Mamici de iulie-august 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Va povestesc maine tot ce am facut la control
Cu burtica e bine, doar atunci vineri nu stiu ce a fost cu mine, m-am sitit si putin rau... dar sambata si duminica nu am mai avut probleme.
Dureri de burtica mai am si eu periodic, dar cred ca e din cauza ca uterul se mareste, se ridica... si mai ales cand se intinde bebelusul nu mai pot sta pe scaun, trebuie sa ma ridic in picioare, ca sa aiba loc de intins

Ancusor,
pentru durere de cap poti lau paracetamol fara nici o problema. Dar de ce ti-e teama sa nu faci preeclampsie? Ai mai facut? Sau cum se face, te doare capul si faci preeclampsie?... ca eu nu ma pricep

Numai bine,
Katink sapt.18+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Katink, n-am facut ca n-am mai fost insarcinata dar citesc prea mult. Am o carte in care scrie ce complicatii pot aprea in sarcina printre care si aceasta preeclampsie care se manifesta cu dureri de cap (nu stiu ce chestie faci la cap) si hipertensiune arteriala. Cu tensiunea am avut probleme din cauza unor anticonceptionale nenorocite luate fara nici un fel de analiza. Mi le-a dat doctorul pur si simplu si un an de zile am luat medicamente. Cu tensiunea stau bine ca mi-o iau aproape zilnic.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt de groaza cu zice sotul meu. Am vreo cinci carti acasa si tot mai citesc din ele. Si bineinteles ca retin numai lucrurile rele si-mi fac griji ca nu cumva sa pateasca bebele ceva sau eu care sa-i cauzeze lui.

Hai ca mi-am dat drumul la scris!

acusor 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anis, contractiile nu erau dureroase in schimb m-a durut uterul(intepat) ieri aproape toata ziua si aseara.
Sper ca totul e bine. Merg la control poimiine.
Sanatate
K15s+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, stati linistite si nu va agitati ca il agitati pe bebelush!
Preeclasmpsia survine de obicei la sfarsitul sarcinii si trebuie sa va verificati tensiunea, nu va stresati de acum!
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ahaaaa, stiu si eu doua cazuri, unul in Romania o vecina a nascut prin cezariana, inante cu 3 saptamani de termen, pentru ca avea tensiune mare si culmea e ca nu are voie sa iti faca operatie pana nu ai tensiunea stabila si pe chestia sta poti face preepilepsie...
Si alt caz, in Olanda, cumnata sorei mele la fel a patit, tensiune mare, era in sapt 36+5 zile si au internat-o in spital si abia ajunsa in sapt 37+2 zile au reusit sa ii faca operatia.
Si stiu de la sora mea ca avea in camera adusa de asistente o trusa pe care au fost rugate sa nu se uite ce este in ea (si sora mea era insarcinata si era in vizita la comnata cand a fost adusa trusa respectiva). Si tot asa mi-a zis ca din cate a inteles ea scris ceva de epilepsie pe trusa aia.... Deci despre asta e vorba.

Sunt de acord sa citim, sa ne informam, dar nu va mai speriati ca nu faceti bine lui bebe, daca suntem gravide nu trebuie sa stam ca cu drobul de sare ...

Numai bine,
Katink 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna ziua burticutzelor

Eu sunt necajita acum. De unde de dimineata eram vesela si nerabdatoare ca eram programata la ecografie, m-au sunat acum ca nu se mai poate azi si m-au reprogramat maine si eu nu mai am rabdare ca imi facusem atatea sperante pt ziua de azi
Am recuperat saptamana trecuta la citi mesaje, ca eu am fost in concediu. Am vazut ca mai sunt burtici care se plang de sangerari nazale si senzatia de nas infundat. La mine se manifesta asa din a doua luna de sarcina incat eu aproape m-am obisnuit.
Ce intelegeti voi prin arsuri la stomac? Ca la mine nu se simt deloc ca niste arsuri , la mine e durere in toata regula de parca rascoleste cineva cu cutitul in stomacul meu si se intampla uneori dupa ce manac sau daca ma supar f tare
In sfrsit l-a simtit si tati pe strumf cand a dat un sut Nu stiu voi dar eu, de cate ori ma ingrijoreaza ceva legat de sarcina imi trece instatntaneu cand il simt ca misca in burtica. Si atunci mi se asaza un zambet laaaaaaaaaaaaaaaaaarg pe buze si totul mi se pare grozav Eu l-am simtit prima data pe bebe pe la 15 saptamani si de atunci il tot pandesc. Acum il simt mai des, dar numai cand vrea el si cand stau si eu linistita in pat.
Pe mine ma doare capul mai ales cand ma ridic din pat si e o durere care pulseaza in crestet sau la tample. Eu aveam migrene si inainte de sarcina dar facusera pauza si acum vad ca a revenit acelasi tip de durere. Imi spune si mie cineva din ce cauza poate sa fie?

