Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Felicitari tuturor, eu sunt o aspiranta ala statutul de mamica..
Bic vroiam sa iti zic de Aruba-am fost in aug.2004 si a fost super sa stii, preturi ok, am fost all inclusiv 2 weeks, snorkeling misto, nu facem windsurfing si insula super civilizata si mincarea si bauturile excelente-nu am decat cuvinte de lauda, sa faceti turul cu jeepul si sa va luati masina sa bateti insula olandeza care e mica si eventual incercati parasalling si skijet..
daca vrei detalii da-mi un Pm..
Nuami bine si copiii sanatosi!
Denisa
IrinucaR spune:
Mirela Anca, cum te descurci cu program de 12 ore si copilut mic???
Eu una sunt un caz cronic de workahoolism
deja ma gandesc cum o sa muncesc alaptand copilul
...
V-ati anuntat sefii??? Eu am povestit ieri la serviciu si toata lumea a fost tare incantata si nu s-a mai fumat in servici (raportul era 3 fumatori la unul nefumator, adica eu), iar acum toata lumea iese din birou sa fumeze pe hol![]()
Pupici ![]()
IrinucaR
5+
www.irinucasisoru.3x.ro
alisia spune:
Fetelor,va doresc sarcini usoare si bb. cat mai frumosi!
Multa grija ,sanatate si ganduri bune!
Speram sa va urmam si noi.....Aspirantele

Alisia
Morgano spune:
Neatza fetelor!
Sper ca va simtiti ok, afara e frumos.... ce mai avem un incaput de primavara minunat :)
Am si eu o intrebare pt voi, va dor si pe voi sanii noaptea si dimineata? Pe mine ma dor fte tare, noroc ca am descoperit ca ma simt mai bine cu un maieu mai stramt elastic..... In timpul zilei e ok, in rest. Greturi nu am, ceva acid si din cand in cand o "buluceala" in stomac, dar nu greturi din alea de care se plang mai multe. Si mai am ceva miscari prin uter, dar nu dureri, asa cum am avut si pana acum.
CAt despre a spune la job, eu nu am pb, am afacerea mea, dar asta nu inseamna decat ca uneori lucrez si 15-16 ore/24.... nu cred ca face rau piciului, ca nu ma agit deloc :)
Va pup mamicilor!
Ripley
Roxee spune:
Buna dimineata fetelor
!
Felicitari Irinucai si lui Bic pentru vestile bune primite la
.
Alisia, multumim de urari
. Iti dorim si tie si tuturor aspirantelor sa deveniti
cat mai curand si sa aveti bblusi sanatosi!
Irinuca, sefa nu mi-am anuntat-o inca. Dupa ce voi veni de la medic.
Pup si va mai scriu mai tarziu, acum trebuie sa plec la o sedinta
5+
mimi_dumy spune:
Buna burtici,
am fost aseara la doctor si mi-am vazut "mormolocul" la echo vaginala - are 5 saptamani, mi-a facut si o poza - prima lui poza.
mi-a spus ca e bine pozitionat si mi-a dat sa iau : ac. folic, no-spa, vitamina E si emetiral.
mi-a facut si o lista cu analizele pe care trebuie sa-le fac si sa ma mai duc peste 3 saptamani la control.
eu am anuntat la servici de saptamana trecuta si s-au bucurat toti.
pupici la burtici.
5+
mandyksch spune:
Buna fetelor,
Si eu am fost ieri la doctor.Prima data.Mi-a facut ecografie si am vazut un samburel mic-mic de tot.Saptamana 7/8. Nu mi-a prescris medicamente decat vitamine dar numai atunci cand imi trec greturile.Trebuie sa-mi fac un set de analize (inclusiv testul HIV-se pare ca este obligatoriu acum) si va trebui sa merg regulat si la oftalmolog pentru ca am miopie de 7-7,5. Doamna doctor mi-a zis ca ma pot astepta la cezariana.
Sper sa fie totul OK si sa nu-mi fie f. rau caci cea mai grea perioada (pana in saptamana 13) abia urmeaza.
Aveti grija de voi.
Mandy
IrinucaR spune:
Ripley, sa stii ca eu nu ma resimt prea tare ca sunt graviduta cu exceptia faptului ca de saptamana trecuta am castigat 5 cm in circumferinta bustului si a trebuit sa imi cumpar alt sutien si nu prea mai pot sa dorm pe burta, iar seara ma balonez fff tare si tre sa mai dau drumul la o diviziune de curea.
In rest toate bune si frumoase!!!
IrinucaR
5+
www.irinucasisoru.3x.ro
IrinucaR spune:
Slaba activitatea astazi... nu ati avut nimic nou de raportat?? 
Sper ca "no news, good news" ...
Pupici la toate burticutele
IrinucaR
5+
www.irinucasisoru.3x.ro
dordia2000 spune:
Ma inscriu si eu pe listuta voastra! Azi dim la 5,30 am aflat printr-un test ca sunt insarcinata! UM 09.02.2005. Cam cand ar tb sa ma duc la doctor? Ca habar nu am nimic despre sarcini si copii!
Va multumesc!