Mamici de iulie-august 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Irda spune:
Anis, din partea mea putem pune de o intalnire si maine! (glumeam)
Numai ca eu lucrez dupa-amiaza de la 12-20.00 deci in timpul saptamanii mi-ar fi imposibil din pacate! si tare as vrea sa va cunosc si eu ! Asa ca poate intr-un week-end sau poate ma hotarasc sa intru in medical pana-n prenatal ca la mine la serviciu se fumeaza de zici ca-i cafenea
!
E bine sa mai asteptam nitzel sa se mai incalzeasca vremea, dar totusi ar fi bine macar sa fixam o locatie...unde sa primeasca un grup mare de burtici, eventual undeva unde nu se fumeaza!
Pupici
17+2 si bb Daria
Irda
Monica-Elena spune:
La multi ani burticute.

Car despre intalnire eu zic sa o facem in week-end ca sa poate veni cat mai multe burtici, dar sa se mai incalzeasca afara.
Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
irinabungau spune:
Hai ca fac ce fac si mai fug din pat...
Nique15, eu sunt foarte multumita de Sanosan, intra foarte bine in piele si imi place cum miroase. Desi dupa cum reiese din articolul pe care l-a gasit Peca, parfumantul respectiv poate provoca alergii , vad ca la mine s-a comportat ok.
Peca, multam fain pentru sapaturile facute in legatura cu crema Sanosan. Apropos Peca, eu am 17 sapt. si am inceput sa-l simt foarte usor pe bebe al meu inca de pe la 16 sapt... doctorul mi-a spus ca este posibil fiind slabuta - asta pentru ca s-a mirat asistenta lui care tocmai citise pe calendarul acela pe care-l folosesc ei ca numai peste vreo 2 saptamani ar trebui sa inceapa sa miste... Eu nu inteleg totusi de ce este asa mare diferenta intre calendarele astea, doctorita de familie - conform acelui calendar - imi spune una, doctorul meu ginecolog imi spune alta... si tot dupa calendar... Asta asa, ca sa ne zapaceasca de tot!!! Iar bebe tot ce vrea el face, nu s-a luat dupa calendarul lor, le-a luat-o inainte 

Va pup si distractie faina deseara daca mergeti pe la vreun streaptease!!!![]()
![]()
Irina si bebe 17 sapt.
Katya spune:
Salut fetele si la multi ani!N-am mai citit deloc ce s-a mai scris,nici n-am prea putut sa intru pe site,nu stiu de ce,adica pe forum,o sa ma uit pe urma la pagina cu carucioare,sa vad cum stam,oricum,voiam sa va spun ca am fost ieri la eco si,pe linga ca totul e in regula(asa ti se spune aici,cum ca e bine,mai multe,doar ce vezi si pricepi tu,raportul merge direct la ginecolog)am aflat ca vom avea o FETITA,deci inca un carucior roz in iulie!
Sintem bine,doar cu gingivita uneori,cu dureri de spate mai nou si cu kg cam multe(10 in 19 sapt si ceva)...ma cam rasfat,maninc tot ce poftesc,nici n-am avut greturi...,lasa,slabim dupa aia.
Va pup si va doresc sarcini usoare si sa auzim numai de bine!
Katya-19 sapt+4
irinabungau spune:
Apropos, nu mai stiu cine a dat ieri un site din SUA cu imbracaminte pentru gravidutze, parca Adriana... Ce hainutze frumoase, zau asa!!! Nu ca ale noastre!!! Ce noroc aveti fetelor, va puteti imbraca frumos si aveti de unde alege...
Pupici din nou,
Irina si bebe 17 sapt
brianamica spune:
Fete, am o prolema "dureroasa" si nu stiu ce sa fac.
De azi dimineata ma doare o masea ingrozitor. In afara de faptul ca nu pot sa iau nimic am auzit ca nu pot merge la stomatolog ca nu mi se face anestezie (interzis gravidutelor..). Ce fac? Ca medicamente nu pot lua, la doctor nu imi vine sa merg fara anestezie si ma urc pe toti peretii
. Simt maseaua undeva prin creier....
Voi ce stiti de treaba asta?
Briana 17s+
mamini spune:
la multi ani, fetelor!
briana, sigur ca poti merge la stomatolog, chiar e recomandat ca eventualele probleme stomatologice sa le rezolvi in trim II de sarcina. radiografii nu e recomandat sa faci, dar si alea se pot face in caz de nevoie neaparata( morfologia fetala incheiata, aproape, la 17 sapt), plus ca ar trebui sa aiba sortz de plumb si tubul limitat la fata, nu indreptat spre uter. in plus, anestezia nu e recomandata in trim I si III, dar se poate face,- CEL MAI BINE IN TRIM II- cu subst care contin putina adrenalina. anestezicul se dispune local,trebuie aspirat la infiltratie, subst nu intra in circulatia sanguina si nu ajunge la bebe. curaj! mai bine asa decit apoi antibiotice pt complicatii sau bacterii trecute in singe. suna si fa programare, o sa fie bine!
Mamini 16s+6
Monicutz spune:
La multi ani fetelor si fetitelor!!!
Briana, eu am fost la dentist si mi-au facut o anestezie fara componentul ala care e interzis. Si intr-adevar, simti un pic mai mult, dar nu e foarte nasol. Eu zic sa te duci macar sa te vada, ca poate macar te curata un pic, sa nu te mai doara asa rau. Nu cred ca e bine sa faci nici infectie. Trebuie intrebat la dentist ce e voie si ce nu, ca acum nu mai esti sum 3 luni sa fie bb ffff mic si usor de afectat.
Katya, felicitari pentru fetita. Cum te mai simti? N-ai mai scris de mult!
Katinka si Bella, n-ati aflat inca nimic??
Va pup si la multi ani si cate o floricica pentru toate
.
Va pup.
, 22s
Oana C spune:
Peca,
dormitul pe spate nu e bun in timpul sarcinii pt ca toata greutatea uterului (inclusiv bebe) apasa pe spate, intestine si 2 mari vase de singe: aorta (vena care aduce singe de la inima in tot corpul) si vena cava inferioara (cea care aduce singe din partea inferioara a corpului in inima). Asta poate provoca dureri de spate, hemoroizi, indigestie, poate interfera cu respiratia si circulatia singelui si poate cauza hipotensiune, presiunea singelui mica si bebe primeste mai putin oxigen.
Chestiile astea le-am gasit in citeva carti, una din ele "What to expect when you're expecting" ... ca doar nu m-am desteptat eu asa, peste noapte. Poate doar medicinistele de pe aici sa ne spuna mai multe ... si cele care nu au lipsit la orele de anatomie ![]()
Va pup,
Oana C si
21+ sapt