspirantele la mamici ca sa iti spuna ca sunt alaturi de tine si se roaga sa ramana fetita la mamica ei!
Te pup cu drag si pe tine si pe toate viitoarele mamici
Teodora
ina78 spune:
Imi pare rau dar trebue sa va dau o veste tare rea (cel putin pt. mine), am pierdut sarcina, la 4 saptamini.
Cristinei: am mers la Dr. Guci - pt. inceput, mi-a dat doar acid folic, iar saptamina aceasta urma sa merg la Dr. Dantes - din pacate nu mai e cazul.
Laurici - nu astepta, daca ti se pare ceva nelalocul lui, consulta medicul.
Tuturor mamicilor: sarcina usoara si aveti grija de voi.
Orice observati suspect intrebati medicul.
Imi pare rau dar acum trebuie sa ma adun.. ma simt groaznic... si fizic si psihic... mai ales..
Sa ne auzim cu bine.