Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

La Multi Ani! tuturor deja mamici si celor deja in devenire

mai fetele m-ati inebunit cu dormitul pe spate.....am citi ca ....se pare nu e bine...dar de ce?....ca....am impresia ca dr. de aici ori sunt neinterseati de paciente....adica aflu, citind, niste lucruri care mi se pare normal sa ti le spuna dr.......sau nu iti povestesc de detoate...doar ca sa nu iti faci griji(poate e mai bine asa)....dar fiind atat de slab informata.....ma simt pitica pe langa voi....si am impresia ca trec prin sarcina ca gasca prin apa
e drept nici nu am mai avut/cunoscut indeapropare pe cineva care sa astepte bb....si sa-mi povesteasca si sa mai aflu cate ceva......dar....

asa ca ce e cu dormitul....si pozitile dormitului?

@katink bafta azi la control....si fara multe emaotii....daca poti

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina sa stii ca si eu am avut o luna si ceva de sangerari si probabil cauzate de placenta jos inserata si am stat in medical si mai mult in pat. Dar nu chiar numai in pat...ieseam si eu 10 min sa iau aer, ma miscam nitel prin casa dar e adevarat cu greu si cu mare mare grija. Acum multumesc lui Dumnezeu ma simt bine si nu am eu voie sa fac efort dar ma simt si eu un om normal, merg pe jos destul de mult, bat magazinele, alta treaba. O sa fie bine si la tine!
Katink bafta multa azi la dr. Abia astept sa vad ce ai la burtik.Sa ne zici repejor dupa ce vii ce este acolo la tine Nu ca ar conta prea mult dar sa stim si noi. Sa fiti sanatosi!
Laura tu ce mai faci? Cum te mai simti, totul e ok cu tine? Sper sa fie bine.

Ioana
21 S

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinabungau

Anis, eu folosesc Sanosan crema pentru vergeturi, nemteasca , nu este foarte scumpa - 200 mii lei - si din cate am inteles este foarte buna si miroase frumos. Poate ne poate spune Katink mai multe despre marca asta, fiind nemteasca.

Irina si bebe 17 sapt.

am voie desi nu sunt Katink:

comentarii luate de pe o pagina ce testeaza cremele:
"...............doar un singur defect are crema de gravide Sanosan...contine substante parfumante, care pot declansa alergii;
Firma Mann & Schröder ne scrie: incepand de la produsele cu nr:337000 sub. parfumante au fost inlaturate....este adevarat...dupa cum demonstreaza testele...nu mai contine nici o subst. parfumanta care ar putea produce alergii....nota de test: bun la f. bun......."

produsul Sanson pt. copii este comentata asa:
".....este cotat cu foarte bun...desi produsele "Sanosan Baby Öl" dupa aceste teste...au demonstrat ca nu mai sunt asa de bune...caci contin acum sunst. mirositare si 10%: parafina/produse cu ulei de pamanat/silicon lichid.....de aceea i se scad iarasi 2 puncte ajungand la "multumitor!"

[dupa cate am mai intels citind prin net...dupa un anumit test unde produsele sunt coate f. bine...isi cam schimba componentele...neanuntand...si deci reducandu-si calitatea.. si mai ales nespecificand pe prospect.......din pacate!]

peca

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc burtici dulci .
O sa va spun, doar ca am programarea la 16.30 ca vine si sotul cu mine, asa ca mai pe seara va scriu ce am facut si ce s-a vazut, daca s-a vazut

Numai bine,
Katink sapt.18 + 6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina,
il legatura cu crema asta, eu nu stiu nimica, nu am folosit si nici nu imi suna cunoscut

Numai bine,
Katink sapt.18 + 6zile

Mergi la inceput

aici aveti seit-ul principal al firmei producatoare al produselor Sanosan....iar la Brands....veti gasi toate gama de produse(firme)..produse de firma mama......din pacate fara alte poze7explicatii

http://www.mann-schroeder.de/f_start.php?lang=en&page=

peca

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

La multi ani tuturor mamicilor si tuturor fetitelor. Sa va dea Dumnezeu sanatate si impliniri.
Hai sa bem o fara alcool si sa ne luam cadourile de la ai nostri soti .
K15+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, multumesc pentru raspuns, cred ca ai dreptate pentru ca m-a mai durut si ieri si ma doare si azi putin(inteapa). Cred ca e de la marirea uterului pentru ca bb creste destul de repede in aceasta perioada.
K15+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata frumoase gravidute!
LA MULTI ANI tuturor, sa fim sanatoase, iubite si sa aducem pe lume niste ingerasi frumosi si sanatosi! Sa va faceti timp macar astazi sa va rasfatati un pic, pentru ca asa se cade intr-o zi frumoasa de primavara!

Irina si din partea mea multa sanatate si mai ales multa liniste pentru tine si bebe! Stiu ca este greu sa stai in pat, inevitabil te fura gandurile rele (ti-o spune cineva care s-a chinuit cu o sarcina si a si pierdut-o la 6 saptamani), dar intra pe DC si citeste incurajarile noastre. Va fi bine totul daca ai grija de tine si-l asculti pe doctor!

Astept vesti bune in continuare de la voi toate, mai ales cele care astazi faceti vizita la doctor! Si noi incepem sa avem emotii pt ca saptamana viitoare mergem la a doua eco morfologica... sper si eu ca placenta mea sa se fi ridicat, caci la prima ecografia mi-a spus dr ca e praevia marginala!
In rest miscam destul de bine, noaptea trecuta chiar am trezit-o din somn pe mami pe la 3,45 ca sa se joace cu noi..., lasa ca mai doarme ea si la serviciu
Si eu as fi interesata de crema Sanosan... Cum ti se pare Irina, intra repede in piele, vezi vreun efect imbucurator? Si mai am o problema cu mancarimile care ma apuca seara pe pielea de pe picioare si pe burta mai ales... Voi patiti asa ceva?

Va pupam si sa auzim numai de bine!

Ioana si bblina 19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by peca
mai fetele m-ati inebunit cu dormitul pe spate.....am citi ca ....se pare nu e bine...dar de ce?....ca....am impresia ca dr. de aici ori sunt neinterseati de paciente....adica aflu, citind, niste lucruri care mi se pare normal sa ti le spuna dr.......sau nu iti povestesc de detoate...doar ca sa nu iti faci griji(poate e mai bine asa)....dar fiind atat de slab informata.....ma simt pitica pe langa voi....si am impresia ca trec prin sarcina ca gasca prin apa
e drept nici nu am mai avut/cunoscut indeapropare pe cineva care sa astepte bb....si sa-mi povesteasca si sa mai aflu cate ceva......dar....

asa ca ce e cu dormitul....si pozitile dormitului?

revin...ca inca nu m-a lamurit nimeni...ce e cu dormitul...si pana nu aflu tot la asta imi fat capul

peca

_

Mergi la inceput