Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragi fetelor,

vad ca pina acuma nu am primit confirmarea pentru contul cel nou, asa ca o sa modific listuta in mesajul meu. sper ca in curind sa ne putem folosi de contul mamicii de noiembrie:).

irinuca, nu fi stresata de vizita la doctor de miine - ce bine de tine, o sa te puna la ecograf si-o sa-ti vezi punctuletul. aici in america nu se practica ecografe la fiecare vizita, ajungi sa-ti vezi bebelusul doar o data, daca toate merg bine. doar daca sint complicatii, poate apuci sa-l vezi de 2-3 ori.... asa ca, considerati-va tare norocoase, fetele din romania (si nu numai:)).
sa ne spui, in orice caz, cum a fost. iti tinem pumnii!

eu v-am spus ca am fost vineri, mare lucru n-a fost, doar ca a fost un control general, adica cu toate datele completate (din nou, ca doar acum un an jumate tot asta am facut!), o gramada de fise, apoi doctorita m-a intors pe toate partile, dar fara nici un aparat. si stiti, degete inauntru, a fost ok ca-i draguta doctorita. si-apoi analiza de singe. v-am spus ca rezultatul n-o sa-l am decit cind ma duc data viitoare, peste-o luna! asta in cazul in care totul e bine. doamne, da! doar daca e ceva in neregula, cit de mic, te suna sa-ti spuna. altfel, nu. deci, no news, good news:).

bine ai venit, mandyksch! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina fericita!

mimidumy, iti tinem pumnii pentru vizita la doctor. dupa cum descrii tu simptomele tale, se pare ca totul e bine.

roxee, nici mie nu mi-a fost greata deloc cu prima sarcina, acuma am o chestie:) cind ma spal pe dinti, in rest, nu mare lucru.... doar ceva pofte, dar astea pot fi in capul meu. tinem si tie pumnii pe joi.

va pup, ma duc sa modific tabelasul. aveti grija de voi si mai veniti pe la noi!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">PROASPETE DE MARTIE

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

bine ai venit, roxica! si tu, sa ai parte de o minunata sarcina si bebic sanatos!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (saptamina 6+)

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am si eu o nedumerire, se vede ca sunt mai proaspata pe aici :)
Ce inseamna "contul pt. noi" si cum va functiona? Sa nu ma trezesc ca raman "pe dinafara".....
In alta ordine de idei, le salut si pe cele care au aparut dupa mine.
Am vazut ca o parte din voi merg la medic la eco mai devreme de 7 sapt. Eu merg doar luni cand sunt deja in sapt. 7, atunci mi s-a spus ca pot vedea si piciul :)

O seara faina tuturor!
Ripley

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Buna dimineata fetele !

Cum sunteti astazi?
Un bun venit fetelor mai noi !

Monet, multam fain de incurajare! Nu pot sa zic ca imi chiar faceam probleme din pricina lipsei greturilor , insa ma intrebam de ce mie nu mi-o fi ... mai ales ca meu ma tot intreaba despre asta...
Irinuca, Mimidumy tin pumnii sa fie ok la doctor! Sa ne povestiti cum a fost!

toate fetele din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ROXICA.....CUM AI DPN 15.11.2005, CAND ULTIMUL CICLU L-AI AVUT PE 16 IANUARIE?
NU SE POATE....
POATE VROIAI SA ZICI 15.10....NU?
ESTI ODATA CU MINE!
EU SUNT LA MAMICI SEPT/OCT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

hilde..asa mi-a spus dr...ca se pare ca momentul ovulatiei a fost mult mai tirziu, tinind cont ca eu aveam un ciclu cam la 40 zile....deci ecograful arata o sarcina de 5 saptamini si spunea clar DPN 15.11.2005.....acum si pe mine ma cam bulverseaza ca nu stiu exact data cind schimb luna, dar asta e...conteaza mai putin asta ,important este ca bebe sa fie sanatos si sa-i mearga bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Am fost la doctor astazi!!!
Am dat sange si apoi am facut ecografie si grauntele nostru n-a vrut sa se vada la eco vaginala caci era plina vezica si apoi s-a vazut la eco normala pe burtica BB are 5 saptamani si 4 zile conform masuratorilor, iar conform calendarului are 5 saptamani si 1 zi. Eu una nu cred ca e cazul sa imi fac probleme din cauza diferentei...

Ma voi duce vineri sa iau rezultatele analizelor si sa mai discut o data cu doctorita.
Mi-a recomandat sa iau Prenatale. Aveti idee cat sunt de scumpe???

Pupici la toate!!!

IrinucaR 5+

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

bravo, irinuca! sa-ti traiasca bebe micut si scump - ai grija de el, acuma.

fetelor, am inceput sa maninc mult mai mult ca de o bicei, mi-e ca daca merg in ritmul asta o sa ma fac o balena in toata regula. si in prima saptamina din mai mergem in aruba! tre' sa arat bine in bikinei!

mai veniti, mai scrieti, nu va sfiiti!

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (7+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici! Eu va citesc dar nu apuc sa va scriu .Am lucrat 12 ore ,miine la fel .Sint frinta .Ieri am avut greturi pina la ora 11.30. Este prima data cind am greturi ,am fost gravida de 4 ori ,acum este a 5 oara ,dar pina acum nu am stiut ce-s alea greturi .
Preturile la vitamine variaza ,Prenatalul este de mai multe feluri ,de 65000 lei ,de 98000 lei ... Eu initial mi-am luat prenatal de 98000 lei dar dupa ce am fost la dr. le-am schimbat cu Materna 285000 lei 30 de pastile.La sarcina cu Cosmin am luat Supradin ,foarte bun ,dar si ala este foarte scump 20 de comprimate efervescente 200000 lei sau 30 de pastile 285000lei . Oricum atunci Supradinul era pe lista la gratuite .Acum nu am primit nici un medicament gratuit .Nu se mai dau deloc medicamente gratuite sau compensate la gravidute ?
In curind o sa-mi anunt seful ca sint insarcinata si o sa-i cer program de 8 ore .Pina atunci cred c-o sa intru la fel de rar la burtici 'dar va citesc.Aveti grija de voi !Pupici .
6+

Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, azi m-am surprins pe mine insami si cred ca am inceput doar sa banuiesc ce inseamna sa fii mama.
Am fost la doctor si am inceput sa dau apa la soarici cind am auzit inima lui bebe. Ioooooo lacrimi? Eu care-s mama bascaliei???? hmmmm, mai sa stii ca mamicia asta e lucru mare.

Asadar nu mare lucru. Am fost expediata rapid. Am si uitat cit mi-a spus cit are embrionul. Parca 6 saptamini si cinci zile. Are 1 cm si totul se pare ca e bine. Mi-a dat sa incerc alte prenatale, dar eu ma simteam foarte bine cu astea ale mele.

Mi-a spus ca cu raceala e OK, ca daca febra ar fi afectat fatul nu i-ar batea inima. Nu ma intrebati cite batai si alte detalii din astea ca aici nu ti le spune nimeni si nici nu vreau sa-mi incrac memoria.

Trebuie sa revin peste o luna la control, timp in care voi face acele analize de singe si urina. Apoi ecografie (e acelasi lucru cu ultrasound, da?) nu mai pup pina in luna a cincea...

Felicitari IrinucaR.

Monet, de ce va duceti in Aruba? Faceti windsurfing? Noi am vrut sa mergem anul trecut, dar tot in Hawaii an "esuat" apoi am regretat ca am aflat ca pentru incepatori cea mai buna e Aruba.
Daca nu faceti windsurfing am inteles ca e cam plictiseala...

Mergi la inceput