Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005
Raspunsuri - Pagina 12
IrinucaR spune:
dordia2000, bun venit in club!!!
Eu am avut UM pe 08.02.05, asa ca pot sa iti spun ca Data Probabila a Nasterii in cazul tau va fi in jur de 16 nov 2005.
Ar trebui sa te duci sa faci analizele de sange si urina, si sa te consulte un doctor ginecolog, care iti va urmari evolutia pana la nastere.
Eu una am facut si o ecografie acum doua zile si am vazut un saculet embrionar de 8.2 mm
, astazi ma duc sa imi interpreteze rezultatele analizelor.
Deja iau vitamine Prenatale.
Sper ca te simti bine si posteaza orice intrebare, una dintre noi sigur iti va raspunde...
IrinucaR
5+
www.irinucasisoru.3x.ro
mimi_dumy spune:
dordia, bun venit.
si eu am avut UM ca si tine pe 9 feb.
eu te sfatuiesc sa-te duci la ginecolog sa-ti faca un control si o echografie si apoi la medicul de familie pentru analize.
eu am fost ieri la medicul de familie
si mi-a dat trimitere la analize, dar cand i-am zis sa-mi transcrie reteta data de ginecolog mi-a zis ca sa-le cumpar ca nu sunt gratuite(ac. folic, vitamina E, no-spa, emetiral).
m-am dus la sensiblu si am intrebat, surpriza : se dau toate gratuit pentru gravide.
luni ma duc la ea si ii spun de medicamnte si o sa-i cer si transferul la alt doctor, ca nu am chef sa dau bani pe medicamente pe care pot sa-le iau gratuit.
aseara totusi mi-am cumparat no-spa ca m-a durut cam rau burtica.
pup burticile.
5+
Roxee spune:
Buna fetele!
Am fost si eu aseara la medic si am vazut sacul embrionar
!
Bic a vazut si embrionul, zicea ca avea cca 1mm, dar ea e un pic mai "mare" ca mine.
Mimi, cat masoara "mormolocul" tau drag si scump
?
Irinuca, vad ca si la tine s-a vazut doar sacul embrionar. De 8,2 mm zici? Bravo!
Cred ca embrionul se va vedea saptamana viitoare. Tu ai avut UM parca pe 8 feb, la trei zile dupa mine, nu?
Dordia, bine-ai venit!
Oare ce mai face Monet? Ieri n-a scris. Poate azi mai aflam vesti de la fetele de peste ocean. Si de la ea, si de laBic...
Ok,
acum toate fetele,
5+
IrinucaR spune:
Am fost sa iau rezultatele analielor la sange, toate sunt super bine, numai ca am Rh negativ... la aceasta sarcina nu e nici o problema, s-ar putea la urmatoarea, o sa vedem!!!
Doctora mea nu mi-a facut o consultatie ginecologica, doar eco vaginala si interpretarea analizelor si a zis ca ne mai vedem in saptamana 11.
Intre timp trebuie sa rezolv si cu medicul de familie (trebuie sa ma inscriu)...
Pupici la toate si sarcina usoara in continuare!!!
IrinucaR
5+
www.irinucasisoru.3x.ro
mimi_dumy spune:
Roxee,
nu mi-a masurat doctorul "mormolocul", mi-a facut echo vaginala doar ca sa-l vada daca e bine pozitionat.
peste 3 saptamani o sa vedem cat are.
Roxee spune:
Multam de raspuns Mimi. Numai ca atunci cand ai zis
quote:
Buna burtici,
am fost aseara la doctor si mi-am vazut "mormolocul" la echo vaginala - are 5 saptamani, mi-a facut si o poza - prima lui poza.
mi-am adus aminte ca pe pozele de eco vaginal sunt trecute si dimensiunile embrionului, daca acesta se vede. Si pentru ca suntem aprox de aceeasi "varsta" eram curioasa ce ti-a spus vis-a-vis de asta.
,
5+
puiudana2004 spune:
Era cat pe ce sa ma inscriu pe lista voastra de noiembrie,dar aseara am aflat ca bb al meu nu mai e.UM 27 ian,sangerare pe 3 mar, trat cu Utrogestan si totusi nu a mai vrut sa stea cu mamica si taticul lui.Poate reusesc sa prind luna decembrie ca nu ne dam batuti asa usor.La toare va doresc sarcina fara probleme si nastere usoara.
dpuiu
mimi_dumy spune:
Roxee,
m-am uitat pe poza si apare scris
F:50
G:73
IP:5
-MM-
habar nu am ce inseamna.
"mormolocul" se vede foarte bine in poza, o sa incerc sa-o scanez.
am pus poza : http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaeladobre1977/my_photos
mimi_dumy spune:
puiu dana
, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta , dar nu-ti pierde speranta si o sa vezi ca o sa fi iar
si ca de data asta o sa fie bine.
Morgano spune:
dana puiu, sorry pt problema asta.... dar e doar o intamplare si sunt sigura ca peste nu mult timp ne vei anunta ca esti din nou in club.
Ai tu grija de tine si incearca din nou, multora li se intampla asta, mai ales prima oara.
Te asteptam cu vesti bune curand!
Fetele care au fost la medic: pt eco vaginal trebuie sa fii cu vezica plina? Sau doar pt eco normal la bb?
Eu doar luni merg.... sa se vada ok :) sper, de-abia astept!
Eu am intrat in sapt 7 azi, conf. calculelor de pe site, ca dupa ale mele nu as fi stiut pe ce lume sunt :))
Ripley