Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetelor!Iata ca pe parcursul concediului meu s-a scris,s-a scris!Ma bucura activitatea de la noi de aici.Va pupic pe toate,va doresc un sincer "La multi ani!" pentru ziua de maine si tot ceea ce va doriti!
Peca,aceeasi senzatie am si eu legata de burtica,eu tot la calculator il chinui pe BB. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi pana la prenatal,serviciul meu e de asa natura ca stau 12 ore pe scaun in fata calculatorului.
Acum va pupic dulcic si promit sa revin miercuri cu date despre vizita la dl doctor,pe care o voi face maine.
nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nu pot sa cred ca ultimele 3 pagini au fost sterse...

Cristina felicitari pentru baietel, ma bucur pentru tine, sa fie sanatos si sa creasca mare.

Succes la toate fetele ce vor merge la doctor sa vada ce au in burtici.Sper sa aveti ceea ce va doriti.

De cateva zile ma inghionteste baietelul meu de numai, o face mai ales dimineata devreme, atat de tare ca ma trezeste si dureaza vreo 10min.Sentimentul de a-l simti este excelent :)
Burtica ma doare din cand in cand datorita maririi uterului.Oricum merita pt puiutul meu :)

Adriana si Aidan 23sapt+1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna seara buticutze,

Vad ca multe fete au probleme. Le doresc tuturor numai bine si sper din tot sufletul sa se rezolve.
Irina in primul rand nu trebuie sa te stresezi, cred ca o sa fie bine pana la urma!! Tin pumnii sa fie bine

Cristina felicitari pentru baietel!!!
Vai dar ce multi baietei....Azi am fost la medic si chiar vorbea o asistenta ca anul acesta s-au nascut foarte multi baieti...Mai spunea ea este "anul Cocosului"....si ca baietii nascuti anul acesta o sa fie foarte norocosi. Sper sa fie asa!!

Fetelor voi visati urat?? Eu de cateva zile nu visez prea frumos...Si ma trezesc dimineata ...de parca nici n-as fii dormit....Sper sa treaca repede cosmarurile acestea.

Pupici!!

Lory si baietelul din burtik 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Bebelusii vostri misca tot timpul? Ca a mea pare ca este o somnoroasa si nu misca dimineata, de ma face sa ma ingrijorez daca mai este acolo. Apoi vine seara cind incepe sa isi arate "talentele" pt vreo 15 min sau mai mult. Atunci sint fericita iar ca o simt.
Apoi merg la culcare, ma trezesc a doua zi si iar n-o mai simt ...
La voi cind misca sau cind misca mai tare? O fi ceva rau daca nu misca de mai multe ori pe zi????
In plus, de cite ori ma trezesc in timpul noptii sint asezata pe spate, ceea ce am citit ca nu este bine; nu stiu cum ajung in pozitia aia, ca am si perna lunga (body pillow) si am grija sa adorm intr-o parte....

Irina, asa am si eu, dar eu nici nu ma mai gindesc la asta. Astept sa vad ce se va intimpla; poate o sa se ridice, poate nu, Dumnezeu stie; oricum, nu putem face nimic pt asta. Si dr mea o sa ma tina sub control. Eu nici nu mai merg la servici, ca mai bine e sa avem un bebe sanatos decit sa risc sa se intimple ceva.

Ieri am fost cu sotul si am cumparat patut si rocking chair. Au aia de la magazine o gramada de selectii, ca iti ia toata ziua sa te decizi si la sfirsit inca nu esti convinsa daca vrei alb sau culoarea lemnului .... Noi am cumparat marca Pali, cam scump, dar tati vrea ca fetita sa fie "moderna" si patutul sa aiba stabilitate f buna. La fel si cu salteaua de patut, au aia o gramada de modele, dar tot la "recomandarea" taticului am cumparat una marca Colgate (da, stiu, suna ca pasta de dinti, dar este cea mai buna marca de aici, pe linga Sealy), foarte solida (adica tare), cu margini care nu se lasa cind calci pe ele, combinatie de arcuri foarte multe si burete mai tare si alte citeva rinduri de nu stiu ce pt ca arcurile sa nu iasa in afara, plus este acoperita cu un amterial rezistent la apa, care se spala si antibacterial ... Noroc cu sotul, ca stia ce sa intrebe si despre ce era vorba, ca eu eram cu totul pe dinafara.

Rocking chair am cumparat marca Dutailier, adica am facut comanda, care dureaza intre 6-12 saptamini. Asta e cea mai recomandata marca de aici.
Am o carte, "Baby bargains secrets" si acolo au toate marcile de produse de care ai nevoie pt bebe si cum sint cotate fiecare. Eu m-am uitat numai la cele cotate A, A-, adica foarte bune. Fetele din USA poate stiu cartea.

Ok, ma opresc aici, sa nu va plictisesc.

