Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Multumim de urari fetelor, sa aveti parte de o primavara splendida si gugulici sanatosi si mancaciosi!
Katink: bafta multa , mei cat ne mai tii pe jar!
Despre statul pe spate nu cred sa fie o problema momentan mai ales ca bebeii nostri au undeva intre 200 si 500 de grame.
Va garantez insa ca din luna a sasea sunt slabe sperante sa mai stati, va sufocati si aveti ameteli datorita comprimarii.
Va pup dulce si sa primiti multe floricele!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

LA MULTI ANI !!! pentru 8 Martie,TUTUROR BURTICUTZELOR,SA FITI SANATOASE ,IUBITE SI SA AVETI BBI CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!
Eu astazi am mari emotii:ca si KAtink am programare la echografie,si se pare ca o sa fie chiar in acelasi timp,pentru ca eu ma duc la 2.30 ceea ce e ora 4.30 ora Romaniei si sunt varza ca nu i-am mai vazut pe micutzi din 2 ianuarie,ma rog sa fie totul bine ,sa fie sanatoshi,pentru ca echografia asta este echivalentul celei morfologice din Ro.(iar ingrijorarile mele sint din cauza ca inca n-au miscat)
In al doilea rind,poate aflu si ce sex au,ca sa ma treceti la listutza!
VA PUP PE TOATE CU DRAG si va tin la curent,numai ca o sa ajung tirziu deseara acasa,dupa ora 8 ora Ro.
Bella si Sandibelii (21 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

LA MULTI ANI TUTUROR VIITOARELOR MAMICI SI UNELE DINTRE NOI MAMICI A DOUA OARA,CHIAR A TREIA OARA!

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Katink si Isa multa bafta la eco...sa veniti cu vesti bune!!

Fetele...si voi pe la 18 sapt, simteati asa de rar cum bb misca..sau aproape deloc..adica la distante mari de zile?? Ca eu nici nu mai stiu ce simt...

Cu crema...am sa fac si eu un sondaj.Pentru sani ce folositi? Pentru fata mai e buna sa folosim crema de dinainte de sarcina?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik25me spune:

La multi ani!!!!
Si o primavara cat mai frumoase tuturor mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by anis

Fetele...si voi pe la 18 sapt, simteati asa de rar cum bb misca..sau aproape deloc..adica la distante mari de zile?? Ca eu nici nu mai stiu ce simt...

asa e si la mine....si citind de multe ori ce scrie katink...suntem la o diferenta de 1 zi(eu dupa ea)....ma tot gandesc daca la mine e normal...caci eu habar nu am ce simt....adica simt uneori ceva....dar dr. meu spunea ca ar fi prea frumos sa fie bb, in sensul ca la prima sarcina incep dupa 20 saptamani...si fiindca si sunt subtirica.....dar ma tot gandesc....ca poate el se refera la adevarate loituri.....nu aceste "mangaieri" din partea lui bb

si ca sa nu va dau pace si sa va strezes pana la sfarsit: cum e cu dormitul pe spate?

peca
18+
_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani! mamici, viitoare mamici si bebici!

Sa dea Domnu s-avem parte de o primavara frumoasa si senina, fara probleme!

Pupici
17+2 si bb Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi ani fetele!!!!!
Isa si Katink va tin pumnii sa aflati ce aveti in burtici .Sper sa fie totul bine.

Peca dormitul pe spate nu este indicat pentru ca sarcina iti apasa pe coloana vertebrala si intestine iar digestia nu se face corect.De asemenea provoaca umflarea vaselor de sange la periferii(anus) ceea ce provoaca hemoroizi.
Cea mai indicata pozitie de somn este pe partea stanga pt este ideala pt digestie si transportul hranei de la mama la bebe, dar si dormitul pe partea dreapta este ok.

Adriana si Aidan 23sapt+2zile

Mergi la inceput

Fetele, sa vina mai repede caldura...sa o punem si noi de o mare intalneala, ce ziceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca,
am gasit in cartea mea "Ghidul femeii gravide" ceva legat de statul pe spate.

"Exercitii de relaxare:
- asezati-va comfortabil cu capul si gatul sprijinite pe perna. Sau stati culcata cu picioarele desfacute si umerii sprijiniti pe perna, astfel incat sa nu fiti la orizontala (deoarece pozitia perfect orizontala poate impiedica circulatia sanguina catre fat, in special in ultimile luni de sarcina)..."

In legatura cu miscarile lui bebe, poate eu fiind si mai mica de inaltime, uterul mai micut , poate de asta il simt mai bine....
Sunt sigura ca si puii vostri se misca, dar la 150-250g cam cat cantaresc ei acuma, nu au forta multa sa se faca simtiti... si daca aveti si mai mult lichid ... innoata mai bine si nu se lovesc de peretii uterului.... Imi dau si eu cu parerea ca sa va linistesc

Numai bine,
Katink 18+

Mergi la inceput