Mamici de iulie-august 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
Kulta..intepaturile sunt clar de la marirea uterului...mai ales cand nu ai dureri mari..si eu m-am speriat ,noroc ca m-a linistit dr...
Asa ca e de bine..
Irina...sa stai cuminte in pat si sa-l asculti pe nenea dr...si cu ajutorului lui Dumnzeu va fi bine!
AniS
si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
anis nu iti face griji, cum am spus bebeii au propriile lor programe de miscare.Baietelul meu a miscat pt prima data in ultima zi din saptamana 18.De atunci se misca tare, dar sunt si zile cand este foarte lenes :)
Crema de vergeturi nu folosesc dar ma dau cu ulei de plaja Garnier, functioneaza perfect impotriva mancarimii.Pana acum nu am probleme cu vergeturile sper sa fie asa pana la sfarsit :)
Adriana si Aidan 23sapt+1zi
gabirus spune:
Anis, si eu folosesc tot crema Chicco si un unei special de la Weleda (ulei de migdale, germeni de grau si Jojoba, plus extract de arnica). Pana acuma mi s-au parut excelente. Si burta mea e mult mai mare ca data trecuta ... e cam cu o luna in avans. Si kilogramele sunt mai multe de data asta.
Fetelor, voi aveti cearcane? Ca eu arat asa de obosita, desi dorm destul ... parca si data trecuta am fost mai "sifonata" in sarcina si cateva luni dupa ... dar vroiam sa intreb daca si voua vi se intampla.
Dureri de burtica vad ca avem cam toate, asa ca e clar ca nu e nimic neobisnuit aici. Mai bine sa ne calmam.
ca ingerasii stau ei cuminti acolo.
gabirus
Monicutz spune:
Salut burtici,
Revin si eu dupa mai mult timp :).
Oana C, si eu ma trezesc dimineata pe spate de multe ori. Eu ma gandesc ca daca era chiar asa nasol, zicea bb ceva, dadea el mai tare sa simtim.
Irina, am inteles/am vazut la prietene de-ale mele ca repaosul la pat la o sarcina cu probleme face minuni. Incearca sa nu te necajesti prea tare si gandeste-te ca nu dureaza mult. Bafta multa si sanatate.
Anis, eu am folosit crema Palmers pentru vergeturi (are desenata o graviduta pe ea). Iar acum incerc ceva de la BodyShop cu unt de cacao, tot pt gravide. Dar cred ca m-am decis ca prefer Palmers-ul.
Palmyrah, felicitari pentru baietel. Vad ca toate in jurul datei de 15 avem baietei :).
Va pup si sanatate maxima!
, 22s
corbioana spune:
Buna tuturor burticilor!
Cristina felicitari pt bebe boy nr. 2 
Tu esti deja obisnuita, asa ca vom profita de experienta ta sa ne zici si noua cum crestem cu robotei si tractorase ![]()
Irina multa sanatate! Nu te ingrijora din cate vad eu cam jumate din mamici in ziua de azi au placenta joasa, si a mea e usor jos inserata, mi-a zis o dr. gine ca se poate ridica odata cu sarcina in timp. Totul e sa urmezi sfaturile, nu efort, aia nu aia nu...stii tu...
Anis draga iti povestisem cu cremele in we dar iata ca nu mai e strop de mesaj de atunci din pacate deci nu l-ai citit. Eu folosesc crema antivergeturi Maternite de la Galenic: Elancyl, cred ca la pret e cam la fel cu cea de la Chicco (aprox.650.000 lei) la 150 ml cu care ma dau pe sani, burtica si coapse zilnic si vad ca ma tine de aprox 2 luni. In rest pe corp creme, uleiuri si lotiuni de corc ce foloseam si inainte si pe gambe si glezne un substitut al lui venoton (gel).
Gabi sa stii ca si eu am cearcane uneori mai accentuate desi nu pot sa zic ca de la oboseala sau nesomn ca inca nu e cazul. Maiu pun si pe seama calculatorului. Nu sunt mereu la fel.
Noapte buna!!! 
Ioana
21 S
cin spune:
Buna dimineata burticutze...
LA MULTI ANI!!! sa aveti o zi minunata, cu multe flori 

..bebei sanatosi
si multa, multa dragoste...
Nicoleta
andre_ea spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI! PENTRU CELE MAI FRUMOASE MAMICI DIN LUME. SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA, PLINA DE FERICIRE SI BEBELUSI SANATOSI!
LA MULTI ANI!

Andy si
19+
Katink spune:
Buna dimineata mamici si viitoare mamici cu burtici!
La multi ani din partea noastra
, azi de ziua femeii, va dorim o primavara insorita cu multe realizari, o zi frumoasa plina cu flori si un an in care visul vostru cel mai mare sa devina realitate!!!
Pupici,
Katink
sapt.18+6zile
corbioana spune:
La multi ani tuturor mamicilor in devenire sau celor care sunt deja mamici a doua oara!!! Multa sanatate, si bucurii si bebelusi sanatosi si cat mai cuminti la vara!!! 
Sa bem si noi azi in cinstea noastra o cupa de sampanie mica mica de tot macar! ![]()
O zi minunata la toate!
Cu drag,
Ioana
21 S
irinabungau spune:
Hai la multi ani mamicilor, sa traim si sa fim sanatoase si sa avem bebelusi sanatosi si norocosi!!!
Ioana , Moni, Anis, va multumesc mult pentru incurajari, sunt si voi fi cuminte si voi papa tot din farfurie... Ce pacat ca astazi nu pot vedea si eu un streaptease masculin...

Dar nu ma fac eu mare???? Hai ca nu-i chiar atat de rau sa stai in pat daca ai ce citi...
Anis, eu folosesc Sanosan crema pentru vergeturi, nemteasca , nu este foarte scumpa - 200 mii lei - si din cate am inteles este foarte buna si miroase frumos. Poate ne poate spune Katink mai multe despre marca asta, fiind nemteasca.
Va pup mamicutelor si va doresc distractie cat mai frumoasa astazi.
Irina si bebe 17 sapt.