Va pup,
Oana C si din burtica 21+ sapt

Mergi la inceput

Oana nu te speria bebeii din burtici sunt ca si noi au zile cand sunt up si zile cand sunt down :)
Si bebe meu mai leneveste cateodata dar are tot timpul grija ca pana la urma sa imi traga niste suturi sa ma asigure ca e inca acolo mare si tare - hehe.
Nu ca e bine cu body pillow?Pentru mine este excelenta, incearca sa o pui cat mai aproape de tine astfel nu te vei mai trezi pe spate.
Acum mi-am comandat mai multe haine de gravidute.
Daca vrei, pt toate fetele din State, poti sa mergi pe : http://www.imaternity.com si pe JCPenney. Au chestii foarte faine si multe la sale.Mie imi este mai comod sa le iau de pe net, mi se par mai ieftine.

Adriana si Aidan 23+1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana,
Eu mi-am cumparat imbracaminte de gravide de la Target; am cautat si la JC Penney, dar erau prea lungi pt inaltimea mea si mi s-au parut putin babesti. Nu zic despre tot JC Penney, pt ca mi-am mai cumparat imbracaminte de acolo inainte de a ramine insarcinata si mi-a placut, dar pt femei gravide nu au marimea mea.
In plus, mai avem un outlet mall foarte mare aici, cu tot felul de magazine, printre care si vreo 2 magazine pt insarcinate. Eu a trebuit sa imi schimb garderoba acum citeva saptamini bune, pt ca la noi este f cald, iar imbracamintea de vara pe care o aveam a ramas "in urma".
Imi place si mie f mult body pillow, dar nu pot sa stau intr-o singura parte, pt ca eu de cind ma stiu am dormit pe burta, asa ca acum mi se pare un chin sa dorm pe o parte; daca stau mai mult intr-o parte imi amorteste toata partea respectiva si trebuie sa imi schimb pozitia; poate si de asta ma trezesc pe spate. Iar perna aia si cu mine ocupam cam 3/4 din pat, asa ca saracu' sot se chinuie sa nu cada jos din pat .... ufffff .... abia astept sa vina bebele, ca m-am saturat!

Te pup,
Oana C si 21+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cris.ana, Lory2004 si Oana C, multumesc pentru incurajari. Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca am o sarcina cu problemute, dar am incredere ca totul va fi bine pana la urma. Mai rau a fost stressul din ziua in care am aflat ca ceva nu-i in regula, dar acum mergem cu Dumnezeu inainte.
Este destul de aiurea sa nu poti face mai nimic in special daca esti o fire foarte activa... dar ma voi obisnui si cu statul in pat...

Oana C, din cate stiu eu bebeii din ziua in care incep sa se faca simtiti isi vor face simtita prezenta zilnic. Si la mine sunt zile in care nu sunt sigura ca l-am simtit sau daca miscarile pe care le simt in burtica sunt miscarile lui... Oricum, pe masura ce vor creste se vor intensifica si loviturile din burtica.

Pupici multi,
Irina si bebe 17 sapt

Mergi la inceput

Si eu obisnuiam sa dorm numai pe burta sau pe spate dar de cand cu sarcina am incercat sa ma antrenez sa dorm numai pe o parte si merge destul de bine.Am stiut de la inceput ca asa va trebui sa fie asa ca am inceput din timp sa ma obisnuiesc cu pozitia de somn.
La fel ii si la mine, perina ii atat de mare ca acopar o mare parte din pat si sotul meu e inghesuit pe un sfert de pat :).
Oricum nu mai avem mult....nu ma gandesc decat la final :)

Adriana si Aidan 23sapt+1zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai fetelor...voi m-ati innebunit azi...ca sa zic asa..
Prima chestie..m-am dus si mi-am luat tensiunea, 10.6...e ok...
Dupa aia citesc..ca la voi misca bebeii f tare..si a mea...din cand in cand si nu pot sa zic inca ,ca imi trage suturi..Sunt eu defecta?

Va intrebasem de creme..voi ce folositi? Eu am un chico pt prevenirea vergeturilor..dar vroiam sa imi mai i-au ...

AniS si bebelina mea dulce 18+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Irina stai cumintica la pat si urmeaza instructiunile dr. Placenta laterala nu e chiar asa de rea cea mai rea e placenta praevia cred ca am scris bine. Eu stau la pat de la inceputul sarcinii, am fost suspecta de sindromul antifosfolipidic, am cercalj si uite ca sunt in sapt 22 si totul este OK si asa va fi pana la cap.Si sarcina este obtinuta prin fertilizare dupa 11 ani de tratamente. Si eu am facut 7 fiole de gravibinon una pe sapt si scobutil sipapaverina injectabil dincauza contractiilor pana acum o sapt cand efectiv nu mai avea unde sa imi faca.Dar mergem mai departe pana la termen asa ca nu dispera gandeste-te la bebe.
Si eu am citit la inceput f f mult si mi-am facut numai rau ca mi se parea ca am toate simtomele de boli aiurea. Dar uite ca suntem bine si convinse ca asa va fi pana la capat.

Monica si broscuta din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput