Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 3
RalucaN spune:
Buna fetele!
Am intrat si eu sa va felicit si sa va urez o sarcina usoara si fara probleme!
Lauriciule, te pup mult de tot!!!! Ma bucur pt. tine din inima. Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie totul bine! Iti multumesc mult ca ai intrebat de mine. Sunt bine, am disparut ca magarul in ceata, dar promit sa nu o mai fac.

mimi_dumy spune:
Gravidutelor voi cum va simtiti azi?
Eu sunt somnoroasa rau de tot, greturi nu mai am, in schimb ragai ca un purcel si beau foarte multa apa.
Miercurea viitoare ma duc si eu la doctor, abia astept.
Sper sa se vada ceva la echo
4+
lauricipani spune:
Ralucule, ce ma bucur pentru tine!!!

Bine ca esti bine, ma speriasem ca nu te gaseam pe nicaieri!
mimi, sigur se va vedea ceva la echo!!! la faza cu ragaitul ...este absolut normal, cica de la hcg ni se trage![]()
![]()
![]()
Si io sunt somnoroasa insa la mine cred ca este de la Utrogestan
5
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ina78 spune:
Buna!
Va dau o veste tare rea, cred.
Mi-e o frica, de ma paralizeaza. Noroc ca sint la servici si ma iau cu treaba, astfel nu prea apuc sa ma gindesc.
De dimineata am avut singerari, si vad ca s-au prelungit pe parcursul intregii zile. sa fie oare ... sau nu? Dar de ce nu se opresc? Desi nu sint abundente, sint ingrozita. Ma tem.
Aveti grija de voi!
lauricipani spune:
Ina, stai linistita in primul rand. Si eu m-am trezit cu sangerare si nu s-a oprit inca. Tu iei ceva de intretinere? Daca nu iei nimik contacteaza repede doctorul care are grija de tine si vezi ce spune.
Sangerarea este insotita de dureri?
5
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Mirela Anca spune:
Buna burtici! Astazi am scapat mai devreme de la munca .
Laurici si Ina eu cred ca-i bine sa luati legatura cu dr.Cind am fost eu la control dr. mea m-a avertizat ca nu are voie sa ma doara pe sub burta si nu am voie sa pierd singe .Nu stati asa .
Eu o sa lipsesc miine si poate si poimiine pentru ca mama se opereaza de cataracta si are nevoie de insotitor ,asa ca ma internez cu ea .Aveti grija de voi .Bun venit noilor burtici ,ma bucur ca incepe sa se contureze lista .Multumesc si eu inca o data pentru urari .Pupici .
5+
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni
lauricipani spune:
Mirela, sar'na de sfat pui, io sunt sub tratament forte!!!
Utrogestan la greu, NoSpa, scobutil. Daca se intampla ceva rau...asta este. Io merg inainte.![]()
![]()
![]()
5
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Am uitat Mirela, succes mamei tale maine.Sa ai grija de ea!!!

5
-Theodore Roosevelt
laurici
Mirela Anca spune:
Multumesc Laurici ! si voua mult succes .Poate nu ar strica sa-l suni pe dr. si sa-i spui ,poateti face un gravibinon .Eu cu gravibinon l-am salvat pe Cosmin .
Mirela si
Cosmin 2 ani si 6 luni