Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 4
Monicutz spune:
Salut Laurici,
Iti doresc multa sanatate si sa nasti usor! Ma bucur tare mult pentru tine! Iti tinem pumnii.
flori76 spune:
Mirela multa,multa sanatate mamei tale 

Iar pentru tine si celelalte fete multi pupici pe burtici 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
monet spune:
na, hop si eu la voi, ca de cind tot pindesc subiectul asta sa se 'intimple':) - m-am dus la fetele de sep-oct, dar cred ca se cuvine sa ramin cu voi: UM 26.01.05 DPN 02.10.05. ... daca ma primiti:)
fetelor cu problemute, sa va ajute dumnezeu si sa aveti bebelusi sanatosi, scumpi si frumosi! doamne-ajuta!
hai, ca mai trec pe-aici (sint la servici). va pup cu drag.
mona,
lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Bic spune:
Mai, nu va mai speriati. Totul o sa fie bine.
Da' ce zice Mirela Anca: sa nu te doara sub burta? Pai pe mine ma doare/jeneaza tot timpul... asa cam ca la ciclu...Dar nu am singerat deloc. Acum ca e rau sau ca e bine nu stiu. O sa aflu intr-o saptamina cind ma duc la doctor.
Laura, am si eu o curiozitate ia o pauzaresca pe care te rog sa nu mi-o iei in nume de rau. Vad ca esti celebra pe aici si toata lumea iti ureaza numai bine (ma alatur si eu, de altfel.) Te superi daca ne spui pe scurt povestea ta??? Daca nu vrei, las-o moarta si imi cer scuze.
lauricipani spune:
In primul rand buna dimineata la toate burticoasele frumoase!!!
Bic, dragutza de tine, nu cred ca sunt celebra ci doar una care le-a tocat la cap pe fete cat timp a fost la aspirante. Le-am chinuit cu intrebari de le-am dat pe spate si uite asa am reusit sa le cunosc pe foarte multe dintre ele.
Hai sa spun pe scurt povestea mea: sunt mamica de trei baieti (18 ani, 16 ani si 13 ani cf. album) si ma consider inca neimplinita pentru ca nu am si o fetitza. Din acest motiv am incercat sa raman insarcinata dar se pare ca dupa ultima sarcina nu am mai reusit. Au trecut multi ani de incercati, la sfarsitul CM teste in speranta ca unul va fi pozitiv, lacrimi si iar de la capat. Asta a durat aprox. 10 ani. Cand mi-am dat eu seama ca timpul trece, copii cresc si este posibil sa nu mai am timp m-am dus la un medic pe care l-am atacat, i-am spus ca daca nu ma face sa raman gravida fara il strang de gat.
Ce sa faca amaratul. cred ca si-a dat seama de problema de la inceput pentru ca spermograma sotzului era super. Mi-a facut o HSG si am vazut ca erau ambele trompe obturate...Mi-a cazut o bomba in cap. Deja nu mai stiam ce sa spun, durerea era atat de mare incat nu am mai vorbit cu nimeni aproape o saptamana. Deja eram informata ca nu se mai poate face nimic si unica sansa era FIV.
Asta se intampla in Grecia! Am venit in Romania si prin cineva am ajuns la atat de controversatul Bogdan Marinescu care mi-a propus o laparoscopie sa vedem daca se poate face ceva. Am uitat sa spun ca si eu si sotzul meu ne dorim o fetzitza insa sub nici o forma FIV.
Accept eu laparoscopia, o fac, raspunsul ferm: FIV sau Reimplantare tubara bilaterala. Si eu aleg varianta 2. M-am programat pentru reimplantare (operatie clasica) destul de grea hotararea mea, urma sa fiu taiata clasic si-mi imaginam ce ma va astepta. Sotzul nu a fost de acord sa ma operez insa eu...insist sa fac operatia. Mare bucurie mare dupa operatie, m-a anuntat Marinescu ca operatia este reusita si ambele trompe sunt salvate.
Pana aci totul OK, timpul trecea, eu prestam de zor, si ...nimik.
Intr-o zi frumoasa cu soare uite ce-mi da mie in bibilica: sa iau closty ca sa fac o stimulare, poate poate....Si la un 11 luni de la operatie, in a doua luna de Closty (cate una/zi) nu-mi vine CM. Asta era in Aprilie 2004. Test negativ in ziua 31 si pozitiv clar in ziua 34. Bucurie, fericire, etc. Adoua zi dupa testul pozitiv am pierdut sarcina....
Nu va mai spun ce a fost pe capul meu, se terminase pamantul cu mine. Incep analizele care ies foarte bine, dar apare la orizont toxoplasmoza cu un titru foarte mare...refac analiza...iese negativ, sau mai bine zis am avut odata ca-n povesti dar nu mai am.
Trece timpul, alte incercari, in luna iulie 2004 avort menstrual!!!!
Fac io ce fac, alte incercari, alte stimulari, in luna Septembrie 2004 alta sarcina la orizont. De data asta test pozitiv in ziua 26!!! Fericire, bucurie...in saptamana 5 incep sangerari...alt curetaj.
Ce sa fac? asta este ! mergem mai departe.
In luna Decembrie 2004 am inceput monitorizarile! In tot acest timp am schimbat si Dr. la care eram pentru ca nu-mi facea monitorizari si inca nu facusem alta HSG care sa-mi spuna daca cel putin una din trompe era buna. Ianuarie 2005 fac HSG si...ambele trompe perfect permeabile!!! A fost intradevar un mare succes.
Dupa ce am facut monitorizare si am descoperit ca ovarul stang este cam lenes (3 luni a ovulat numai dreptul)am descoperit si un Progesteron mic in ziua 21, ceea ce insemna ca nu am ovulat. Am trecut pe Closty 2/ zi si Pregny 10.000 IU in ziua 13...cu un progesteron f mic in ziua 21 dar minunea s-a intamplat din nou.
Povestea este cam lunga, io am incercat sa o fac scurta. Sper ca am reusit.
Acum sunt aici la mamici de Nov Dec si nu stiu cat de mult o sa mai stau pentru ca, ca la toate celelalte sarcini pierdute, a inceput de ieri cate un pic, pic, pic si se pare ca nu se va opri drept pentru care este posibil sa va parasesc si acum. Maine ma duc la Dr. sa ma vada si va tin la curent.
Pana atunci eu ma consider inca Gravidutza si va urez la toate sarcini cat mai usoare si sa nasteti cu bine.
Pup mult fete frumoase!!!

5+ (inca)
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
RalucaN spune:
Lauriciule, te rog din suflet, ramai optimista. Am sa ma rog pt. tine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si bebe sa reziste acolo in burtica. 
lauricipani spune:
Ralucule, mai optimista decat atat cat sunt sigur nu se poate!!!
pup burtica mica si frumoasa!!!!
5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
flori76 spune:
Lauriciul meu scump trebuie sa existe o solutie ca fetita sa ramana acolo in burtik la mamica ei.De ce amani pana maine???Du-te azi!!!! Nu mai sta!!!
Te pup dulce si iti tin pumnii sa fie totul bine.
Flori
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
lauricipani spune:
Floricica frumoasa, stai linishtita!!! Stiu eu ce fac! Daca e sa fie va fi.
pup
5+
-Theodore Roosevelt
laurici

Cosmin 2 ani si 6 luni