Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crism spune:

buna fetele...
ma inscriu si eu cu UM 1/28 si DPN 11/16.

quote:
Am si eu o intrebare: sunt normale anumite "junghiuri" ca dureri e mult spus asemanatoare celor premenstruale in zona uterului, vagin..... nu de sarit in foc, dar senzatii neplacute oricum?

Este normal....cu prima sarcina sunam asistenta de cate ori aveam crampe... imi zicea daca nu sangerezi nu iti face probleme...se intind ligamentele, in special daca esti la prima sarcina.
Acuma eu astept nr 3 si inca mai am crampe menstruale, dar mai usoare...

SOLA SCRIPTURA! SOLI DEO GLORIA! SOLO CRISTO! SOLA GRATIA! SOLA FIDE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

crism, ce calcule ai facut tu de ti-a iesit DPN 11/16 cu UM pe 01/28?
Eu si Monet am avut UM pe 01/26 si amindoua ne-am calculat DPN pe 11/02... Cam mare diferenta...care-i secretul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumukli spune:

Buna fetelor, acum am depistat acest forum si va spun ca ma bucur nespus de mult.Suntem toate in aceeasi "galeata". Eu tb sa nasc in 1.11.2005 + - probabil cateva zile, dar e asa de mic ca am crezut ca la faza aceasta nici nu se discuta despre el.
Deci voi cum va simtiti?
Eu ok , nu am greturi in schimb ma doare burta aproape de la inceput. E durere ca si cum ar trebui sa-ti vina ciclul. Dr a spus ca e normal dar eu totusi nu sunt linistita , voi ce ziceti?
Pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mersi de raspunsuri, cam asa ceva banuiam si auzisem si eu, insa normal ca avem temeri sau percepem mai acut fiecare senzatie, doar e prima oara la unele si deci totul e nou, una e sa auzi, alta sa simti.
Oricum, de-abia astept peste o sapt. sa merg la medic si la eco, sa vad ca sta cuminte si fixat unde trebuie bebeleul si atunci probabil voi fi mai linistita sau voi gasi alt tip de griji :)
In afara de senzatiile intra-bazin nu am nici o porblema, mai putin ca mi-e somn tot timpul si ma concentrez mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna fetelor!

UM 05.02.2005, DPN 12.11.2005.
Simptomele de sarcina pe care le resimt eu sunt durerile de sani si faptul ca mi-e somn seara, adorm foarte repede.
Greata nu mi-e, probabil ca de-acum incolo...

Va pup pe toate cu drag si sa dea Dumnezeu sa avem toate sarcini fara probleme si bblusi sanatosi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

salut fetele! Ma alatur si io voua.Astazi mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv
UM 15.02.2005 DPN 22.11.2005
O sa ma programez si la medic.si eu am dureri ca la menstruatie sa vedem de acum incolo

Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici ! Am revenit si eu .de fapt m-am intors de vineri dar nu am intrat sa scriu pentru ca eram dezamagita :lasasem lista mica si o gaseam si mai mica .Ina si Laurici imi pare rau pentru voi .Sa va ajute Dumnezeu data viitoare .
Astazi m-am bucurat sa constat cite burtici au aparut .Se cunoaste ca vine primavara .Bine ati venit ,sa fie intr-un ceas bun!
Eu ma simt binisor ,ma deranjaza putin burta dar se pare ca totul merge bine.Vineri ma duc pentru al doilea control.
Nu a aparut nici un moderator sa preia listuta ?Cum se procedeaza ?Poate face una din voi o listuta noua .Pupici !

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor cu burtici:)

incerc sa refac listutza:

PUMUKLI.... DPN 1.11.2005
MIRELA ANCA.....UM 25.01.2005, DPN 1.11.2005
BIC.......UM 26.01.2005, DPN 2.11.2005
MONET....UM 26.01.2005, DPN 2.11.2005
EMI SI MAMI....UM 29.01.2005, DPN 5.11.2005
MANDYKSCH....UM 29.01.2005, DPN 5.11.2005
RIPLEY.... UM 4.02.2005, DPN 11.11.2005
ROXEE... UM 5.02.2005, DPN 12.11.2005
MIMI DUMY....UM 09.02.2005, DPN 14.11.2005
IRINUCA....UM 8.02.2005, DPN 15.11.2005
ROXICA.... UM 17.01.2005, DPN 15.11.2005
CRISM.... UM 28.01.2005, DPN 16.11.2005
PICO....UM 15.02.2005, DPN 22.11.2005

sper ca n-am uitat pe nimeni afara. sintem 11 fete cucuiete cu burtici care inca nu se vad:).
am facut o cerere de cont: id: mamica noiembrie cu parola "mamanoiembrie". astept sa ni se aprobe si-o sa mut listutza intr-un mesaj postat cu contul asta asa incit toate sa putem avea acces la el. ok? sper ca am facut bine....

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Monet

6+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

In mod evident suntem deja o echipa, si probabil vor mai aparea, multe inca nu stiu ce li se intampla, probabil
Sper sa fim toate sanatoase si bebeleii sa fie cuminti si sa stea la locul lor si sa creasca cat mai repede.... eu de-abia astept sa ma vad cu burtica :)
Bafta tuturor!

Ripley

Mergi la inceput