Cam atat deocamdata ca v-am innebunit. Va pup pe toate si pe burticile de la purtator

Cami 17s+ si Zuzu mic din burtic

Eu sunt la dr Corina Grigoriu - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Servus fetelor,

Eu am fost ieri la doctor si din pacate nu vin cu vesti foarte bune... dar nici foarte proaste... Placenta mea nu s-a ridicat complet, am placenta laterala si mi s-a recomandat sa fac 3 injectii cu Gravibinon la fiecare 4 zile si statul in pat...
Si eu care ma duceam hotarata sa intreb cand ma pot apuca de exercitii de gimnastica pentru gravidutze...
Am avut o zi extrem de grea ieri datorita vestilor proaste, am bocit toata ziulica... Dar acum m-am mai linistit, trebuie sa stau cumintica in pat si sa urmez sfaturile doctorului si ... ma fac eu mare, nu ma las!!!
Cand o auzeam pe prietena mea - care a nascut anul trecut - vorbind despre depresiile din timul sarcinii am crezut ca exagereaza, dar... acum ma conving pe propria piele ca asa-i...

Vroiam sa va intreb daca stiti ceva despre placenta asta laterala, are sanse sa se ridice dupa tratament daca sunt cuminte, fac ce spune doctorul si mananc tot???

inca n-am aflat ce este bebe al meu, dar nici nu ma grabesc sa stiu, important este sa-l stiu sanatos.

Va pupic,

Irina si bebe 17 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.ana spune:

Irina, te rog sa fii tare si sa te increzi in Dumnezeu ca totul va fi bine.Eu nu stiu sa-ti dau vreun sfat cu privire la problema ta, dar stiu tot felul de situatii grave care au avut rezolvare pana la urma, bineinteles cu ajutorul lui Dumnezeu.Iar situatia ta , nu cred ca este asa grava...Sa nu te lasi coplesita de ganduri si de tot felul de sentimente negative. Lasa toate in mana Lui si tu fa ceea ce ti-a spus medicul si atat.
Fetelor, va multumesc foarte mult pentru raspunsuri si pentru primirea calduroasa in mijlocul vostru.Am vazut mesajele, dar nu am avut cand sa va scriu.Imi pare rau ca au disparut. Ce s-a intamplat?
Eu merg joi dupa-amiaza la medic.Atunci o sa fie prima intalnire cu medicul care ma va asista la nastere.Pana acum am fost la medicul de familie si la o prietena care este medic si lucreaza la o clinica care se ocupa cu sarcina si tot prin ea o sa o cunosc si pe doctorita aceasta.Abia astept, dar am si emotii.Am inteles ca este un doctor bun, care o sa-mi ceara sa fac tot felul de analize pentru a sti sigur cu cine are de a face, daca sunt in stare sa nasc normal etc....Chiar, eu doresc sa nasc normal si sper sa nu fie nici o problema, desi in acelasi timp imi este cam teama, dar nu vreau cezariana.
Abia astept sa vad ce este bebe al meu, fetita sau baiat...!?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Truli-luli, cam aceleasi simptome am si eu cu capul. Azi vad ca nu mai am probleme.
Si eu sunt la Corina Grigoriu. Poate ne intalnim candva pe la dansa. Eu merg de obicei la Rommed 2000 la control. Ultima data am fost pe 18 februarie. Ma mai duc dupa 25 martie sa-mi vada ecografia.

acusor 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am scris un mesaj luuung si s-a pierdut...plus cel de vineri care a disparut
Reiau:
Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut in sesiune !
AM TERMINATTT..mai un singur hop,licenta in iunie si gata!YES!YES!
Chef in line cu berica fara alcool si sampanie pentru copii:

Joi am facut amnio si echo morfologica,iar miercuri primesc rezultatul,dar la echo totul a fost bine,asa incit sper ca si rezultatul la amnio sa fie bun!
AM TOT BAIETEL,are 475 g ,e jucaus foc,asa incit va rog sa ma treceti pe listutza!

Un pupic special pentru AC,care mi-a explicat pas cu pas procedura(amnio)si care mi-a ridicat moralul!
Nu a fost asa de "urit" precum ma asteptam,a trecut repede si nici nu a durut foarte tare ,mai enervanta a fost asteptarea pe un pat de spital in sezut fiindca erau cite doua gravidutze in pat...bine ca a trecut.

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput